Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

U3 najlepszym unchartedem? :rotfl:

A yeti widzę wyznaje zasadę "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lubię tego Ludwesa, wydaje się równym gościem, co ma własne opinie, a nie podąża za ślepym stadem owieczek, robiąc mee, mee.

Opublikowano

No.

A nawet jeśli nie, to i tak jest lepszy od Tomb Raidera.

Opublikowano

Lubię tego Ludwesa, wydaje się równym gościem, co ma własne opinie, a nie podąża za ślepym stadem owieczek, robiąc mee, mee.

No ty podążasz za stadem guwna zwanym neogafem. xD

Opublikowano

No ty podążasz za stadem guwna zwanym neogafem. xD

Ja podążam tylko za sobą. I za króliczkami.

A neogaf, to neogaf. Jak każde inne, globalne forum.

Opublikowano

(pipi)a jeti jestes tak zalosny ze zygam 

Opublikowano

Unku.rwaczarted xD za darmo bym tego nie chciał a ci tutaj się tym jaraja

Yeti gdzie byłes jak wszyscy napier.dalali w sf4? Pewnie sprawdzałes jakim nowym sony eksem się pojarac w CW

Opublikowano

Wrzesień w Xbox Landzie wygrany przez Sony :3 

Cudownie. Lepiej będzie mi się teraz grało.

Opublikowano

:empathy3:

Opublikowano

żal mi gafa naprawdę. Typy stamtąd w trakcie doby poświecają 19 godzin na marszczeniu freda w internetach odnośnie sony, przez pozostałe pięć przechodzą The Order od początku do końca.

Opublikowano

żal mi gafa naprawdę. Typy stamtąd w trakcie doby poświecają 19 godzin na marszczeniu freda w internetach odnośnie sony, przez pozostałe pięć przechodzą The Order od początku do końca.

To naprawdę wszystko dzieje się tylko w Twojej główce.

Opublikowano

Figaro jaki żenuncjusz :x nie dziwię się, że wzbudzasz agresję u mazzieusza

Opublikowano

(pipi) jeti jestes tak zalosny ze zygam

Dziękuję, taki post w CW, to komplement z najwyższej półki.
Opublikowano

U2 z serii bezkonkurencyjny, dla mnie ta gra wyprzedzila epoke w dniu premiery, zaden inny tytul na minionej generacji nie mial takiego factora wow w dniu premiery, ze zaczal lawine skryptowych corridor shooter to juz temat na inny artykul

trojka u3? lepsza pod wzgledem technicznym, z najbardziej niewiarygodnymi scenami akcji w dziejach konsol ale nie jest rowna, super u3 zaczyna sie od wysypiska wrakow, do tego momentu jest meeehhh, z tego tez wgledu TR>U3 w mojej opinii bo TR jest rowny i swietny od samego poczatku do konca

Opublikowano

Nawet nie żartuj.

Opublikowano

imo paradoksalnie te gry wcale nie sa podobne, tu mamy stekającą survival laskę z łukiem i dzikim zwierzem, a tu hehe przystojniak ratuje świat sznurówką jest taki zayebisty i dow(nene)ny

wiadomo że klapy wolą przystojnych kolesi dlatego im sie bardziej podoba kapiszonczarted

Opublikowano

No i w TR nie ma kapiszonow.

No i przynajmniej w TR są jakieś zagadki...
Opublikowano

Elena>>>>>lara, a w u4 wyglada po prostu rewelacyjnie. Nowa generacja tylko u so...

Copper pliz.

Czezare zagadki dla daunow chyba. W U zagadki sa fajne bo trzeba korzystac z notesu, jak Indiana. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale U to korytarzyk z kapiszonami na TR to gierka z dość otwartym światem i semi metroidową konstrukcją, do tego fabuła lary jest dużo bardziej hmmm... powazna? moze to z powodu dosadnych smierci Lary, a moze to z powodu festyniarskiego Drejka, ktory co 5 minut musi rzucic onelinerem bo hamburgerowy gracz by sie znudzil. Dodatkowo konstrukcja gry, gameplay itd. itp. bardziej mi odpowiada w TR, no i strzelanie to strzelanie, a nie pif paf z odpustowych kapiszonów :dynia: 

Opublikowano

W Tr jest ch.ujowe strzelanie :gayos:

Opublikowano

sam jesteś ujowy.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.