Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Beka, to wyzej wklejalem wczoraj. Kruczy juz drugi fail w tak krotkim czasie ;f

Wasteland, Divinity, Skylines, nawet Elite Dangerous, wszystko na konsolkach :sir: Jakbym wiedzial wczesniej to bym nie gral jak zwierze na pececie.

Czyli okruchy z pańskiego stołu spadają też do konsolowych zagród. Bardzo dobrze, w końcu pogracie w coś normalnego od czego momentalnie nie rośnie januszowy wąs.

W kazda z ww gierek zagralem wczesniej od ciebie :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Guwno, tego nie wklejales, to sa inne zarty. Beka z Sosnowca, nie wiedza nawet co wklejaja :lapka:

Opublikowano

Beka, to wyzej wklejalem wczoraj. Kruczy juz drugi fail w tak krotkim czasie ;f

o gurwa, nie przeczytałem 50 stron CW ze wczoraj i nie jestem na bieżąco w tym temacie, no to uchylam fedorę i oddaję honory :hi:

Opublikowano

Amplitude chyba z 5 lat temu ograłem

Alienation to typowy pctowy badziw, który mnie znudził z 15 lat temu

SFV ograłem ostatnio betę, to nie jest bijatyka dla mnie

Halo to ja 10 lat temu ogralem.

Tomb Raidera to ja 15 lat temu ogralem.

A kalimba mnie nie interesuje.

Januszzeo jesteś tu? Możesz przysłać jakiś botow z wyższą średnia? Bo tych dwóch powinno mieć premiere za pół roku, bo to jakąś wersja alpha jest.

Boty dostosowują się poziomem do standardów graficznych panujących na x-korkim.

:kaz:

Te wszystkie Wasze hity szczmaciarskie pokroju Everybody Gone to the Rapture, mesjaszowe The Order 1886 bez gameplayu i Until Dawn. Taka to dominacja, że dopiero Ni-Oh zapowiada się na pierwszą grę dla której warto będzie kupić ten sprzęt.

Cieszę się, ze coś tam cię interesuje na PS4, ja takiego szczęścia nie mam, ZERO ciekawych gier na konsoli dla ludzi bez gustu.

Przepraszam, ReCore może być fajny, kolejna gra która nie przekroczy miliona, a 3/4 botow z forum ogra jak pojawi się przez 24h za darmo na lajwie.

Bezjajec oczywiście świadomie bądź pod wpływem Mocarza zataił fakt, że na Uberkonsolę wychodzi jeszcze Scalebound. Klapy już tak mają...
Opublikowano

o gurwa, nie przeczytałem 50 stron CW ze wczoraj i nie jestem na bieżąco w tym temacie, no to uchylam fedorę i oddaję honory :hi:

No ok. :hi:

Guwno, tego nie wklejales, to sa inne zarty. Beka z Sosnowca, nie wiedza nawet co wklejaja :lapka:

A NO RACJA, TEN WYZEJ ODE MNIE BYL PO POLSKU!!! Beka z warszafki co mysli ze po ingliszu to juz co innego :cool:

48acf7bd3bd43598a1ccf12b47aa90fd.jpg

Opublikowano

Nie ma nic o galerii. I co teraz hrabio?

Od poczatku pisalem o obrazku wyzej :cool::lapka:

btw. pojawily sie juz informacje o gameplayu z F4, ponoc chrupie na PS4 :dunno:

There have been a few framerate dips here and there, but there’s also a lot more on the screen than compared to Fallout 3

http://geeklynewsgazette.net/massive-fallout-4-gameplay-details-leak/

Opublikowano

Cities: Skylines? Wyjdzie na konsole :kaz::xboss:

Na xbox one gdzies w 2016,a na PS4 standardowo TBD. Ale pewnie i tak modow nie dostaniecie  :newell:  Ciekawe czy ogranicza wielkosc miast/mieszkancow na konsolach.

Opublikowano

Na xbox one gdzies w 2016,a na PS4 standardowo TBD. Ale pewnie i tak modow nie dostaniecie  :newell:  Ciekawe czy ogranicza wielkosc miast/mieszkancow na konsolach.

Jak tam DC, wymasterowany xD ???

Opublikowano

Jak tam DC, wymasterowany xD ???

Nie wiem co ma do Cities Skylines  :dunno:

Opublikowano

Jaki trafny opis Sony i ich zwierzęt. :banderas: Samą prawdę powiedział, ale boli klapów, gdzie trzeba jarać się bo na Sony xdd SF5 na One potwierdzone info, ale każdy olewa.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Wyraźnie widać, że im większa przewaga sprzedaży konsol, tym choroba coraz bardziej postępuje.

Przewaga Xboksa niezmiennie od 2001

Opublikowano

Konfa Sony

Dalo siie to samo ogarnac w 10 minut, a Ty sie produkowales ponad 20 :reggie:

Opublikowano

WB/Rocksteady Studios sterdzilo,ze (pipi)i naprawianie deszczu na PC w batmanie. Po prostu zepsuja tez na konsolach i powiedza gracza,ze tak mialo byc :D

kLF772K.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Siema, nie mam zamiaru tracić więcej niż 5 minut w tym WCowym bagnie, więc tylko napiszę jedną bombkę prawdy i spadam.

Racery na Xboxie i PS4

Forza-5-Tracks.jpg

2685295-0045286122-dc12q.jpg

Pseudo realistyczne, bojące się słów "kreatywność" czy "luźna zabawa". Tłumaczące czemu ścigałki nie są już tak popularne - po prostu zieje z nich śmierdzącym, nudnym kut.asem.

Wyścigi na Wii U:

original.jpg

Kolory?!

mario-kart-8-koopalings-screenshot-1s.jp

Radość i fun bijący z ekranu?!

2877296-7518088388-scree.jpg

Mieszanka F-zero z Wipeoutem, kreatywność w trasach, spróbowanie czegoś innego w tym smutnym ku,rwa gatunku, jakakolwiek INWENCJA 

No i

Jak nazwa gry sugeruje, powrót do starej, zapomnianej już w januszowych systemach myśli gamingu, żeby zrobić coś luźnego z tym medium, a nie smutne, niczym Mroku piszący posta, wyścigi, która tak bardzo są zaślepione w z góry nieudanym pościgu w stronę realizmu, zamiast wzbogacać nasze doświadczenie gamingowe i bawić pokolenia. 

Trochę INWENCJI, KU.RWA, czegoś, nie wiem, innego? Jak producenci mogą się dziwić, że siódma Forza i GT już się tak nie sprzedają? Skoro zmienia się tylko ilość samochodów i takie niuanse jak opona wydająca bardziej realistyczny dźwięk gdy dotyka piasku. KU.RWA

Opublikowano

Napisałeś już z 5 postów po tym jak oświadczyłeś, że nigdy więcej tutaj nie napiszesz. 

Opublikowano

a ja za to dopilnowałem żeby czasem się znowu nie rozmyślił :lapka:

Opublikowano

Placz Figaro za 3...2...1....

Opublikowano

Kutwa przecież w tym roku ma wyjść jeszcze Fast Racing Neo :obama: :głaszcze swoje nowe Wii U:

BTW nie licząc Forzy 6 Figaro nawet dobrze gada :P

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.