Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam po konfie? Pewnie teraz będzie mnóstwo fanów Ni No Kuni co na pierwszą część nawet nie splunęli xDDD

Ja mam prawie platyne, Nie chciało mi sie farmic juz koncówki. Swietne klasyczne JRPG , z ogromna ochota zagram w druga czesc

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Opublikowano

Wszyscy sie zastanawiali czemu konfa sie tak (pipi)owo skonczyla, no to w wywiadzie troll od koszulki Crasha powiedzial:

“That ending, that closure from Epic for Paragon…In a typical show I do the opening and I do the closing. But that Paragon video is so powerful. I did not want to go on after that. You didn’t want me coming and saying, “Thank you for coming and please enjoy the games.” Let that thing close it, that was drop the mic moment, that was fabulous. I am really happy with the guys at Epic [they] are going to bring to the PlayStation 4.”

http://gamingbolt.com/shawn-layden-explains-why-the-playstation-experience-keynote-ended-abruptly#8xutGOUcKkLIsVHa.99

Chyba nie skumal ze chodzilo o (pipi)owa gre na koniec :dynia:

Opublikowano

Ten VR to sie chyba moze tylko nadac do samochodówek

I symulatorow lotow ale to na PC. FSX,X-Plane,Star Citizen i Elite Dangerous :banderas:

Opublikowano

Czym się tu denerwować? Od dobrych kilku lat Sony nie potrafi niczym zaskoczyć, więc każdą konfę oglądam beznamiętnie. Nakręcamy hype na powrót wielkich marek, a potem zderzenie z rzeczywistością "to już wszystko?". Sony na pierwszym miejscu sprzedażowym dalej zostaje porażką i cieniem lat swojej świetności.

No i co tam ieti? :reggie: playstation ponownie zaorało. swoich fanów. beka z was na zawsze.

Opublikowano

Po północy update :kaz:

Biedny Yeti chyba zawalu dostal :whistling:  [*]

Opublikowano

na piwie z kolegami jest xDDDDDDDDD

Opublikowano

Właśnie obejrzałem konferencje i mam pytanie, dokąd zmierzasz Knurze, dokąd zmierzasz x-taczerze? Team Ninja i Epic tak mocno kojarzone z marką x-box, teraz tworzą ekskluzywne gry na Nadkonsole. Powoli już wszyscy mają wy(pipi)ane na tego trupa, gdzie taka marka jak TR czy gejlo sprzedają się mocno poniżej oczekiwań, więc nic dziwnego, że mało kto chce wchodzić do tego szamba. Już nic nie uratuje tej pomyłki technologicznej, miło było was poznać microsyf na rynku konsolowym, żegnajcie. :kaz:

A co tam w Królestwie Niebieskim? Dom dla fanów jrpg, FFVII (jak to wygląda! 0___o), Persona 5, Ni No Kuni, normalnie dominacja jak za czasów PSX. Ni-Oh, o mój boże, jak bym widział nowe Ninja Gaiden, ale to będzie niszczyciel. Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1. Co tam jeszcze? Jeżeli jest Amplitude, to jest i nowy REZ! :banderas:

Obiecany update

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Paragon

Ni No Kuni 2

REZ

Ace Combat 7

Ale na koniec was pociesze boty, bo piszę, że was mi nie żal, ale tak naprawdę jest inaczej. Tak więc, wy też bedziecie mieć dobre gry w 2016, Forza, Halo, Girsy, Forza, Halo... :kaz:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!

PS. Początek roku zapowiada się EPICKO dla posiadaczy Nadkonsoli.

styczen - Amplitude

luty - SFV

marze - U4, Alienation, Witness

kwiecie - Ratchet

:fsg:

PS2. Wracam do bety :banderas: U4 :banderas:

Druga zmiana, dopiero po 23 dołączyłem do nich. :frog:

Opublikowano

Yakuza 0 zapowiedziana na Europe

Europejska wersja nie została jeszcze zapowiedziana. No ale jestem wyrozumiały bo myślenie to nie jest domena klapów.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem konferencje i mam pytanie, dokąd zmierzasz Knurze, dokąd zmierzasz x-taczerze? Team Ninja i Epic tak mocno kojarzone z marką x-box, teraz tworzą ekskluzywne gry na Nadkonsole. Powoli już wszyscy mają wy(pipi)ane na tego trupa, gdzie taka marka jak TR czy gejlo sprzedają się mocno poniżej oczekiwań, więc nic dziwnego, że mało kto chce wchodzić do tego szamba. Już nic nie uratuje tej pomyłki technologicznej, miło było was poznać microsyf na rynku konsolowym, żegnajcie. :kaz:

A co tam w Królestwie Niebieskim? Dom dla fanów jrpg, FFVII (jak to wygląda! 0___o), Persona 5, Ni No Kuni, normalnie dominacja jak za czasów PSX. Ni-Oh, o mój boże, jak bym widział nowe Ninja Gaiden, ale to będzie niszczyciel. Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1. Co tam jeszcze? Jeżeli jest Amplitude, to jest i nowy REZ! :banderas:

Obiecany update

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Paragon

Ni No Kuni 2

REZ

Ace Combat 7

Ale na koniec was pociesze boty, bo piszę, że was mi nie żal, ale tak naprawdę jest inaczej. Tak więc, wy też bedziecie mieć dobre gry w 2016, Forza, Halo, Girsy, Forza, Halo... :kaz:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!

PS. Początek roku zapowiada się EPICKO dla posiadaczy Nadkonsoli.

styczen - Amplitude

luty - SFV

marze - U4, Alienation, Witness

kwiecie - Ratchet

:fsg:

PS2. Wracam do bety :banderas: U4 :banderas:

Druga zmiana, dopiero po 23 dołączyłem do nich. :frog:
A ja jako pecetowiec wiele tych gier ogram. Więc... po co kupować PS4, jak można mieć peceta? :D

No i nadal na tym zdjęciu są multiplatformy...

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Ace Combat 7 w sumie troszkę szkoda. A że to nie jest gra Sony, to można się spodziewać, że jeszcze w tej generacji ją zobaczymy. Jak tak dalej pójdzie to zabraknie palców na jednej ręce Mendrka do zliczenia tych wszystkich exów dla których chciałoby się kupić PS4 :obama:

Opublikowano

Do kwietnia dla mnie tylko u4 reszta tych exow nie w moich klimatach. Ja lubie inyki ale wole takie jak valhalka hills czy jotun. Co do ratcheta to z tego co kojarzę to remake ? To walić to wolę sobie mario odpalić. Cały czas mam zaległe smg2 na wii i w pudełku zafoliowane czeka.

Raven zabraknie ci palców na pewno ale w 2018 roku:)

Swoją drogą być psycho fanem playstation i nigdy w żadną yaluze nie pograć?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie wiedzialem ze filmikami z youtuba mozna prowadzic jakis dialog xd

Opublikowano

Oho yeti jaranko ni no kuni xd ściągłes jak było w plusie w ogóle?

Opublikowano

Ninokuni co nawet nie jest exem tylko jakies console debiut, nioh nioh co tez jest console exclusive wiec juz rozgrzewam smoka zeby to ograc na ULTRA, to samo remake FF7 przy ktorym samo square nie chcialo gadac ze to ex tylko ze ''no zapowiedzielismy na ps4'' :kaz: wiec wyjdzie tez na wszystko no ale po co drazyc temat, nie jest to sprawa jak przy nowej Larze gdzie klapy dostaly szalu macicy NO ALE ZA TRZY MIESIACE I TAK ZAGRAMY NA TROJNOGU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

xDDDD sony na facebooku z okacji mikolajek wyskoczylo z promocja, ze 6 exow z ps store mozna kupic dzis z wyjatkowym rabatem 50%, oczywiscie nagle ceny bazowe poszly do gory do absurdalnego poziomu jak np knack za 170zl 

Opublikowano

pisze ze bazowa to teraz 170 czyli mozna go kupic w super znizce mikolajowej za 85zl, a jak mnie pamiec nie myli to jeszcze pare tygodni temu byl w jakims promo za 50-60zl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.