Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

haha. Jakie frajdy ? gierki dla casuali ?Ty chyba nigdy nie grales w prawilnego next gena i nie zaznales tej rozkoszy. Zdaje sobie sprawe ze Sony nie ma giereczek i musi robic jakies retardowe klony typu Blodborny i inne ch*uje buje czy jakies kolekcje kapiszonow.

szkoda słów

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no właśnie Mroku mógłbyś w końcu podciągnąć ten zyebany trolling, czy uparłeś się na zgarnięcie tytułu bezbeka roku po śp. Expercie?

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Konsola zakupiona w styczniu 2015, gwarancja dwa lata. CUCH-1116 biała w stanie idealnym, pełen komplet. 

wait what

Opublikowano

Albo kupil ekstra gwarancje w sklepie,albo podpina nie zgodnosc towaru z umowa jako ''gwarancje''  :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

268-cover-reveal-front-610.jpg

kolejny goty indyk nadchodzi na najlepszą konsole obecnej generacji

Tacoma launches in 2016, and so far has been confirmed for PC and Xbox One. 
Opublikowano

Myślałem, że to kontynuacja Izolacji.

Opublikowano

1436338142-dragon-quest-builders.jpg

1436338101-dragon-quest-builders.jpg

Rak blacharskich podgier zaatakował konsolowe serie :/

Opublikowano

obeserver wkleisz liste tych mitycznych super exów na ps4?

Opublikowano

podobno yeti pożyczył expertowi a jego zbanowali i liste wcielo 

Opublikowano

Wklejałem nie raz, miałem nawet w sigu, to miotałeś się jak świnia w agreście z definicjami eksa, zmieniając zdanie co post, żeby w końcu walnąć focha i uciec. Chcesz kolejną rundkę tego samego? To najpierw ustal sam ze sobą co to jest eks, bo ostatnio ci wyszło że Dead Rising 3 jest eksem na xboxa chociaż jest też na PC, a LBP 3 już nie, bo wyszło na PS3, już nie mówiąc o tym ze raz się indyki liczą, a raz tylko AAA. To jak w końcu, jaką masz wersję na dziś?

Opublikowano

Wklejałem nie raz, miałem nawet w sigu, to miotałeś się jak świnia w agreście z definicjami eksa, zmieniając zdanie co post, żeby w końcu walnąć focha i uciec. Chcesz kolejną rundkę tego samego? To najpierw ustal sam ze sobą co to jest eks, bo ostatnio ci wyszło że Dead Rising 3 jest eksem na xboxa chociaż jest też na PC, a LBP 3 już nie, bo wyszło na PS3, już nie mówiąc o tym ze raz się indyki liczą, a raz tylko AAA. To jak w końcu, jaką masz wersję na dziś?

spytalem o liste exów na ps4 jakichś powyżej 80 na metacritic nie wymieniłeś mi nic takiego, sprawdziłem sam i oprócz BB nie ma żadnej innej ekskluzywnej gry na ps4 powyżej 80 na mc (Infamous ma 80 więc niech będzie). I dlatego pytam jak można bronić tak żałosnej konsoli? I nie zasłaniaj się XO i PC bo przecież nie dość, że ja XO nie mam to jeszcze ponoć na PC się nie gra. Przypominam twój post:

z innej beczki, wymieni mi ktoś ze 3 exclusivy na ps4 i 3 na xone?

Na PS4 np. Bloodborne, Driveclub,Killzone i mnóstwo innych, na Xboxie to chyba Forza 5, Forza Horizon 2 i jeszcze jedna Forza na jesień będzie, reszta to multiplatformy, ale nie wiem dokładnie, Forza chyba też na windowsa ma wyjść.

Edit. A nie sorry Forza Horizon 2 to też na zeszłą generację jest. No to Forza 5 zostaje, ale to też tylko remaster dema Forzy 4 więc nie wiem czy się liczy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

1436338142-dragon-quest-builders.jpg

1436338101-dragon-quest-builders.jpg

Rak blacharskich podgier zaatakował konsolowe serie :/

Czekam na to, zależy jak przedstawią ideę tej gry. Może być ciekawie, a może być po prostu minecraft z potworkami z DraQue. wtedy zaorać

Opublikowano

Dzisiaj jako exy liczymy:

-indie popierdółki 

-gry wydawane przez SCE i Microsoft game studio, które mają średnią na MC wyższą niż 75 i kupione zostały przez więcej niż 5% posiadaczy konsol

-interaktywne filmy jak jak Until Dawn i The Order

-remake/remaster  jak Gears of War

Wytyczne mogą ulec zmianie. Pozdrawiam

swoją drogą widzieliście?

34fxzj6.jpg

Journey PS4 exclusive xD

Ta firma jest żałosna 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Asax ekskluzyw bo będzie w 60fpsach

Opublikowano

W takim razie na PC niemal wszystkie gry są exami :obama:

Opublikowano

Ogralem ten exclusive na ps3 za darmoszke od szproty. :kaz:

Opublikowano

Bluber znowu unikasz odpowiedzi, ale po liście dwóch gier na PS4 więc widzę, że dziś dla ciebie jako exy liczą sie tylko pudełkowe AAA które wyszły tylko i wyłącznie na jedną platformę (więc też bez remasterów) i mają powyżej 80 na MC?

To w takim razie lista eksów:

PS4:

Bloodborne

Infamous

Xbox:

Sunset Overdrive

PC:

- nic

Faktycznie żałośnie wypada PS4 na tle konkurencji xD Jak chcesz to (pipi) branże za to że wszystko jest dziś multi, a nie przyjmujesz założenie o jednoplatformowym eksie i udajesz że tak jest tylko na platformie Sony. Tu lista wszystkich eksów, mozesz sobie pofiltrować według własnego gustu, jakkolwiek byś tego nie zrobił to i tak jest lepiej niż u konkurencji.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

Edytowane przez Observer

Opublikowano

powychylałem gałkę na tej pustyni ale potem sie zreflektowalem ze jak juz odpalam konsole to chcialbym pograć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.