Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co do Kingi podeszła do mnie na chwilę o coś się zapytać, usłyszała tylko XBOX, nie wiem czy to puszczą  :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zapomnij xD

A w porównaniu do PGA jest duży przeskok organizacji stoisk i stanowisk wydawców?

Opublikowano

Nie byłem na PGA więc się nie wypowiem :(

Opublikowano

To PS4 sie ulepsza czesciej widze niz nie jednego PC'ta, co rok sie lata do sklepu bo albo ciszzej chodzi, albo high performance :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Moje stare PS4 juz nawet w dashu szykuje sie na wylot kosmiczny, ciekawe ile jeszcze pociagnie.

Opublikowano

Ale weź ty się uspokój lepiej xbocie wstrętny.

Opublikowano

Sprzedaj trupa i bierz Janusz Bundle Ból Dupy Edyszyn

Opublikowano

a kolejna dyskusja o przeniesieniu gierki z xboxa na pc dowodzi jedynie, ze na gierki sony wszyscy maja wysrane.

Wow, Ty serio żyjesz w swoim świecie.

udowodnij że nie mam racji

o pecetowym Halo słyszę od 2007 roku kiedy wyszło Halo 3

to samo słyszę o Forze, przez 10 lat żadna część nie wyszła, ale dyskusja trwa nadal, niektórzy się modlą wręcz o to

od roku słyszę że NA PEWNO NA STO PROCENT Sunset overdrive będzie na pc

o exach sony na pc nawet sie nie dyskutuje bo nikt tego nie oczekuje, mimo że ta firma również robi gry na PC. Z resztą trudno sobie wyobrażać pecetowca który nie jest debilem i myśli sobie patrząc na killzone albo tearaway "TAK CHCE TO NA PC"

Opublikowano

Mazzeo ma rację. Natężenie stękania przy grach na Xone, że nie ma ich na innych platformach najlepiej pokazuje, które gry są najbardziej pożądane. Beka tylko, że większość woli całe życie stękać niż kupić kawałek plastiku tańszy od netbooka z biedry.

Opublikowano
o exach sony na pc nawet sie nie dyskutuje bo nikt tego nie oczekuje, mimo że ta firma również robi gry na PC. Z resztą trudno sobie wyobrażać pecetowca który nie jest debilem i myśli sobie patrząc na killzone albo tearaway "TAK CHCE TO NA PC"

No nie, nie oczekuje sie, bo Sony nie robi gier na PCta*. Jeżeli byłby taki cień szansy, to jestem pewien, że wielu by marszczyło szczura na myśl o Unchartedzie 4 na dziesięciu tytanach.

* SOE się nie liczy.

Opublikowano

Sprzedaj trupa i bierz Janusz Bundle Ból Dupy Edyszyn

No chyba trza bedzie tak zrobic, bo przeciez nie bede na PC gral jak zwierze jakies :lapka:

Zrobi sie Wiedzmin Bundle na pchlim targu i sprzeda :cool:

Opublikowano

o exach sony na pc nawet sie nie dyskutuje bo nikt tego nie oczekuje, mimo że ta firma również robi gry na PC.

Tak? No to wymień te gry tworzone przez SCE, które wyszły na PC.

Mazzeo ma rację. Natężenie stękania przy grach na Xone, że nie ma ich na innych platformach najlepiej pokazuje, które gry są najbardziej pożądane. Beka tylko, że większość woli całe życie stękać niż kupić kawałek plastiku tańszy od netbooka z biedry.

Lol, nie stękają o gry Sony bo wiedzą, że nie ma szans by wyszły na PC. Co innego w przypadku MS.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie dam się sprowokować bonanzaj.

Opublikowano

a chooj mnie obchodzi czy to sie nazywa SOE, SCE czy SCEP, Sony to Sony. Jak widać nawet konwersja w drugą stronę w postaci planetside nie przyjęła się na playstation 4. Ostatni post z tematu o PS2 na tym forum wygląda tak

Gra ktoś jeszcze?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mówiłem już o 99 roku że na exy sony nawet klapy ma ją wysrane, tylko w internetach udają że nie.

Opublikowano

Nie dam się sprowokować bonanzaj.

Zobaczymy jak wystawie temat i jako bonus dam alles klar k?

Swoja droga Sony nie sprzedalo przypadkiem SOE ktore zmienilo nazwe na Daybreak czy jakos tak?

Opublikowano

:facepalmz:

Jak mówiłem, żyjecie w innej rzeczywistości.

Opublikowano
Lol, nie stękają o gry Sony bo wiedzą, że nie ma szans by wyszły na PC. Co innego w przypadku MS.

:dynia: mylisz przyczynę ze skutkiem kolego - nie wydają bo nie ma takiego pożądania. Co innego w przypadku MS.

Opublikowano

Swoja droga Sony nie sprzedalo przypadkiem SOE ktore zmienilo nazwe na Daybreak czy jakos tak?

Nie wiem czy przypadkiem, ale tak, sprzedali.

Opublikowano

Oj nie lap za slowka :taknieco:

Opublikowano

Wchodzisz do newsa o grze na Xboksa i co chwilę "szkoda że nie ma na PS" itp. Jakoś w drugą stronę ludki mają to w poważaniu.

Opublikowano

To dziwny internet czytasz, bo ja widziałem masowe stękania pececiarzy o god of wara czy the last of us na PC. 

Opublikowano

Taaaa, wszyscy błagają pewnie o halo 4.5 XDD

Opublikowano

"Niemal 50,000 graczy podpisało petycję o wydanie Bloodborne na PC"

http://www.dualshockers.com/2015/06/11/hopeless-petition-pleading-for-bloodborne-on-pc-closes-just-shy-of-50000-signatures/

wynik dla bb on pc 4 400 000 wyników. sprzedaż ponad 2 mln. kopii.

wynik dla the last of us on pc 615 000 000 wyników. na 2 generacjach sprzedane w 7 mln. kopii https://pl.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us

mówiąc wprost w choyu mam te wasze przypachanki na sprzedane kopie. 90% najlepszych tytułów na ps3/4 tworzą Japończycy, które dla 3/4 fanów mainstreamowej papki praktycznie nie istnieją poza zasłyszeniem ich w CW. 

najlepszą grą na ps4 w przyszłym roku będzie prawdopodobnie Ni-oh od Koei Tecmo, na które czołowe ku_boty nawet nie spojrzą, bo grafika z ps2 :czesc:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.