Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja piszący sam ze sobą posty w tym temacie

• Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną.  Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie 

• zmontowałem krótki filmik z klipów @zloto (przepraszam za jakość ale pierwszy raz montowałem film, jeszcze nie wszystko ogarniam )   Widzimy się za dwa miesiące w pełnej wersji Panowie

Opublikowano

Daj kwiatka i po sprawie 

powinienem być późnym wieczorem 

Opublikowano

daj lapka z sot i żeglujące razem, czy może byc cos bardziej romantycznego?

Opublikowano

Już wracam do domu, jeszcze tylko godzina na bieżni, prysznic i mogę szukać skarbów. Przy okazji patch wejdzie (if any).

Opublikowano

DYvO_WvXUAEZOd-.jpgCzekam.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
15 minut temu, Maus napisał:

Przy okazji patch wejdzie (if any).

sqiocenlppm01.png

Opublikowano

Chyba serwery padły xd

Opublikowano
3 minuty temu, Soban napisał:

No ja jestem cały czas na searching the seas :/

Od 15min mam to samo :/ A miałem taką ochotę popływać:/

Opublikowano

mi działa

nie no nie dziala ku.rwa ehh

Opublikowano

mi sie sciaga, jutro mam nadzieje, ze poplywanie z ex klapem i zamkniecie mnie pod pokladem

Opublikowano
  • Autor

Właśnie, jak drużyna zamknie jednego pod podkładem to on sam może się wydostać z tej ''klatki'' czy też mija jakiś czas że sama się otworzy? 

Opublikowano

Jedyny sposób na opuszczenie klatki to głosowanie załogi za wypuszczeniem lub wylogowanie z gry ;) 

Opublikowano

Popływaliśmy chwilę z Orzechem i zapowiada się bardzo spoko, choć na początku trochę przytłacza brak jakiegokolwiek tutoriala. W weekend będzie ostrzej grane.

edit: Ta gra ma jakieś opcje na koksie graficzne w stylu 60fps vs lepsza grafa? Nic takiego nie widziałem, no i waży ułamek tego co inne gry xbox x enhanced(ledwo 18gb)?

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ja najpierw straciłem przedmioty, a potem nie mogłem dołączyć do swojej paczki.

Opublikowano

wspaniała przygoda, dzieki panowie, jutro wywolamy slajdy i nagramy kasete

Opublikowano

Ja już mam mały teaser z zakończenia naszej dzisiejszej wyprawy :obama:

Opublikowano

Jedna osoba mogła rzygać do  podstawionego wiadra przez inną, a potem oblać barmankę

Opublikowano

Serwery sie wyebaly i nie da sie wejsc. xd

Opublikowano

a teraz pare slajdów

jak widac refowanie bukszprytu bywa bardzo przydatne przy manewrach w ciasnych zatokach

OTOulpbr.jpg

tutaj parę widoczkow

2KBR0A4r.jpg

z549rHfr.jpg

l4TbIcXr.jpg

wNip2Rwr.jpg

tu przy gosciu byla lista z nazwami death stranding, tlou 2, shenmue 3, deep down, final fantasy vii remaster - nie wiem co to mialo znaczyc

mpAtneZr.jpg

Edytowane przez kermit