Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

PC SRASTER EDITION  :s159:

na 970 ponizej 15 klatek w pierwszej lokacji gdy gramy policjantem, niezaleznie od detali i gameworks off

Jak zwykle gdy pojawia się NV ze swoim ShitWorks to gra jest niegrywalna nawet dla posiadaczy ich kart

Na piratach nie da się grać. brakuje patch 3,5gb. bardzo nieładnie ze strony RS że nie udostępnili tego patcha na p2p 

Gra na ustawieniach tekstur LOW wymaga 2GB pamięci na karcie

na kartach amd się nie da grać

Tak przeglądam sieć i co ludzie pierdziela że na 970 maja locka na 30fps wtf? 

Z ciekawości włączyłem wszystkie ustawienia Gameworks i jak tylko Batmobil podjechał i pojawił się dym, miałem jakieś 2 klatki szczerbaty.gif

Po wyłączeniu jakoś chodzi, raczej płynnie, no ale gram na niskiej rozdzielczości, więc to ratuje. Tak czy inaczej, optymalizację skopali po całości. 

W ogóle jakie rozkminy :dynia:

Jedyny sposób żeby teraz w ta grę zagrać to zostawić capa na 30 a w sterownikach Nv dać Adaptive Vsync na opcje polowy odświeżania monitora. Wtedy mogę włączyć sobie Gameworks, tekstury na Low reszta na Normal i karta utrzymuje te 30 fps.

Z szybszymi kartami można zapewne włączyć AA i dać ustawienia świata i cieni na High, u mnie przy tych ustawieniach karta ma problem z utrzymaniem 24-20 klatek.

Widzialem juz jak na reddicie tricki robia z edycja plikow, ustawieniami w sterownikach zeby moc pograc bez dropow

OMG gra ma natywnie wyłączone renderowanie w trybie DX10... nic dziwnego ze to tak działa jak jest renderowane w DX9. Co oni odwalili. Trzeba dalej iść grzebać w ini

A JA NA TO

Clean 30fps. No stuttering, no frame-pacing issues, just a continuous line - as it should be.

jr61w1.jpg

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

cieszcie się kąsolomaniaki póki na PC nie działa Batman, bo jak RS wyda patcha to znowu wersja PC gry odstawi wizualnie wersje z konsol ze swoim lockiem na 30 fpsów

Opublikowano

Izi jak zwykle bUl bo Forza 6 zarządzi. Ale będzie razem z kolegami klapkami się poklepywał po plecach, że niby PC na konsolach wygląda lepiej :)

Opublikowano

cieszcie się kąsolomaniaki póki na PC nie działa Batman, bo jak RS wyda patcha to znowu wersja PC gry odstawi wizualnie wersje z konsol ze swoim lockiem na 30 fpsów

BO JAK RS WYDA PATCHA!

PANOWIE CW9: PATCH GAMING EDITION!

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

JESZCZE POŻAŁUJECIE WY WSTRĘTNE KONSOLOMANIAKI!!!!11111!!!!

gabka-1-47.jpg

:dynia:

Opublikowano

Beczka z blachy i blacharzy niczym oferta Zrembu - zawsze na czasie!Troche z innej beczki. Chcialem się wcielić w kolege Bansai i samemu wykonać jakiegoś smiesznego gifa. Postanowilem zassać jakiś darmowy program do obróbki i co? Ano to, ze zassałem przy okazji jakiegoś pyerdolonego robala, który zainfekowal mi i zamulil kompa i przegladarke (reklamy wyskakują z boku, z dolu). Nawet Spy Hunter 4 sobie z tym łajnem nie radzi. Co za syf! :frog:

Opublikowano

Niezaprzeczalnym faktem jest jednak to, że właściciel platformy Steam zareagował na to, co dzieje się na profilu gry na sklepie i wyłączył dodawanie opinii nt. „Batman: Arkham Knight

Powiedzcie mi, że to nieprawda xD Gaben, nasz wybawca <3

Opublikowano

Kiedy kolejny błyskotliwy kontrargument master rasy pokroju "jak będzie pacz"? xDD

Opublikowano

Przynajmniej można zwrócić grę normalnie a nie jak w "cyfrowej dystrybucji" na konsolach :Coolface:

Opublikowano

BO JAK RS WYDA PATCHA!

aha czyli jak wychodzi gra na konsole i nie działa (ostatnio wiedźmin czy taki driveclub, asssassins creed, lords of the fallen, evil within) to jest zaje,biście ale na pc to już nie?  :dafuq:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Tu raczej chodzi o ton w jakim to napisałeś :D

Opublikowano

ton był typowy dla tego tematu  :yao:

Opublikowano

Patrzta na to 

hRor8eA.png

WTF?

6.5gb VRAMU :o

I can't even get a refund for this pile of dog shit as I bought it from a 3rd party.

A no ta na tym nowym TI działa w 60 klatkach, ale najpierw kupcie kartę za 3k  :newell:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Plują na nich a oni się cieszą.  :newell:

Opublikowano

Plują na nich a oni się cieszą.  :newell:

no na razie jak widać to posiadacze konsol się cieszą tylko, więc to na nich ktoś pluje? beka wnusiu

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

BO JAK RS WYDA PATCHA!

aha czyli jak wychodzi gra na konsole i nie działa (ostatnio wiedźmin czy taki driveclub, asssassins creed, lords of the fallen, evil within) to jest zaje,biście ale na pc to już nie?  :dafuq:

Wiedźmin nie działa/ł? - 30 klatek na xboxie w dniu premiery za 1200zł. Złóż mi PC, który to pociągnie w takich deltach za takie pieniądze w Polsce.

AC Unity - to (pipi) krztusiło się nawet na 970....

DC? Bitch pls

46894-Seinfeld-Im-outta-here-gif-6hjv.gi

Wiecie co może Panowie z master race powiini założyć kabaret? Scena teatralna to ich żywioł jak widać.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

NIe masz przypadkiem jakiegoś remastera remake'u do ogrania, taknieco? :dog:

Remake'a tych tekstur na PC?

jgiqA3Y.jpg

Opublikowano

Akurat Wiedźmin 3 ma kapitalną optymalizacje na PC, ale te cyrki które odwalili z Batmanem to się w głowie nie mieszczą O_o

Opublikowano

JESZCZE POŻAŁUJECIE WY WSTRĘTNE KONSOLOMANIAKI!!!!11111!!!!

Gdyby Panda żyła

200x200px-ZC-bb202d87_panda_kiss.gif

Opublikowano

Batman? Kupi się kodzik za 40 zeta we wrześniu, akurat do czasu będzie działać w 60 FPS z różnicą generacji na korzyść PC. Teraz lato, to mało się gra w gierki przegrywy, beka wnusiu :kaz:

Opublikowano

Izi jak zwykle bUl bo Forza 6 zarządzi. Ale będzie razem z kolegami klapkami się poklepywał po plecach, że niby PC na konsolach wygląda lepiej :)

No cos Ty ! wyglada rewelacyjnie ! Przynajmniej:

o klasę wyżej pod względem ogólnej jakości oprawy, a wykonanie aut to tak ze dwie klasy wyżej.

:dynia:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.