Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mogę wam tylko powiedzieć, ze MONOPOL JAK ZA CZASÓW PS2, I NAWET MI WAS NIE ŻAL.

A teraz możecie wracać do najgorszej wersji... 90% multiplatform.

:kaz:

Mi to najbardziej,zal posiadaczy ps4. Dalej nie moge uwierzyc,ze poddalem sie hypnowi znajomych i kupilem ps4 :facepalmz:  :/  Jedyne co zostaje to sie pocieszac,ze w 2016 ogram drabine 4 i Ratchet and Clank Redux,2017 Horizon a w 2018 obejrze film o nazwie Detroit: Become Human. TLG nie bede wymienial bo watpie,ze ta gra wyjdzie na ps4 :D

No i w sumie jak Rockstar wyda kolejne GTA i RDR* to bede mogl ograc na premiere a nie czekac ponad rok az bedzie na pc.

*o ile RDR wyjdzie na pc

Jezeli kupiles na premiere to nie wiem czy w 2018 roku ona jeszcze bedzie chodzic :kaz:

Opublikowano

wypadlem przez ostatni rok ze swiata gierkowego, czy oprocz bloodborne, order 1080p i until dawn wyszlo cos ciekawego na remasterstation 4?

:oh_you:

Opublikowano

Opublikowano

Mogę wam tylko powiedzieć, ze MONOPOL JAK ZA CZASÓW PS2, I NAWET MI WAS NIE ŻAL.

Mi to najbardziej,zal posiadaczy ps4. Dalej nie moge uwierzyc,ze poddalem sie hypnowi znajomych i kupilem ps4 :facepalmz:  :/  Jedyne co zostaje to sie pocieszac,ze w 2016 ogram drabine 4 i Ratchet and Clank Redux,2017 Horizon a w 2018 obejrze film o nazwie Detroit: Become Human. TLG nie bede wymienial bo watpie,ze ta gra wyjdzie na ps4 :D

No i w sumie jak Rockstar wyda kolejne GTA i RDR* to bede mogl ograc na premiere a nie czekac ponad rok az bedzie na pc.

*o ile RDR wyjdzie na pc

Dlaczego poprostu nie kupisz xone skoro na konsoili Sony tak bardzo cierpisz?

Opublikowano

Bo w głębi duszy jest klapem.

jak bluber

:cool: 

Opublikowano

wypadlem przez ostatni rok ze swiata gierkowego, czy oprocz bloodborne, order 1080p i until dawn wyszlo cos ciekawego na remasterstation 4?

:oh_you:

ehhh

do dzis pluje sobie w brode, ze wymienilem xone na ps4 ;///

Opublikowano

*o ile RDR wyjdzie na pc

Dlaczego poprostu nie kupisz xone skoro na konsoili Sony tak bardzo cierpisz?

Pozycze:

Jakie to exy jezeli zalozymy zakaz uzywania słów takich jak "Forza", "Halo" i "Gearsy" ?

Nie potrzebuje drugiego ps4. Jezeli wywalisz te 3 marki to masz,z tego co wyszlo SO a reszta to:

W 2016 niby jest

Quantum Break

I kiedys tam ReCore.

Opublikowano

2016 rok zapowiada się imponująco na Xbox One:

Scalebound

Recore

Halo Wars 2 

Forza Horizon 3

Quantum Break

i ta gierka od Rare

oraz wiele innych niezapowiedzianych niespodzianek :obama:

warto zaznaczyć, że tylko 2 z wymienionych tytułów to sequele 

Opublikowano

Jaka gierka od Rare?

Opublikowano

2016 rok zapowiada się imponująco na Xbox One:

Scalebound

Recore

Halo Wars 2 

Forza Horizon 3

Quantum Break

i ta gierka od Rare

oraz wiele innych niezapowiedzianych niespodzianek :obama:

warto zaznaczyć, że tylko 2 z wymienionych tytułów to sequele 

Halo wars 2 wychodzi na pc. Wiec nie Ex. O zapomnialem o Scalebound ale to dlatego,ze mnie jakos nie kreci. Ta gierka od Rare to sea of thieves rowniez na pc.

Opublikowano

Forza Horizon 3 :fsg:

Ale będzie napier.dalanie przez buroki z Colinem. 

Resztę można zaorać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakie to exy jezeli zalozymy zakaz uzywania słów takich jak "Forza", "Halo" i "Gearsy" ?

No to moze ty wymień blacharskie exy nie uwzględniając gier z oprawa z Atari 65xe

Opublikowano

Każda multiplatforma :newell:

Opublikowano

Asax jak umiejętnie pominal Gears 4 aby nie spowodować masowych samobójstw po stronie klapow :obama:

Opublikowano

No to moze ty wymień blacharskie exy nie uwzględniając gier z oprawa z Atari 65xe

Nie mam tyle czasu zeby wszystko wypisywac :obama:

Opublikowano

Klapy kolejny rok zaorane i bez gier no ale w 2018 bedzie juz pozamiatane :yao:

Najlepsze jest to ze do Halo 5 wszystkie mapy beda za friko, a na plejce season pass nr 2 do DC xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Bo nic tam ciekawego nie ma. 

Opublikowano

Najlepsze jest to ze do Halo 5 wszystkie mapy beda za friko, a na plejce season pass nr 2 do DC xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak sobie pomyślałem, że jak w przyszłym roku wyjdzie Gears of War 4 to wypadałoby żeby MS ponownie dawał wszystkie mapy za free z uwagi na to, że oficjalnie - w przypadku Halo 5 - nie chcieli dzielić społeczności i robić kilku osobnych playlist, więc jakby za DLC do Girsa chcieli kasę, to by znaczyło, ze w tej grze mogą dzielić społeczność :) Zapewne ten wątek pojawi się zaraz po E3 w przyszłym roku.

Opublikowano

Ale wiesz ze ja komentowalem filmik c'nie?

...

tak Bansai. Ja również. I obaj zhejtowaliśmy ten sam element.

To po kiego grzyba mi z pytaniami retorycznymi wyskakiwales? LOL :facepalmz:

Napisałem że podoba mi się dynamika rozgrywki w 60 fps. O perkach mam to samo zdanie co ty - co zresztą podkreśliłem kilkakrotnie. Mimo to zapytałeś się mnie co widzę takiego fajnego w tym video. Rozumiesz już skąd się wzięło to pytanie retoryczne?   

Opublikowano

Mimo to zapytałeś się mnie co widzę takiego fajnego w tym video.

Gdzie dokladnie to zrobilem?

Opublikowano

Właśnie czytam, że no man sky w czerwcu 2016, miało być w tym roku. This is for the frajers. 

Opublikowano

xddd gran turismo sport wydawalo mi sie wczoraj po prostu inna nazwa gt7, zrezygnowali z numeracji i tak to nazwali, ot co

jak sie okazuje nie jest to prawda, bedzie gt7, a gt sport to taki rozbudowany prologue ale nie prologue ale cos wiecej niz prologue xDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.