Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale wychyla tę gałkę je,banyyyyyy

10/10

30 minut przechylania gałki. Zaraz z tego bedzie drugi Order1886 :obama:

Velius ty masz swoje hentajce a my mamy lare. Daj żyć :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Taka już konwencja przygodówek na konsolę. Siłą TR2013 było nie słabiutkie strzelanie, tylko zwiedzanie grobowców i zbieranie znajdziek, które można było uskuteczniać między misjami. Jeśli RotTR mi to zaoferuje to jestem spokojny, bo dostarczy wszystkiego co najlepsze w poprzedniczce.

+1

Opublikowano

Beka jest z figaro, który gardzi Tomb Raiderem ale uncharted 4 to już jes jaranko. Spłoń klapie

Opublikowano

Beka jest z figaro, który gardzi Tomb Raiderem ale uncharted 4 to już jes jaranko. Spłoń klapie

Uncharted 4 umiarkowane jaranko, ale założę się, że nawet tam w pierwszych 30 minutach będzie więcej gameplayu.

U4 chociaż wyznaczy nowe standardy graficzne. TR to po prostu kiepska kalka, z dziwną animacją i chuyowym voice actingiem, bez fajnych postaci jak Sully :lapka:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

XD

Opublikowano

No dla mnie też Uncharted>TR przede wszystkim, że więcej takiego Indiany Jones'a jest w Uncharted, są lepsze postaci, widoczki, miejscówki(TR to jednak jeden obszar, w Uncharted zwiedzamy różne lokacje na świecie).

No, ale jaranie się jednym, a jednocześnie mieć beke z drugiego to "xD". 

Opublikowano

still lepiej niż pokemony które na serio hejtują Un a zepsuty przez tę serię TR to już u nich day one.

jak najlepszy growy Indiana Jones to tylko rimejk jedynki :czesc:

TRA_screenshot_Lost_Valley_bridge.jpg

Opublikowano

jeśli growy Indiana Jones to tylko Emperor's Tomb 

ten humor Indy'iego, walki wręcz i naziści :exact:

Indiana-Jones-and-the-Emperor-s-Tomb-ind

Opublikowano

Dla Gifaro wystarczy, że gra jest na japońskim sprzęcie i od razu +100 do jaranka. Nawet Gearsy i CoD na wyłączność byłyby spoko i "wyznaczałyby standardy". Gurva, jak można być takim zaślepieńcem?

No trzeba być zaślepieńcem by nie uważać, że Uncharted 4 wyznacza standardy graficzne na konsolach. 

Opublikowano

Jakby te standardy graficzne miały jakiekolwiek znaczenie. Jeszcze Gifaro powiedz, że Uncharted 3 > TR z 2013.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Uncharted 3> TR 2013 

Opublikowano

Jakby te standardy graficzne miały jakiekolwiek znaczenie. Jeszcze Gifaro powiedz, że Uncharted 3 > TR z 2013.

Nie wiem czy mają jakieś znaczenie, zależy dla kogo. Nie dla mnie. Fakt pozostaje jednak faktem.

A jak tak powiem, to co? Zaboli Cię opinia, która nie zgadza się z Twoją? xD Dla mnie Uncharted to seria 6/10, którą mimo wszystko warto ograć na easy. Czwóreczkę też pogram kiedyś, bo lubię te postacie. 

A o TR 2013 wypowiadać się nie będę bo za mało pograłem... Ale fabuła i postacie mogłyby nie istnieć. A po tych 30 minutach Rise, wyczuwam kolejną stęchliznę.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dla Gifaro wystarczy, że gra jest na japońskim sprzęcie i od razu +100 do jaranka. Nawet Gearsy i CoD na wyłączność byłyby spoko i "wyznaczałyby standardy". Gurva, jak można być takim zaślepieńcem?

No trzeba być zaślepieńcem by nie uważać, że Uncharted 4 wyznacza standardy graficzne na konsolach. 

Nie dorabiaj teorii. Po prostu jesteś purytaninem japońskich konsol i, ewidentnie, największym problemem jaki masz z Xboxem jest to, że jest on amerykański.

Sytuacja a: na PS4 ukazują się gry zachodnie "uuu, jaranko i standardy. Beka z Xboxa".

Sytuacja b: na Onie ukazują się te same gry "ale kicha, sama kalka i pudziany". Na dodatek chwalisz ScaleBound, które jest tytułem japońskim. Resztę można zaorać.

Dla mnie wniosek jest prosty. Hejtujesz wszystko co nie ma w sobie przynajmniej elementu japońskiego. Fajnie życzysz graczom, oj fajnie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Dla mnie Uncharted to seria 6/10, którą mimo wszystko warto ograć na easy. Czwóreczkę też pogram kiedyś, bo lubię te postacie. 

przecież tam nawet normal = easy.  :rotfl: w ostatnim TR zresztą też. gdzie tu minimum gry? 

Opublikowano

Nie dorabiaj teorii. Po prostu jesteś purytaninem japońskich konsol i, ewidentnie, największym problemem jaki masz z Xboxem jest to, że jest on amerykański.

Sytuacja a: na PS4 ukazują się gry zachodnie "uuu, jaranko i standardy. Beka z Xboxa".

Sytuacja b: na Onie ukazują się te same gry "ale kicha, sama kalka i pudziany". Na dodatek chwalisz ScaleBound, które jest tytułem japońskim. Resztę można zaorać.

Dla mnie wniosek jest prosty. Hejtujesz wszystko co nie ma w sobie przynajmniej elementu japońskiego. Fajnie życzysz graczom, oj fajnie.

Cóż, mogę to skomentować tylko słowem "nie". Z nas dwojga, to Ty dorabiasz jakieś teorie, ale nie będę Ci zabraniał, bo nawet zabawne rzeczy Ci wychodzą.

przecież tam nawet normal = easy.  :rotfl: w ostatnim TR zresztą też. gdzie tu minimum gry? 

Uncharted tylko na easy. Kropka. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Boty mają ból dupy, że nowa generacja tylko u Sony? (pipi), dwa lata na rynku next gena z Japonii i pomyłki technologicznej z ameryki, 44% mniej pikseli w multiplatformach, eksy jak z x360 w full hd, a ci jeszcze mają ból dupy z otaczającą ich rzeczywistością. Nawet mi was nie żal.

http://static1.gamespot.com/uploads/original/349/3494045/2897956-9569966870-Untri.gif

:banderas:

NAWET MI WAS NIE ŻAL

PS. Ale będzie pogrom w Paryżu i San Francisco. :obama:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!!11

XDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mazzeo idealnie opisał co się stanie z Halo5 po premierze w Polsce. :kaz:

Opublikowano

Pograłbys jeti ale nie dla psa, będziesz sobie szukał substytutu halo w battlefroncie :rotfl:

Opublikowano

PIŃCSET ZŁOTYCH PIĘKNY KAWALERZE 

Opublikowano

W multi bym pograł, ale mam TLoU, a w marcu kolejne multi od zespołu odpowiedzialnego za TLoU, czyli U4 ( :obama::fsg::banderas:).

Do tego dojdzie premiera najlepszej i najpopularniejszej bijatyki na rynku, z największą e-sportową sceną, a boty co? Trzeci sezon KI? Więc pytam, na chvj mi to H 4.2? Czasy X360 już minęły.

NAWET MI WAS NIE ŻAL :yao:

Opublikowano

Najlepszy Uncharted jest gorszy od Tomb Raidera. Tak, Don, tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.