Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ratchet wyglada FENOMENALNIE, day one cudowny kochany

driveclub bikes zaraz kupie

multi uncharted i summon big totten TRAGEDIA

horizon dalej nie wiadoma, dropi wiec jest ryzyko, ze bedzie downgrad

bloodborne dlc - to bloodborne wiec goty

dreams - nie brzydkie ale w zyciu bym tego nie kupil, nie jara mnie pomysl na ta gre

reszta meeeehhhhhh, na razie slaba konfa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zniewiescialy stulejarzu - na imprezie banzaj od razu wiedzial z nami, ze jako jedyny na forum bedziesz sie jarac tym dreams xDDDDD

Opublikowano

zniewiescialy stulejarzu - na imprezie banzaj od razu wiedzial z nami, ze jako jedyny na forum bedziesz sie jarac tym dreams xDDDDD

Wezyrowi też się podobalo :) 

Lubię gry gdzie tworzysz. 

Opublikowano

Pif paf w 3D z mechami na protezach Pistoriusa i amerykańskim komentatorem. xD

Opublikowano

Pokazali salę, ludzie mieli minę w stylu "nie wiem za ch.uja co ja tutaj robie".

xDD

Opublikowano

jakieś takie bez polotu, ale forma VR może się sprawdzić

// dreams to kwintesencja sonowskiego podejścia do gier-experienców. Hohokum, fl0w, flower, dreams. W to się nie gra, a relaksuje po loncie.

MS nie ma jaj na takie ruchy.

Opublikowano

A Ori ?

Opublikowano

VR

IDUrREC.png

Serio, wypier.dalać. 

Opublikowano

Wezyr dobrze prawi. Zawsze będę cenił Sony za finansowanie tych dziwnych, ambitniejszych projektów. Tak, nie zawsze wyjdzie coś z tego dobrego. Ale czasem dostanie się jakąś perełkę. I kudosy za staranie się chociaż.

Crytek, spie.rdalać beztalencia.

Opublikowano

Coś od Cryteku co mi się podoba. :mog: 

Opublikowano

(Ori jest - dop. Wezyr) No i niestety też wyjątkiem. Boli mnie, że MS skupiają się na HC i zapominają, że doznania artystyczne też są ważnym elementem tożsamości konsoli (vide Chime, LocoRoco, Patapon etc.).

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Nie trzeba miec "jaj" zeby robic gry wktore gra sie stopami ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.