Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez MGS to cross gen i nawet Mendrek bedzie mogl w to zagrac na PS3 xDDD

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale wszystko rozchodzi sie o to, czy bedzie gral w tej samej rozdzielczosci co posiadacze Xbakow! xD

Opublikowano

Potwierdzili 1080p.

Zakładzik, że 1080p nie będzie?

Opublikowano

Potwierdzili 1080p.

Zakładzik, że 1080p nie będzie?

Proponuje nastepujace warunki:

jak bedzie 720p wylatuje mroku

jak bedzie 1080p wylatujesz ty

jak bedzie 900p wylatujecie obaj

kto jest za?

Opublikowano

A przy jakim warunku Ty wylatujesz?

on sie chcial zakladac, nie ja, to mu robie zaklad, nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

copper wylatuje jak w 2015 wyjdzie uncharted 4 albo ratchet and clank - flagowe exy z listy yetiego na ten rok ktorą tu wklejal 253656 razy a ostatnio udaje ze ona nigdy nie istniala

Opublikowano

Ficuś, jaki obrońca uciśnionych botów :dynia:

Już przeszedłeś na zieloną stronę, czy nadal jesteś kryptobotem? gayos.png

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

Jak w większości jRPGów jest to po prostu kicz zafascynowany światem zachodnim, co z resztą potwierdza każdy kto miał styczność ze zjaponizowaną kulturą amerykańska.

o (pipi)a, za mocne :o. 

Opublikowano

Ej, kiedy pojawi się jakiś klap z którym będzie można dyskutować na poziomie, bo na razie to same ameby umysłowe.

niekochany gdzieś tam sie czai na forumie

Opublikowano

taaa niekochany teoretyk, który miał dużo "pożyczonych konsol" 

:teehee:

Opublikowano

gdy okazuje się że pod płaszczykiem patriotyzmu grało się nieświadomie do złej bramki

wow, jak oryginalnie niczym w 90% filmów na polsacie xd no ale jak sie mialo 9 lat grajac na ps2 moglo szokowac

Sam plot twist pewno był ze 100 razy, ale okraszenie go pełnym klisz, groteskowych postaci i sytuacji holiłudzkim scenariuszem w stylu Doktora No i Licencji Na Zabijanie, tylko by na końcu  pjerdoląć guvnem w amerykańską prawilność jeszcze mocniej...  :obama: No na twoim ulubionym POLSeba Channel raczej takich plot twistów nie uświadczysz.  :hi:

taaa niekochany teoretyk, który miał dużo "pożyczonych konsol" 

:teehee:

ograłem pierwsze Gearsy w co-opie na xboxie organizatora GOTY 2015 zlotu. szanuj biedę gurwo  :klapek:

Opublikowano

zawsze lepiej niż figaro, który grał w girsy na laptopie w rozdzielczosci 800x600

Opublikowano

DanioTheSerek skąd ten minus przecież nie obrażam ci matki albo mgs2

Opublikowano

Oho, to ja w takim razie mówię

8a6G8.gif

:kaz:

Opublikowano

95% posiadaczy xboxa nie zagra w MGS wiec można powiedzieć że to ex

Więc Bloodborne to nie ex, ze sprzedażą na poziomie jednego miliona na 22 miliony PS4 :reggie:

A dodatkowo widać po aczikach trofeach, że prawie połowa graczy nie pokonała nawet pierwszego bossa. Ta gra nie powinna była wylądować na platformie dla ulungów.

Opublikowano

A dodatkowo widać po aczikach trofeach, że prawie połowa graczy nie pokonała nawet pierwszego bossa. Ta gra nie powinna była wylądować na platformie dla ulungów.

71,7 % to teraz prawie połowa?

A grę skończyło ogólnie około 32% graczy, co mniej-więcej jest na równi z innymi grami. A biorąc pod uwagę poziom trudności gry, jest to wynik dosyć wysoki.

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.