Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nienawidzę japońskich gierek "narysowanych" w takim stylu. Ma to dla mnie tyle osobowości co dudebro shooterki.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bo super.

238993-valkyrie_high_3.jpg

super

2430983-tales-of-graces-f-characters.jpg

xdddddd nie super

wierzę na słowo z tym gameplayem ale nawet dla mnie to jest już jest too much

Opublikowano

Nienawidzę japońskich gierek "narysowanych" w takim stylu. Ma to dla mnie tyle osobowości co dudebro shooterki.

Ja też. Ale dam Talesom jedną szansę. Forumek mi wybrał Graces F, więc niebawem zakupię.

Opublikowano

Bo super.

super

xdddddd nie super

wierzę na słowo z tym gameplayem ale nawet dla mnie to jest już jest too much

No i co? Fabuła nie najgorsza, system walki SUPER (pipi)A TAKI ZE W PYTKE JEST. Mam tam podjechac do Ciebie i Ci to przetlumaczyc? :shotgun:

Akurat w tej czesci malo infantylnosci, jak w ogole w serii Tales jest to bardzo znosne.

A najlepsza czesc to Tales of Destiny 2(NA)/Tales of Eternia z PSX/PSP :sir:

Opublikowano

design swiata miazdzy i niszczy ten z halo, strzelanie podobne, singiel lepszy w halo bo w destiny to mmo offline (choc psychofani mowia, ze niby ten dodatek cos tam zmienia), multi lepsze w halo choc jego fenomenu nie kumam jak i calego tego uniwersum ale super sie sprzedaje, zbiera dobre oceny i wymaga skila wiec szanuje

Skąd to niby wiesz? :dafuq:

sto razy pisalem, ze pierwsze co jak mialem na chacie pozyczonego 360 to odpalilem halo3 by przekonac sie do tej serii i o co tyle szumu

Opublikowano

design swiata miazdzy i niszczy ten z halo, strzelanie podobne, singiel lepszy w halo bo w destiny to mmo offline (choc psychofani mowia, ze niby ten dodatek cos tam zmienia), multi lepsze w halo choc jego fenomenu nie kumam jak i calego tego uniwersum ale super sie sprzedaje, zbiera dobre oceny i wymaga skila wiec szanuje

Skąd to niby wiesz? :dafuq:

sto razy pisalem, ze pierwsze co jak mialem na chacie pozyczonego 360 to odpalilem halo3 by przekonac sie do tej serii i o co tyle szumu

OK, nie było tematu. :lapka: 

Ja też nie rozumiem fenomenu halo, ale że ma dobre pif pafy, fajni kompani w coopie(pozdro Ins & Hum) i fajne multi to sobie gram aczkolwiek jak 5 będzie bliska 4 to będzie to moje ostatnie halo. :lapka: 

Opublikowano

halo4 tylko widzialem na zywo przez chwile, akurat kumpel mi puscil jakis moment co sie stateczkiem leci obok czegos wiszacego w niebiosach i bylem w szoku jak wzgledem trojki podciagneli grafe, nawet na forumku pare lat temu pisalem, ze sie mocno zdziwilem choc dalej twardo twierdze, ze najladniejszy fps poprzedniej generacji to killzone3 (choc sama gra po dwojce to rozczarowanie - zwlaszcza multi, ktore po goty dwojce zrobili okropne)

Opublikowano

@Velius

spokojnie, wziąłem cię psychologicznie by wyszło że ps3 miało kolejnego goty exa :pawel:

odpaliłem na you tube intro i pierwsze minuty. no nie jest to moja bajka. :<

ale wierzę że Tales Of Berseria w 2016 da radę :czesc:

Tales-of-Berseria_2015_06-25-15_006.jpg_

TALESBERSIRIA_610.jpg

naprawdę fajnie to wygląda 

Opublikowano

Killzone 3 najlepszym FPS pastgenow XD Dobrze, ze mialem wtedy X360 :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Killzone 3 najlepszym FPS pastgenow XD

najładniejszym napisał

:yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

:gayos:

Nawet jak w 2013 grałem w KZ3 to naprawdę ładnie wyglądał. Ładniej od Halo 4, chociaż i to wygląda dobrze nawet teraz. 

Opublikowano

Widac z tv ciezko juz czytac o tej godzinie :)

Opublikowano

Suteq, co Ci w feelingu broni i strzelania w Destiny nie pasuje?

Opublikowano

Pewnie to że jest chuyowy :kaz:

Opublikowano

Pewnie to że jest chuyowy :kaz:

:hi: 

Opublikowano

No to w Halo też jest chvjowy, bo to co łączy mocno te gry to właśnie podobny feeling strzelania.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No w chuyowość halo to ja nie wątpie. W końcu sama nazwa jest głupia a w samej grze strzela się do krasnali z zielonych blasterków.

Opublikowano

Halo w multi szanuje, singla już w reach, odst i H4 nie ukończyłem, były mocno nudne.

Opublikowano

Reach jedyny fajny singiel w Halo dla mnie, reszta raczej pazdziez. A halo 4 w singlu to kasztan jak 150, w multi dropy do 15 fpsów lol. Ta 5 wygląda fajnie, 60 fps i w ogóle, ale będzie tym czym miała być 4 ale 360 nie wyrobiła.

Opublikowano

@Velius

spokojnie, wziąłem cię psychologicznie by wyszło że ps3 miało kolejnego goty exa :pawel:

odpaliłem na you tube intro i pierwsze minuty. no nie jest to moja bajka. :<

ale wierzę że Tales Of Berseria w 2016 da radę :czesc:

Tales-of-Berseria_2015_06-25-15_006.jpg_

TALESBERSIRIA_610.jpg

naprawdę fajnie to wygląda 

no, tekstury z n64 zawsze na propsie! :banderas:

Opublikowano

Ale to Halo jest powolne  :pawel:

Opublikowano

To celowy zabieg by osiągnąć efekt 30 klatek.

:dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.