Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Don nie pomyslal bym ze bezpośrednio z dasha nie będzie dało się wpisać kodu jak to np było na x360 wchodzenie w MyGames>Store jest super logiczne jak by się tego bezpośrednio z Store w dashu zrobić nie dało.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

papi, Willego to szanuj. poza tym każdy deal za mroka to deal życia.

a nic nie mówię, ukryli ale na logikę kod aktywuje się w grach :P co nie zmienia faktu że w poprzednim było lepiej bo to była jedna z głównych opcji. btw mi lara też się tyle instalowała tylko bez tej 1 z przodu :D gra za to zacna. ledwo ~30% a jestem oczarowany miejscówkami.

Opublikowano

Ja już zbliżam sie do końca, w weekend ukończę, świetna produkcja

Opublikowano

Racja ale jego poczynania i tak będą obserwowane a jak coś nie zagra to telefon do Spencera.

fkJ7w.gif

Opublikowano

Wezyr teraz to wiem ale chyba sam wiesz jak to jest jak wpadasz na chatę z nowiutka zabawka? Ale nie powiesz mi chyba że instalacja z Płyty powinna odbywać się przy odpietym kablu do neta żeby nie trwało to ponad godzinę ( Masorz miał tak samo ) bo nie tylko ja miałem ten "problem"

Opublikowano

Don nie pomyslal bym ze bezpośrednio z dasha nie będzie dało się wpisać kodu jak to np było na x360 wchodzenie w MyGames>Store jest super logiczne jak by się tego bezpośrednio z Store w dashu zrobić nie dało.

Dash jest świeży więc jest jeszcze parę pierdół do poprawy.

Moim zdaniem poprzedni był bardzo fajny. Ale jak widziałem, że ludzie szukali znajomych w opcjach a gier w aplikacjach, to się nie dziwię, że MS grzebał.

Opublikowano

Willy, jak instalowałeś to może równocześnie z pobieraniem aktualizacji? ja tam dałem że później pobiorę, spokojnie zainstalowałem, później szybki update i wio.

Opublikowano

Wezyr teraz to wiem ale chyba sam wiesz jak to jest jak wpadasz na chatę z nowiutka zabawka? Ale nie powiesz mi chyba że instalacja z Płyty powinna odbywać się przy odpietym kablu do neta żeby nie trwało to ponad godzinę ( Masorz miał tak samo ) bo nie tylko ja miałem ten "problem"

Wiem jak to jest. Chcesz zagrać, a tu instalka :/ Mnie jeszcze żadna naprawdę długa nie spotkała, ale prawdą jest, że nowego Tomba jeszcze nie kupiłem.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

wyjdź i wróć dopiero z grą w ręku.

Opublikowano

a żurom?

Opublikowano

Izi, no jak problemy z XBL są incydentalne, to co i kto ma pisać w CW??

No tak, a PSN nie dziala ciagle !

@wetwilly:

25GB sześć godzin :dynia:

Powtarzam Ci więc, wartość kosmiczna. Zresetuj modem albo skontaktuj się z providerem.

xD Ale jak jedynemy Pingowi PSN zamula, gdy cala reszta sciaga z maksymalna predkoscia to zawsze jest wina PSNu !

Opublikowano

Najgorsze ze jak chcesz normalnie porozmawiać to się podpinaja klapki/boty i starają się dokładać swoje 3 grosze.

Easy PS4 jest tak (pipi)owe jak XBone a teraz idź sobie.

Opublikowano

Najgorsze ze jak chcesz normalnie porozmawiać to się podpinaja klapki/boty i starają się dokładać swoje 3 grosze.

Easy PS4 jest tak (pipi)owe jak XBone a teraz idź sobie.

No a obie i tak trzeba miec jak jest sie GRACZEM, trojnog dla BB a Boniacz dla Scalebounda :fsg: c'nie?

Chociaz dla mnie SO to giereczka roku 2014, zaraz obok Horizon 2, no ale ja jestem gimbusem ktory gra teraz w chinska giereczke na wii u wiec moge sie nie znac.

Opublikowano

Normalnie porozmawiać w CW. A no tak.

Opublikowano

izi, jak cię traktować poważnie jak stawiasz spację miedzy wyrazem a interpunkcją. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilogramy (pipi)enia :reggie:

Opublikowano

Gra Ubiszrotu jako najbardziej oczekiwany tytuł generacji?

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Pierwsza przygoda z PSN'em od roku, może dwóch lat:

1. Odplam PlayStation Store - zawiesza się podczas ładowania.

2. Zamknięcie apki, drugie podejście - to samo.

3. Za trzecim razem ruszyło, uff.

4. Dobra, wklepię kod na PS+ - Store zawiesza się podczas przejścia do opcji wpisywania kodu.

5. W końcu udaje mi się wpisać kod - konsola prosi o dodanie karty, po czym jej nie przyjmuje.

6. Szybkie googlowanie mówi mi, że mam wpisać adres bez polskich znaków i rozdzielić adres na wszystkie linijki - poszło, ale Store znowu się zawiesza.

7. Odpalam ponownie sklep, chcę wejść bezpośrednio w opcje płatności i dodać kartę - znowu zwiecha.

8. Reset, znowu zwiecha - wyłączam konsolę.

Good job.

Tak dla ścisłości - konsola zaktualizowana na świeżo, cofnięta do ustawień fabrycznych, net 250/20.

Opublikowano

Niepokojaca jest ta ponad godzinna instalacja nowego tomba u williego.

U siebie razem z aktualizacja instalacja zajela mi jakies 15 minut. Ok. 30 minut instaluja sie gry 40-50gb.

A w srode pobieralem thiefa i 22gb poszlo w niecala godzine. :dunno:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobrze, ze pozostalym milionom graczy wszytko dziala jak nalezy...  :obama:

https://status.playstation.com/pl-pl/

Pogadamy za kilka dni . Jestem ciekawe co bedzie dluzej lezalo w te swieta XBL czy PSN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.