Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Boże ja rozumiem jak by mi o gustach mówił Velius na przykład to bym mógł się zawstydzić. A tu tylko śmiechłem.

Ale że co? Pillars of Eternity, SOMA, Jotun, Book of Unwritten Tales, Life is Strange, Tales of Zestiria, Rareplay...bardzo dobry gust, pozdrawiam :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Velius jeszcze SMITE :czesc:

Co nie wchodzę na "stima" to veluś działa w SMITE 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

odnosnie plugawego to smieszny kolo, pamietam jak pruł się, że ktoś kupuje gry na premiere za 250zł xd

Opublikowano

no mnie też smiesza biedaki

Opublikowano

XD

Opublikowano

Jak tam boty minął wczoraj dzień, słyszałem że w zielonym szambie nastały nowe standardy graficzne, wynoszące...

0 FPSów

Trzymajcie się, nowa dawka psychotropów powinna was odwieźć od skoku z 10 piętra. Niedługo chmura i dx12, więc już różnic nie będzie, a teraz cierpliwie czekajcie na patch, który usunie 44% pikseli.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak tam boty minął wczoraj dzień, słyszałem że w zielonym szambie nastały nowe standardy graficzne, wynoszące...

łoo dzisusie  :banderas:

V53zC21.jpg

yncNxlW.jpg

MW5IjFJ.jpg

NUoVjVD.jpg

Opublikowano

Kolejny crap na 8? Nawet mi was nie żal, ogram w 2017 jak będzie za darmo w PS+.

Opublikowano

Kolejny crap na 87? Nawet mi was nie żal, ogram w 2017 jak będzie za darmo w PS+.

fixd

Opublikowano

Branża to nieźle sprzedajna (pipi)a skoro tak zabugowanemu,rozjechanemu i brzydkiemu F4 wystawia takie wysokie oceny XD XD

No ale jacy odbiorcy taka prasa/serwisy.

Opublikowano

Konsolorze mają swoje Arkham Knight :banderas:

Opublikowano

Kolejny crap na 8? Nawet mi was nie żal, ogram w 2017 jak będzie za darmo w PS+.

Przypominam Yeti ze ty jarasz się guwnem na 6 xD

PS4 2015 

KcAwaHv.jpg

zawsze można sobie chłodzić dupe nowym codem, nfsem, destiny czy kolekcją drejka

XBOX ONE 2015

EuEGrQw.jpg

TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE 

Opublikowano

Jaki kontrast. 5 swiezych ip kontra 3 odgrzewane od dekady kotlety xDDDD "Cieszymy sie, ze wam smakowalo. Za 3 lata zaserwujmy to samo, tylko troche inaczej pomalujemy"

Opublikowano

Branża to nieźle sprzedajna (pipi)a skoro tak zabugowanemu,rozjechanemu i brzydkiemu F4 wystawia takie wysokie oceny XD XD

Tak patrzę przez ostatnie dni na twoje posty i tyle bulu dupy o jakąś gierkę wideo już dawno nie widziałem. xD

Opublikowano

PS4 ma lepszy lineup na 2015 rok od Xboksa:

Bloodborne

The Talos Prin(nene)le

Axiom Verge

Rocket League

OlliOlli2

Helldivers

Until Dawn

Disgaea 5

HM2

Nie no, poważnie, trzeba mieć coś z głową nie tak, by stawiać lineup Xboksa, z Halo, Tomb Raiderem i Forzą (xD), wyżej. Cztery gry przeciwko MASIE perełek na PS4, jesteście walnięci twierdząc inaczej. 

Opublikowano

wiadomo lepiej 5 guwnianych gier, ale swieżych xD

Opublikowano

PS4 ma lepszy lineup na 2015 rok od Xboksa:

Bloodborne - ok

The Talos Prin(nene)le - pc

Axiom Verge - pc

Rocket League - pc

OlliOlli2 - pc

Helldivers - pc

Until Dawn - xD

Disgaea 5 - xD

HM2 - pc

i to pc z komunii z 1997 sie z tym upora na chuy najmocniejsza konsola na swiecie

Opublikowano

Tak patrzę przez ostatnie dni na twoje posty i tyle bulu dupy o jakąś gierkę wideo już dawno nie widziałem. xD

z tego co widze to ty masz ból dupy bo ktoś ci giereczke dla dzieci obraża

Opublikowano

No to załóż okulary lepiej bo ja sam pisałem co mi się w grze nie podoba i co mnie wkur.wia. :lapka:

Natomiast łażenie po forum i pisanie ciagle tego samego to już jest objaw bulu dupy. To tak jakbym ja ciągle wchodził do tematu chińskich gierek i pisał jakie to ch.ujowe, bo japońskie mimo, że mnie gry kompletnie nie interesują. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiadomo lepiej udawać,że wszystko jest ok,nadal mamy poprzednią generację bo wygląda jak z tamtej i dać się walić w tyłek przez Bethesdę. Nie dziwne,że devi i wydawcy mają wywalone na jakość swoich gierek skoro i tak się byle jakie góvno sprzeda.

Opublikowano

No ale paliodora pewnie fallout by interesowal gdyby nie był spi.erdoliną :sorcerer:

Opublikowano

No to załóż okulary lepiej bo ja sam pisałem co mi się w grze nie podoba i co mnie wkur.wia. :lapka:

Natomiast łażenie po forum i pisanie ciagle tego samego to już jest objaw bulu dupy. To tak jakbym ja ciągle wchodził do tematu chińskich gierek i pisał jakie to ch.ujowe, bo japońskie mimo, że mnie gry kompletnie nie interesują. 

No ale on nie wchodzi do tematu Fallouta pisząc, że chuyowe, bo amerykańskie, tylko narzeka na ogólne uproszczenia tej gry. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.