Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A w co mają grać ludzie na konsolach? Wychodzi tytuł AAA, zbiera bardzo dobre noty więc ludzie się rzucają jak wygłodniałe hieny z nadzieją, że rzeczywiście wreszcie dostaną bardzo dobry tytuł. Kończy się tak jak to zawsze w ostatnim czasie, recki albo były kupione albo recenzenci masowo coś ćpają a gracze dzielą się na dwa obozy, tych którzy chwalą bo kupili i im głupio przyznać, że gra to crap i tych którzy piszą, że się zawiedli. Nie dziwie się ludziom którzy kupili F4 na konsole.

Natomiast dziwie się niektórym blaszanym braciom :pechowiec:  Tyle dobrych gier w tym roku wyszło na PC, nadchodzi Starcraft 2, macie właściwie nieskończony backlog a kupujecie PREORDER nowego Fallouta od Bethesdy. Aż mi smutno  :frog:

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No wymieniaj te super gry na pc co wyszły w tym roku. 

Opublikowano

w kupowanie nieskończonych gier to akurat specjalizują się blaszani podludzie, rzucając piniondzami w monitor jak tylko widzą w steam early access jakąś gierkę.

jak tam star citizen? skończony czy twórcy gry nadal ruchają was w dupę?

Opublikowano

No wymieniaj te super gry na pc co wyszły w tym roku. 

Jak się spodziewasz samych gier AAA to przykro mi.

Każda multiplatforma w najlepszej wersji poza Batmanem, MKX i piłkarzykami

Pillars of Eternity, Jotun, Galactic Civilizations 3, Audiosurf 2, Kerbal, Cities Skylines, Homeworld remaster, Undertale, Prison Architect, Stasis, Crypt of the Necrodancer, Volume... jak kogoś interesują inne gatunki niż mnie to pewnie bez problemu doda coś od siebie.

Ale o czym ja tu pisze jak dla większości ludzi tutaj taki GalCiv jest nie do pojęcia, a reszta to (pipi) bo nie widzieli bilboardu przed media marktem.

O ruchaniu w dupę pisze gość który kupił bajki spencera o mocy chmury i DX12. No przezabawne.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

O ruchaniu w dupę pisze gość który kupił bajki spencera o mocy chmury i DX12. No przezabawne.

jedyne co kupiłem to porządny i świetnie wspierany sprzęt i gierki które mi starczają na dziesiątki godzin, a na horyzoncie widzę kolejne. W tym czasie reszta czeka na promocje na steam albo na dobrą grę na konsoli Sanyo.

Opublikowano

Z ciekawości wpisałem tytuły tych super pc eksów

vb3.png?fit=800%2C600

audiosurf2small1.jpg

kerbal-space-program-10-700x403.jpg

2015-03-09_00007-100572520-orig.jpg

toby-fox-interview-undertale-screenshot-

2599772-zone2.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dalej nie sprawdzam, bo się uduszę ze śmiechu, PC MASTER BEKA 4K NA 24 CALACH Z 4 METRÓW.

Fanek wiedział co robi uciekając z tego blacharskiego szamba, przecież to nawet nie jest grafika! To są wczesne czasy SNESA.
:dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jedyne co kupiłem to porządny i świetnie wspierany sprzęt i gierki które mi starczają na dziesiątki godzin, a na horyzoncie widzę kolejne. W tym czasie reszta czeka na promocje na steam albo na dobrą grę na konsoli Sanyo.

Porządny sprzęt ma gierki w 1080p PRZYNAJMNIEJ i nie ma dropów do 0 fps :dynia: :dynia: :dynia:

Aha i ma wiecej niz 5 gier :yao:

Opublikowano

No, i zobacz Yeti, każda z tych gier jest lepsza niż cała (ok, bloodborne'a szanuje) biblioteka eksów na PS4. Pomyśl teraz jak nisko upadły te "duże" gry a tacy pseudo gracze jak ty razem z nimi.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ale AudioSurf to Ty szanuj. Świetne połączenie zręcznościówki z grą muzyczną: gra generuje trasę w oparciu o utwory w Twojej kolekcji, a potem jazda bez trzymanki. Bliżej tej grze do WipEouta, niż jakiejkolwiek innej na PS4 :reggie:

Opublikowano

ostatnio sam sie gra podniecal bo wyjdzie za rok na szrota xdddddddddddddddddddd

Opublikowano

boty na kolanach11111111111111

Opublikowano

Jesteś bardzo niemiły recenzje mnie przekonały. Skąd mogłem wiedzieć że gra na 90 na mc to krapiszcz:)

Jesteś graczem od x lat i piszesz takie coś. :reggie:

Opublikowano

Myślałem, że ten f4 będzie jednak gorzej wyglądał, a tu na ultra wszystko śmiga w stałych 72 fpsach, zero przycinek, loadingi w 5 sekund, drzewka ładnie ocieniowane. Nie wiem czemu tak konsolorze marudzo :kaz:

Opublikowano

Ta gra o budowaniu miast wyglada fajnie, SimCity 3000 zawsze w moich serduszku.

Opublikowano

ostatnio sam sie gra podniecal bo wyjdzie za rok na szrota xdddddddddddddddddddd

Nad cities skylines za 1,5 roku(pewnie za tyle wyjdzie na ps4) tez sie bedzie spuszczal,ze gra ma lepszy frame rate od xbone.wyzsza rozdzialke i lepsza grafe.

Yeti kupiles juz sobie avatar na ps4? :dynia:

9U5m2mS.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jakis moder odkryl pliki singla na x360 w Blopsach 3 i... no sami zobaczcie:

black-ops-3-ps3-360-sp-1-1024x570.jpg

xD

Opublikowano

dzielnie walczą. zamiast z wrogiem to z postępującym łysieniem.

Opublikowano

Mają też z kilka innych chorób z tego co widzę po skrenie 

Opublikowano

:rotfl: 

Opublikowano

Przyszły rok zapowiada się na najlepszy w historii playstation. 

Co roku przyszły rok jest najlepszy dla playstation. :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.