Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sony Computer Entertainment Polska oraz ESL organizują Polską Ligę PlayStation Plus - serię turniejowych rozgrywek w najpopularniejsze produkcje dostępne na PS4.

Już dziś rusza pierwszy cykl rozgrywek w Star Wars: Battlefront. To rywalizacja o najlepszy wynik w trybie Przetrwania dla dwuosobowych zespołów.

Zapisy dostępne są na oficjalnej stronie ligi - warunkiem uczestnictwa jest posiadanie konkretnej gry, konsoli oraz subskrypcji PS Plus.

Przewidziane nagrody - dla obydwu członków zespołu - to:

• 1 miejsce: DualShock 4 Star Wars Edition, Headset PS4 oraz PS Plus 3 miesiące
  • 2 miejsce: DualShock 4 oraz PS Plus 3 miesiące
  • 3 miejsce: PlayStation Camera i PS Plus 3 miesiące

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-12-18-rusza-polska-liga-playstation-plus

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze, ze pozostalym milionom graczy wszytko dziala jak nalezy...  :obama:

https://status.playstation.com/pl-pl/

Pogadamy za kilka dni . Jestem ciekawe co bedzie dluzej lezalo w te swieta XBL czy PSN.

strone temu beka z Wiliego, ze bedzie opisywal kazda awarie XBL, a za pare godzin Salwador wstawia post 1 zielonego hejtera, ktoremu nawet znajomi na FB pisza, ze "u nich dziala" xDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

<CW mode off> Ukyo ja bym na twoim miejscu nie skreślał Sunseta bo to (dla wielu) GOTY2014, także daj szansę, nawet wczoraj z rana przed pracą odpaliłem po takim czasie od premiery by pośmigać na sucho po mieście, posłuchać OSTa, no dajże szansę ;] A Titanfall w okresie świetności (xD) wciągał dupą CoDy i Bugerfieldy dowożąc miód cysternami, ładnie odświeżył w temacie.</>

Opublikowano

Carolek w SO pogralem jakies 4h u kumpla i nie dam rady przetrwac minuty wiecej w tym kretynskim settingu -___-

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No ale walka czlowiekiem lozkiem juz jest spoko xDDDDDD.

Opublikowano

Ale go haven POŁAMAŁEŚ. Zupelnie jak jerome lamie w temacie bloodborne.

:obama:

Opublikowano

No ale walka czlowiekiem lozkiem juz jest spoko xDDDDDD.

Zaorany! 

GGXrd_12-05.jpg

Guilty-Gear-Xrd-5.jpg

jedyna osoba w Polsce która w to grała i się tym jarała [*]

Opublikowano

Uncharted 4 z łatwością przekroczy 10 milionów.

Ohwow.jpg

MAX 4 bańki i później używki w obiegu :yao:

Opublikowano

klapy nie są głupie, po co kupować gierke która bardziej się ogląda niż gra. Bardziej opłaca się pożyczyć/kupić używke a doświadczenia te same 

Opublikowano

Na XO wsteczna kompatibilność zupełnie za darmo a u Sony:

Yoshida: Jesteśmy w stanie dodać trofea, niektórym ludziom bardzo na nich zależy, więc to robimy. Zajmuje to czas naszej ekipie, tak jak kontrole jakości, sprawy związane z licencją i cała reszta działań, żeby przywrócić te gry. To pochłania czas i pieniądze, więc zdecydowaliśmy, że musimy to robić za opłatą.

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-1157?do=findComment&comment=3618124

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

W czwartek wpadł do mnie kumpel, mega fan jRPGów, Finali oraz Gears of War. Kilka browarków, gramy sobie w wyśmienite EXy Nadkonsoli gdy w końcu przyznał z bólem serca że kupno szrota4 rok temu było jego największym błędem gracza w życiu.

Nie ma w co grać, brak dobrego multi, brak fajnych nowych IP, wkurwia go PSN z czasów 2002 roku, płatny online, gówniane gry w ps+ brak wst. kompatybilności. Z trudem powstrzymał łzę w prawym oku, ja doskonale rozumiem jego cierpienie. W 2016 kupuje nadkonsole XO.

Mało tego! W tygodniu dzwonią dwie koleżanki że chcą dla facetów na święta kupić konsole ale że się na tym nie znają proszą o poradę, same mówiły że XBOX jest lepszy, potwierdziłem i powiedziałem im że są na dobrej drodze by zapewnić sobie szczęście w życiu i fantastyczną przygodę. Jedna kupuje X360 druga XO.

:xboss:

Opublikowano

No, apka IGN na X360 ma problemy. :dynia: 

Opublikowano

No teraz juz tylko sama apka, ale przy 0X87DE0017 żadne gry nie działały wcześniej,  co za (pipi) obesrane

Opublikowano

No chyba nie bardzo:

tha5vzC.png

Opublikowano

Fanek jak próbuje naśladować styl pisania zielonej szlachty xD 

Opublikowano

Wczoraj miałem lekkie problemy z wyświetleniem gier na Spencerze Jedynym podczas trwania wstępnego ataku DDoS, jednak po 2 minutach dałem radę pograć z kolegą kilka godzin.

Już widzę jak PSN będzie działał w święta  :ohboy:​ 

Opublikowano

The show must go on:

Fanek, teraz powiedz mi kiedy konkretnie nic nie działało? Dzisiaj od 8.30 rano miałem okazję pograć kilka meczy w sieci w Halo, korzystać z apek i grać w singlu będąc podłączonym do sieci. Wszystko działo.

Opublikowano

W najbliższych dniach należy się spodziewać nasilenia frustracji klapów i zwiększonej obecności obu niedobitków w CW jeśli ataki DDoS na XBL i PSN zostaną przeprowadzone zgodnie z planem.

Opublikowano

Jaki pokaz sił dziś w CW :dynia:

To będzie dobry dzień, do pozniej!

Opublikowano

Wklejcie jeszcze pare razy screen z działającym xbl. PROSZE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.