Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli tak jak mowilem na party wczoraj, GT Prologue tylko inaczej nazwany dla niepoznaki xd

btw. Figaro konczy z CW, ciekawe na jak dlugo :notsure:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wróci żeby podniecać się jakąś chuyową grą. JAK ZWYKLE.

Opublikowano

Czyli tak jak mowilem na party wczoraj, GT Prologue tylko inaczej nazwany dla niepoznaki xd

banzaj ale na party to ja pierwszy to powiedzialem, nie przypisuj sobie wszystkiego gorolu

Opublikowano

Mimo to zapytałeś się mnie co widzę takiego fajnego w tym video.

Gdzie dokladnie to zrobilem?

No oki, nie bezpośrednio, ale wyraziłeś kompletnie inną opinię, co potraktowałem jak pytanie, albo firestarter do dyskusji. Puenta jest taka że mam to samo podejście co ty (dodanie min, powrót perków), ale reszta na czele z nowymi i starymi ficzerami w 60 fps jest awsome. No chyba że zip liny, linka z hakiem, czy płynne przejście z cover systemu w ślizg także cię nie kręcą, to okay). Szkopuł w tym że ja widzę to multi przez pryzmat trybu Classic, gdzie wspomniane ficzery będą zbanowane, a ty tylko ten konkretny tryb z video, jakby miał świadczyć o całym multi.

Opublikowano

Właśnie czytam, że no man sky w czerwcu 2016, miało być w tym roku. This is for the frajers. 

GADDEMYT..! 

Opublikowano

banzaj ale na party to ja pierwszy to powiedzialem, nie przypisuj sobie wszystkiego gorolu

Klamiesz slonzoku, klalnie ty jeden, konfabulancie.

Edit: O, widze Figaro lurkuje w CW, czyli dlugo nie wytrzyma

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak miałbym wybierać Chorzów a Sosnowiec to jednak bardziej wiarygodny jest Chorzów.  :pope:

Opublikowano

2016 rok zapowiada się imponująco na Xbox One:

Scalebound

Recore

Halo Wars 2 

Forza Horizon 3

Quantum Break

i ta gierka od Rare

oraz wiele innych niezapowiedzianych niespodzianek :obama:

warto zaznaczyć, że tylko 2 z wymienionych tytułów to sequele 

+

Gears of War 4  

KI:S3

Below

Cuphead

Crackdown 3

Ashen

i trochę innych gierek, MS w tym roku nieźle ściemniał że to najlepszy rok w historii XBOXów skoro przyszły zapowiada się jeszcze lepiej.

Opublikowano

Recore

Quantum break

Scalebound

Halo wars 2

Below

Gears of war 4

A reszta to meeh...

Forzy mam przesyt po 2 częściach pogranych w ciągu 3 miesięcy a reszta to szroty dla mnie.

Opublikowano

Cuphead to szrot? 

Gurwa ogarnij się. 

Opublikowano

Cuphead i Below to będą dobre gierki, reszta wygląda słabo.

Opublikowano

cuphead xDDD w momencie kiedy napisali, ze to beda same starcia z bossami, a nie rasowy platformer ta gierka jest do zaorania

Opublikowano

No jasne, w końcu nie dla psa kiełbasa i nie zagrasz. xD

Opublikowano

no jaranko na potrzeby CW, kazdy, nawet bot, plakal w dedykowanym temacie, ze to nie bedzie platformer tylko potyczki z bossami, wielka szkoda bo design i styl graficzny jest przekozacki

Opublikowano

musisz zmienić sygnaturkę, bo nie aktualna tabelka tam widnieje XD

Opublikowano

Dobra zamykamy wszystkie sklepy, biedronka sprzedała 6 bilionów kajzerek

Opublikowano

dominacja jak za czasów bułek dupek

Opublikowano

Below zapowiada się świetnie. Ciekawe tylko kiedy to wyjdzie, bo gra została zapowiedziana juz z dwa lata temu.

Opublikowano

Na pewno wyjdzie szybciej niz prologue do gt7 xD rozbudowane płatne demo :yao:

Opublikowano

Uncharted 4 Multiplayer Will Have Microtransactions at Launch

potwierdzone w wywiadzie dla gamespotu

Gran Turismo Sport is Not Gran Turismo 7

ale ponoć więcej niż prolog

kisne xddddddddd

Opublikowano

czyli klapy dostaja multi w 900p na 8 mapach bez dedykow i w zamian maja placic za ta usluge 190zl na rok a za gre pewnie z minimum 249zl - dodatkowo beda odzierani z kaski jakimis mikroplatnosciami?

ok wracam do halo

Opublikowano

ejjj a jak ja wklejam newsy kompromitujace sony to plusa nie dostaje, wczoraj juz tu wieczorem cislem beke z gt prologue pod inna nazwa :P

Opublikowano

ciesniesz beke z raka sory ale lykasz tego raka day one

a tymczasem w raju:

oferta na xbona taka se, puzzle sciagne ale dirt 3 + dungeon siege na xbonie chetnie przytule

Edytowane przez kermit

Opublikowano

co lykam day one? taki ze mnie klap jak z blubera, choc ten na premiere kupuje pesy lub inne mad maxy, ja jestem tutaj jedyny obiektywny klap

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.