Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale wychyla tę gałkę je,banyyyyyy

10/10

30 minut przechylania gałki. Zaraz z tego bedzie drugi Order1886 :obama:

Velius ty masz swoje hentajce a my mamy lare. Daj żyć :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Taka już konwencja przygodówek na konsolę. Siłą TR2013 było nie słabiutkie strzelanie, tylko zwiedzanie grobowców i zbieranie znajdziek, które można było uskuteczniać między misjami. Jeśli RotTR mi to zaoferuje to jestem spokojny, bo dostarczy wszystkiego co najlepsze w poprzedniczce.

+1

Opublikowano

Beka jest z figaro, który gardzi Tomb Raiderem ale uncharted 4 to już jes jaranko. Spłoń klapie

Opublikowano

Beka jest z figaro, który gardzi Tomb Raiderem ale uncharted 4 to już jes jaranko. Spłoń klapie

Uncharted 4 umiarkowane jaranko, ale założę się, że nawet tam w pierwszych 30 minutach będzie więcej gameplayu.

U4 chociaż wyznaczy nowe standardy graficzne. TR to po prostu kiepska kalka, z dziwną animacją i chuyowym voice actingiem, bez fajnych postaci jak Sully :lapka:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

XD

Opublikowano

No dla mnie też Uncharted>TR przede wszystkim, że więcej takiego Indiany Jones'a jest w Uncharted, są lepsze postaci, widoczki, miejscówki(TR to jednak jeden obszar, w Uncharted zwiedzamy różne lokacje na świecie).

No, ale jaranie się jednym, a jednocześnie mieć beke z drugiego to "xD". 

Opublikowano

still lepiej niż pokemony które na serio hejtują Un a zepsuty przez tę serię TR to już u nich day one.

jak najlepszy growy Indiana Jones to tylko rimejk jedynki :czesc:

TRA_screenshot_Lost_Valley_bridge.jpg

Opublikowano

jeśli growy Indiana Jones to tylko Emperor's Tomb 

ten humor Indy'iego, walki wręcz i naziści :exact:

Indiana-Jones-and-the-Emperor-s-Tomb-ind

Opublikowano

Dla Gifaro wystarczy, że gra jest na japońskim sprzęcie i od razu +100 do jaranka. Nawet Gearsy i CoD na wyłączność byłyby spoko i "wyznaczałyby standardy". Gurva, jak można być takim zaślepieńcem?

No trzeba być zaślepieńcem by nie uważać, że Uncharted 4 wyznacza standardy graficzne na konsolach. 

Opublikowano

Jakby te standardy graficzne miały jakiekolwiek znaczenie. Jeszcze Gifaro powiedz, że Uncharted 3 > TR z 2013.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Uncharted 3> TR 2013 

Opublikowano

Jakby te standardy graficzne miały jakiekolwiek znaczenie. Jeszcze Gifaro powiedz, że Uncharted 3 > TR z 2013.

Nie wiem czy mają jakieś znaczenie, zależy dla kogo. Nie dla mnie. Fakt pozostaje jednak faktem.

A jak tak powiem, to co? Zaboli Cię opinia, która nie zgadza się z Twoją? xD Dla mnie Uncharted to seria 6/10, którą mimo wszystko warto ograć na easy. Czwóreczkę też pogram kiedyś, bo lubię te postacie. 

A o TR 2013 wypowiadać się nie będę bo za mało pograłem... Ale fabuła i postacie mogłyby nie istnieć. A po tych 30 minutach Rise, wyczuwam kolejną stęchliznę.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dla Gifaro wystarczy, że gra jest na japońskim sprzęcie i od razu +100 do jaranka. Nawet Gearsy i CoD na wyłączność byłyby spoko i "wyznaczałyby standardy". Gurva, jak można być takim zaślepieńcem?

No trzeba być zaślepieńcem by nie uważać, że Uncharted 4 wyznacza standardy graficzne na konsolach. 

Nie dorabiaj teorii. Po prostu jesteś purytaninem japońskich konsol i, ewidentnie, największym problemem jaki masz z Xboxem jest to, że jest on amerykański.

Sytuacja a: na PS4 ukazują się gry zachodnie "uuu, jaranko i standardy. Beka z Xboxa".

Sytuacja b: na Onie ukazują się te same gry "ale kicha, sama kalka i pudziany". Na dodatek chwalisz ScaleBound, które jest tytułem japońskim. Resztę można zaorać.

Dla mnie wniosek jest prosty. Hejtujesz wszystko co nie ma w sobie przynajmniej elementu japońskiego. Fajnie życzysz graczom, oj fajnie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Dla mnie Uncharted to seria 6/10, którą mimo wszystko warto ograć na easy. Czwóreczkę też pogram kiedyś, bo lubię te postacie. 

przecież tam nawet normal = easy.  :rotfl: w ostatnim TR zresztą też. gdzie tu minimum gry? 

Opublikowano

Nie dorabiaj teorii. Po prostu jesteś purytaninem japońskich konsol i, ewidentnie, największym problemem jaki masz z Xboxem jest to, że jest on amerykański.

Sytuacja a: na PS4 ukazują się gry zachodnie "uuu, jaranko i standardy. Beka z Xboxa".

Sytuacja b: na Onie ukazują się te same gry "ale kicha, sama kalka i pudziany". Na dodatek chwalisz ScaleBound, które jest tytułem japońskim. Resztę można zaorać.

Dla mnie wniosek jest prosty. Hejtujesz wszystko co nie ma w sobie przynajmniej elementu japońskiego. Fajnie życzysz graczom, oj fajnie.

Cóż, mogę to skomentować tylko słowem "nie". Z nas dwojga, to Ty dorabiasz jakieś teorie, ale nie będę Ci zabraniał, bo nawet zabawne rzeczy Ci wychodzą.

przecież tam nawet normal = easy.  :rotfl: w ostatnim TR zresztą też. gdzie tu minimum gry? 

Uncharted tylko na easy. Kropka. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Boty mają ból dupy, że nowa generacja tylko u Sony? (pipi), dwa lata na rynku next gena z Japonii i pomyłki technologicznej z ameryki, 44% mniej pikseli w multiplatformach, eksy jak z x360 w full hd, a ci jeszcze mają ból dupy z otaczającą ich rzeczywistością. Nawet mi was nie żal.

http://static1.gamespot.com/uploads/original/349/3494045/2897956-9569966870-Untri.gif

:banderas:

NAWET MI WAS NIE ŻAL

PS. Ale będzie pogrom w Paryżu i San Francisco. :obama:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!!11

XDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mazzeo idealnie opisał co się stanie z Halo5 po premierze w Polsce. :kaz:

Opublikowano

Pograłbys jeti ale nie dla psa, będziesz sobie szukał substytutu halo w battlefroncie :rotfl:

Opublikowano

PIŃCSET ZŁOTYCH PIĘKNY KAWALERZE 

Opublikowano

W multi bym pograł, ale mam TLoU, a w marcu kolejne multi od zespołu odpowiedzialnego za TLoU, czyli U4 ( :obama::fsg::banderas:).

Do tego dojdzie premiera najlepszej i najpopularniejszej bijatyki na rynku, z największą e-sportową sceną, a boty co? Trzeci sezon KI? Więc pytam, na chvj mi to H 4.2? Czasy X360 już minęły.

NAWET MI WAS NIE ŻAL :yao:

Opublikowano

Najlepszy Uncharted jest gorszy od Tomb Raidera. Tak, Don, tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.