Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie masz...

Znalazłem xD MyGames>Games>I tam po prawej jest Use Code xD Było ciężko teraz odpowiedzieć co z tym KI

@tomzacz na dole jest WiiU.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie masz...

Znalazłem xD MyGames>Games>I tam po prawej jest Use Code xD Było ciężko teraz odpowiedzieć co z tym KI

@tomzacz na dole jest WiiU.

Wersja kompletna ze wszystkim to Killer Instinct season 1&2 complete collection

Opublikowano

Killer Instinct Season 2 Ultra Edition to jest pelniutenka gra?

To są wersja z dodatkami i starymi wersjami Arcade. W sklepie są dwa Combo breaker packi po 70 zł każdy.

Opublikowano

O przylazł yeti z pubu. :dynia:

Nie lepiej wklepać kod na stronie xbox.com? Szybciej i prościej. 

Ja już z przyzwyczajenia minusuję jak widzę jego nowy post w CW, polecam  :lapka:

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

Witness w marcu i HellBlade w kwietniu :dynia: Zaraz sie dowiemy,ze TLG w sierpniu a Agent w grudni.

4 gry dostepne na PC,1/2(Amplitude to remaster czy od nowa robia?) to remaster,1 to kolejna czesc,1 to indyk i 1 reboot. Naprawde warto kupic ps4 :dynia:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Przecież kojima zrobił tylko jedna dobra grę a było to MGS1 wiec nie wiem po co ten eksajt

Żeby uciąć (pipi)enie 2z3uo3l.jpg

2i0rtiq.jpg

A wy co biedaczki? Jedna konsolka i nie ma w co grać?

:hi: chociaż plejstejszon psuje widoczki

mam inne zdanie 

Opublikowano

Rozdam plusiki jutro panowie weźcie podeslijcie mi linka na pw do wer. która ma wszystkie stroje postacie etc to dam jeszcze MS zarobic kilka groszy.

Czas instalacji TR z PŁYTY to jest :dynia:

Dash to kompletne (pipi)

Krzyżak w padzie to nadal s(pipi)ina

Ale jest gwarancja ze konsola nie ulegnie biodegradacji a to już spory atut w porównaniu do trojnoga dawać już tego Scalebounda (pipi) :banderas:

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

Witness w marcu i HellBlade w kwietniu :dynia: Zaraz sie dowiemy,ze TLG w sierpniu a Agent w grudni.

4 gry dostepne na PC,1/2(Amplitude to remaster czy od nowa robia?) to remaster,1 to kolejna czesc,1 to indyk i 1 reboot. Naprawde warto kupic ps4 :dynia:

Jak sam widzisz... YETI na cocainie codzień jedzie i z tajskim (pipi)mi się umawia. Więc, nie ogarnia  :rofl2:

Opublikowano

Pozamiatane ;)

http://www.ppe.pl/news/40640/hideo-kojima-oficjalnie-zwiazany-z-sony-nowa-gra-tworzona-wylacznie-na-ps4.html

Wczoraj dokopaliśmy się do plotek, że Hideo Kojima planuje ścisłą współpracę z Sony Computer Entertainment. Właściciele PS4 mogą już zacierać ręce, bo pogłoski zostały potwierdzone!

Hideo Kojima pożegnał się definitywnie z Konami. Jego studio, czyli Kojima Productions, będzie teraz działać pod egidą Sony Computer Entertainment. Ujawniono dzisiaj, że najnowsza gra Kojimy będzie exclusivem na PlayStation 4.

Wieści przekazał Andrew House, prezes Sony Computer Entertainment.

SCE potwierdza, że nową platformą, na której będzie działać Kojima, jest PS4. Zapowiada się na to, że sławny deweloper szykuje dla nas zupełnie nowe IP (prawa do marki MGS zostały z Konami).

"Historia PlayStation to historia innowacji i świetnych nowych marek. Kojima odgrywał dużą rolę w jej tworzeniu i w związku z tym jesteśmy zachwyceni, że wybrał PlayStation, aby tutaj tworzyć swój nowy projekt. Nie możemy doczekać się współpracy nad jego nową grą" - powiedział Andrew House.

Hideo Kojima potwierdza na Twitterze zakońćzenie współpracy z Konami i gwarantuje, że będzie tworzył tak długo jak żyje.

Stworzenie nowego, niezależnego studia jest dla mnie nowym wyzwaniem. Jestem zachwycony, że mogę wyruszyć w tę podróż razem z PlayStation, z którymi pracowałem przez ostatnie lata. Nie mogę się doczekać by wraz z PlayStation dostarczyć nową grę, która będzie zniewalającą marką.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

ogra sie na przerobionym trójnogu dla beki z chinczyka

Opublikowano

Już w 2022. 

Opublikowano

Kojima :mocking:

Opublikowano

Kojima odszedł z Konami. Planuje założyć nowe studio i już prowadzi rozmowy z Sony :banderas::fsg::kaz:

338dRLI.png

A już mokro miałeś ;]

A już mokro miałeś ;]

Opublikowano

Czekam na posty botow ze nagle kojima nikogo i nie potrafi robic gierek

Opublikowano

Kojima nikogo bo nie umie już robić gierek. 

Opublikowano

Czekam na posty botow ze nagle kojima nikogo i nie potrafi robic gierek

mgs v

xdddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Kojima odszedł z Konami. Planuje założyć nowe studio i już prowadzi rozmowy z Sony :banderas::fsg::kaz:

338dRLI.png

A już mokro miałeś ;]

A już mokro miałeś ;]
Nadal mokro bo zagram w lepszej jakości niż ty ;-] Console exclusive wiadomo co oznacza :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Już banda januszy kupuje ps4 dla kojimy.... przecież 95 % użytkowników ps4 nigdy nie zagrała i nie zagra w gre kojimy:)

Opublikowano

Jak to nie będzie P.T. tylko jakieś chinskie guwno to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Yeti dorzucaj do listy!

Opublikowano

Kurwa Macio, przecież nawet nie wiadomo co on będzie tworzył więc nad czym się tu spuszczać? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.