Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Konsolowcy w temacie Dooma jaka podjara bo arena shootera zobaczyli :dynia: TAKICH GIER SIĘ JUŻ NIE ROBI HUURRRR DURRRRRR

A później atak bo się zorientowali, że chooja wiedzą i tylko w tym roku można zagrać w jakieś 5 nowych sensownych tytułów z tego gatunku.

Jak zwykle ograniczeni podgracze widzący tylko własne osrane podwórko, czego się spodziewać. Ale racja, nie robi się już takich gier na konsole bo NIE DLA PSA, DLA PANA TO :daddy:

Nie zesr,aj sie przypadkiem z podniecenia :yao:

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klapy podniecają się jakimiś grami z komórek. To jakiś nowy trynd?

Odpowiadam sam sobie: Nie, smutna rzeczywistość ;-)

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

figaro idz lepiej ogladac gwiezdne wojny, indiane lub powrot do przyszlosci zamiast jarac sie indorami na nextgenie, ktore ograsz i tak za 10 lat

Opublikowano

Te gierki ktore by pociagnelo ps3 z palcem w dypie XD nie dla takich rzeczy kupuje sie konsole i mam nadzieje ze figaro blefujea ficus na racje.

Opublikowano

które i tak już wyszły na pc jak np darkest dungeon czy crypt of necrodancer

Opublikowano

Drogie klapy, na PC wychodzi co najmniej 10 takich "hiciorów" dziennie.

Opublikowano

Te gierki ktore by pociagnelo ps3 z palcem w dypie XD nie dla takich rzeczy kupuje sie konsole i mam nadzieje ze figaro blefujea ficus na racje.

Nie obchodzi mnie, czy nawet by Gameboy Advance pociągnął te gry. Dla mnie to te gry mogłyby wyjść tylko na PS3. Nie chodzi o sprzęt czy technikalia, tylko sam fakt, że wychodzą. A że wychodzą na PS4, to wychodzą na PS4. I tyla. I wyglądają fajnie. 

gekon, z pińcet od razu :)

Opublikowano

No żebyś wiedział, żaden z nich nie ekskluzywny dla ps4 więc co się podniecasz?

Opublikowano

Podniecam się (to chyba za mocne słowo), że pojawią się na kolejnej platformie. Fajnie. Takie gry zasługują na większe poznanie. Może jednak któryś janusz je odpali w Plusie.

Opublikowano

Soony i tak zniszczy xboxa w Paryżu!

#Waiting4Games...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wiekszosc to pewnie smieci, a najlepsze cyfraki i tak trafiaja prawie na wszystkie platformy.

Opublikowano

A propo drobiu, wiadomo kiedy ma wyjsc Mother Russia Bleeds na PS4?

Opublikowano

Przyklad Figaro ktory tlumaczy sie z tej glupiej listy udowadnia jak ciezko byc teraz klapem

Opublikowano

Taka prawda. Większość indyków to śmieci, które tylko fajnie wyglądają. Szkoda, że się nimi tak nie podniecałeś gdy najlepsze cyfraki wychodziły na X360 i szerokim łukiem omijały PS3. Jak zwykle jaranko tylko dlatego, że na PS4, a jakby były tylko na PC/Xo to byś nawet po tytułach nie kojarzył, jak Np. Salt & Sanctuary "banderas" ale że studio wypuściło na przestrzeni lat 3 exy na X360 to kij.

Opublikowano

Mnie bardziej bawi, że prawie nic z tego nie wyjdzie na Xboxa. Komu ciężko, to ciężko :bezradny:

Taka prawda. Większość indyków to śmieci, które tylko fajnie wyglądają. Szkoda, że się nimi tak nie podniecałeś gdy najlepsze cyfraki wychodziły na X360 i szerokim łukiem omijały PS3. Jak zwykle jaranko tylko dlatego, że na PS4, a jakby były tylko na PC/Xo to byś nawet po tytułach nie kojarzył, jak Np. Salt & Sanctuary "banderas" ale że studio wypuściło na przestrzeni lat 3 exy na X360 to kij. 

Gdy X360 był królem indyków, to CW jeszcze nie było popularne ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać i zajrzałem do ignorowanego posta co ten figaro zachwala na ps4 (dyskusja na 2 strony to ciekawy byłem) . Połowa już jest  na pc druga połowa będzie też na pc. 3/4 z tych gier udźwignie samsung galaxy 4 i pewnie będzie więcej fps niż na ps4 no i bateria dłużej wytrzyma w telefonie niż padzie :D  Darkest Dungeon polecam sam już ograłem tak z 8 miesięcy temu :D goty gierka będę musiał wrócić w styczniu bo podobno jakieś tam patche z nową zawartością wydali.  http://www.psxextreme.info/topic/109884-darkest-dungeon/

Opublikowano

które i tak już wyszły na pc jak np darkest dungeon czy crypt of necrodancer

Strike Vector jest od ponad roku na pc. Na ps4 i xbone zmienili tylko troche nezwe Strike Vector EX :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No i dobrze. Mogą być na PC od 5 lat nawet. Nie zmienia faktu, że wielu nie tyka komputera, więc nowa grupa ludzi będzie miała szansę je ograć. Szczególnie Necrodancera. Oh yes.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro znowu siedzi w cw zamiast nadrabiać gierki. :/

Opublikowano

Wrzuca do ps+ 90% tych gier,janusze(95% posiadaczy ps4) zagraja przez 2 min i wywala.

Opublikowano

Juz widze jak Sebixy i Dagmary zostawiaja Fife zeby grac w te gierki :dynia:

Opublikowano

Zapewne tak. Ale jednak pewien procent ludzi zagra dłużej i im się spodoba. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.