Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tak

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

warto kupic ps4 dla nathan drak collection?

Najdasie, jak najbardziej warto zakupic konsole PS4. Jesli zalezy Tobie na dobrych exclusive,supportu i lepszej rozdzielczosci to jak najbardziej warto.

Xbox One nie tykaj nawet patykiem,konsola MS jest martwa przez slaba sprzedaz a gry jakie na nie wychodza sa rozmazane. Exclusivy sa beznadziejne,no chyba ze lubisz biegac po mapie krasnalami i szczelac z pistolecikami na wode(HALO) lub gry pokroju Ryse ktory jest korytarzem, Forza5 wyglada tak samo graficznie jak Forza Horizon 2 i FM6,czyli ta serie moge porownac do Need for speeda. Tomb Raider ? Nie warto bo i tak za rok wyjdzie na PS4 w lepszej oprawie graficznej i wszystkimi DLC.

Nathan drak collection jest dobrym wyborem dla graczy ktorzy chcieli by sobie odswiezyc trylogie przed Uncharted 4 lub dla osob ktorzy nie grali. 3 gry za 250 zl,mysle ze to dobry deal.

Opublikowano

warto kupic ps4 dla nathan drak collection? z seri przeszlem tylko pośród złodziei

Zdecydowanie warto.

Opublikowano

Xbox Boss Would Like to Bring Xbox 360 Emulator to PC

Microsoft's overseer of the Xbox division, Phil Spencer, confirms that he'd love to bring an official Xbox 360 emulator to the PC platform. However, he quickly notes that, right now, the focus is on Xbox 360 backwards compatibility on the Xbox One, as well as on other, more pressing projects.

Ciekawe czy to wprowadzi w tej dekadzie :D

Opublikowano

czy ta dziennikarzyna mówi specjalnie tak wolno aby klapy mogły zrozumieć?

Opublikowano

https://imgur.com/a/UNKmT

CWDU

Ch*j w dupe Ubisoftowi. 

Opublikowano

Wbilem w nowych Star Warsach wynik 71/7 . Czaicie, 71 fragow, a wy co ? Dalej mgsy, csy i inne guwna ?

swstjc.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

warto kupic ps4 dla nathan drak collection? z seri przeszlem tylko pośród złodziei

ps4 tylko w komplecie z pismem świętym + grą remaster 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie no mroku serio stary jest się czym chwalić...

A sry i tak jesteś tym samym przerywem co wcześniej

Opublikowano

Mroku to najgorszy (czyli najlepszy?) troll w historii tego forum dla przegrywow

Opublikowano

co ? street fighter 5 nie będzie na xbone ? nawet mi was nie żal

Opublikowano

Będzie później w kompletnej wersji na XO :)  sonyboty zrobią beta testy.

Opublikowano

Capcom Confirms ‘Street Fighter 5’ Will Never Release On Xbox

A nawet jeśli, to nieźle się gadka zmieniła w porównaniu z Tomb Raiderem :yao:

boty, tak gardzę

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Żadna strata. 

Bijatyki dla mnie mogłyby w ogóle nie wychodzić, zwłaszcza od Crapcomu. 

Opublikowano

Żadna strata. 

ŻADNA STRATA

CRAPCOM

kultowa i wciąż dobrze się trzymająca seria od jednego z najbardziej zasłużonych developerów 

beka z cycka

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Capcom Confirms ‘Street Fighter 5’ Will Never Release On Xbox

A nawet jeśli, to nieźle się gadka zmieniła w porównaniu z Tomb Raiderem :yao:

boty, tak gardzę

No SF5 nie będzie na nadkonsoli XO tylko SSFU5 super street fighter ultimate 5 czy jak to nazwie crapcom, szpiedzy na GAFie pisali, cały figar :)

Tak czy siak nie robi chińska popierdółka wyglądająca jak SF4.1  ;)

KI Sezon 3  :banderas:

Opublikowano

Żadna strata. 

ŻADNA STRATA

CRAPCOM

kultowa i wciąż dobrze się trzymająca seria od jednego z najbardziej zasłużonych developerów 

beka z cycka

Kolejny, który żyje przeszłością. To nie jest ten sam Capcom co kiedyś. Może jakbyś nie siedział w jaskini kilka lat to byś o tym wiedział. 

Opublikowano

Residenty zyebane po całosci (choc 5 jako gra akcji w co-opie była całkiem ok, Revelation 1 i 2 na "7"), DMC4 nie dałbym więcej jak "8" za genialny system, oraz 1/3 lokacji, ale SF wciąż im się trzyma, także Dragon's Dogma i Monster Hunter 4 im wyszły. Tylko kręcenie kamerą w demie tego drugiego na tym cycku od new 3ds to jakaś padaka.

Całe szczęście że Clover Studio odeszło z Capcom i przemianowało się na Platinum.

Opublikowano

Mortal Kombat 9 i Street Fighter, resztę zaorać.

MKX>MKIX

Opublikowano

Tak patrze na stronki i ogólnie to nie widzę podjarki na Halo 5.

Ta część sprzeda się chyba słabiej niż 3 i 4.

Opublikowano

Ta część sprzeda się chyba słabiej niż 3 i 4.

To chyba oczywiste.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.