Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

gardzę emulatorami, tak bardzo.

Jak tam Super Metroid w 60fps? :reggie: Chociaż pewnie jest na wiiu, ale czy granie w gry ze snesa na wiiu to emulacja? Nie wiem teraz czy ten post to pocisk czy autopocisk.

Granie w Super Metroida na Wii U to zdecydowanie emulacja. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

3ds ogarnia emulacje snesa? 

Opublikowano

Nawet w małym okienku widać, że po lewej stronie coś jest nie tak, a co mowa na dużym tv. Yebać 720p

Opublikowano

<sutek luka w torrenty i szuka super mario 3d world>

Zobaczyłem, że to jakiś prototyp więc dopiero się zainteresuję jak będzie jakaś solidna wersja. :cool:

Albo w ogóle się nie zainteresuję. :lapka: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No jakbym miał xboxa to moich 500zł by nie zobaczyli. :)

Opublikowano

Nawet w małym okienku widać, że po lewej stronie coś jest nie tak, a co mowa na dużym tv. Yebać 720p

Widziałem BF na PS4 i już myślałem "trochę gó.wno rozmazane". Jednak dopiero na Onie poczułem się jak na budżetowym PC. Trochę to dziwne, bo taki Sunset Overdrive na moim 32" TVku wygląda świetnie i nie jest poząbkowany (pewnie kwestia AA). W tym problem, że konsola jest na rynku od 2 lat, a ktoś wydaje grę w 720p. Rozumiem początek generacji, ale kiedy zaczęła się ona na dobre? Niewybaczalne.

Opublikowano

No jakbym miał xboxa to moich 500zł by nie zobaczyli. :)

Widziałem, że na ciebie zawsze mogę liczyć. :rose: 

Opublikowano

ale bedzie wiiu emulowane na czeskim graniu :obama:

No to teraz czas na loniaka - tam tez standardem jest 720p, wiec nie widze problemu :kaz:

Opublikowano

W serię BF i tak nie ma sensu grać w pierwsze pół roku, a później lepiej poczekać kolejne pół i zagrać za grosze w EA Access. Generanie to laserki piu piu powodują, że nadal wojenną strzelanką nr 1 z rozwiniętymi pojazdami pozostanie BF4.

Opublikowano

Battlefront argumentem w wojnie konsolowej :)? Co następne ac syndicate czy call of duty? Biedni na playstation poza falloutem 4 i dodatkiem na ok 10 h do bb już nic nie dostaną na poziomie w tym roku (może just cause ale to tylko dla pewnej grupy odbiorców ). Pozostało granie w remastery.

W tym czasie na wii u , pc czy xbox one wyjdzie kilka gier wartych ogrania.

Dodatkowo argument o ładnej grafice brzmi śmiesznie w ustach ludzi grających na konsoli;).

Opublikowano

o kurde czyli na moim piecu ogram nie tylko exy na ps4 ale tez wszystkie gierki na wiiu, ale fajnie

Opublikowano

PC MASTER RACE

Opublikowano

U Orzeszka był problem z głupim skonfigurowaniem padów pod emulator SNES-a, że o graniu na rzutniku nie wspomnę, a co dopiero emulacja Wii U na prowizorycznych platformach :reggie:

Za to Wii U działało wspaniale. Konsole górą :)

Ps. Komputry i tak dostają bieda-porty z konsol, więc w zasadzie one są emulatorami konsol z natury ;)

Opublikowano

a ty w zasadzie jestes emulatorem gracza z natury

Opublikowano

Mendrek to taki rak branży, niby kocha grac, uwielbia soony, ale zawsze czeka na gierki z plusa i nigdy nie kupi nic na premierę xD

To taki typowy bazarowy Janusz z okresu przemian ustrojowych.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gracze kupujacy gierki 7 lat po premierze w ogole nie powinni brac udzialu w dyskusji na temat tego jak wyglada obecna branza bo nigdy nie przykladali reki do jej ksztaltu

to jak figaro po bioshoku "oby wiecej takich gier" no spoko ale studia juz dawno nie ma xddd

Opublikowano

starh, czemu nie grasz w kantera? :frog:

Opublikowano

na pc nie ma community

Opublikowano

Nie ma studia, a mogli wycenić swoja gre na 500zl, ultimate edition z dwoma season passami, wiadomo przecież ze koszta produkcji rosnal, zwłaszcza w takich specyficznych teamach gdzie jest więcej artystow niż programistow.

Glupki z take two.

Opublikowano

zawsze czeka na gierki z plusa

Mendrek taketh what lord Kaz giveth.

gracze kupujacy gierki 7 lat po premierze w ogole nie powinni brac udzialu w dyskusji na temat tego jak wyglada obecna branza bo nigdy nie przykladali reki do jej ksztaltu

to jak figaro po bioshoku "oby wiecej takich gier" no spoko ale studia juz dawno nie ma xddd

:exact:

Opublikowano

Dave w weekend przysiądę :lapka:

Opublikowano

Nie ma studia, a mogli wycenić swoja gre na 500zl, ultimate edition z dwoma season passami, wiadomo przecież ze koszta produkcji rosnal, zwłaszcza w takich specyficznych teamach gdzie jest więcej artystow niż programistow.

Glupki z take two.

Spoko będzie remasterek :cool: a gurwa arystyczna niech się lepiej skupi na gameplayu a nie robieniu call of duty na szynach 

Opublikowano

Doto>smite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.