Opublikowano 20 marca 20187 l daj lapka z sot i żeglujące razem, czy może byc cos bardziej romantycznego?
Opublikowano 20 marca 20187 l Już wracam do domu, jeszcze tylko godzina na bieżni, prysznic i mogę szukać skarbów. Przy okazji patch wejdzie (if any).
Opublikowano 20 marca 20187 l 3 minuty temu, Orzeszek napisał: Chyba serwery padły xd No ja jestem cały czas na searching the seas
Opublikowano 20 marca 20187 l 3 minuty temu, Soban napisał: No ja jestem cały czas na searching the seas Od 15min mam to samo A miałem taką ochotę popływać:/
Opublikowano 20 marca 20187 l mi sie sciaga, jutro mam nadzieje, ze poplywanie z ex klapem i zamkniecie mnie pod pokladem
Opublikowano 20 marca 20187 l Autor Właśnie, jak drużyna zamknie jednego pod podkładem to on sam może się wydostać z tej ''klatki'' czy też mija jakiś czas że sama się otworzy?
Opublikowano 20 marca 20187 l Jedyny sposób na opuszczenie klatki to głosowanie załogi za wypuszczeniem lub wylogowanie z gry
Opublikowano 20 marca 20187 l Popływaliśmy chwilę z Orzechem i zapowiada się bardzo spoko, choć na początku trochę przytłacza brak jakiegokolwiek tutoriala. W weekend będzie ostrzej grane. edit: Ta gra ma jakieś opcje na koksie graficzne w stylu 60fps vs lepsza grafa? Nic takiego nie widziałem, no i waży ułamek tego co inne gry xbox x enhanced(ledwo 18gb)? Edytowane 20 marca 20187 l przez Soban
Opublikowano 20 marca 20187 l Ja najpierw straciłem przedmioty, a potem nie mogłem dołączyć do swojej paczki.
Opublikowano 20 marca 20187 l wspaniała przygoda, dzieki panowie, jutro wywolamy slajdy i nagramy kasete
Opublikowano 20 marca 20187 l Jedna osoba mogła rzygać do podstawionego wiadra przez inną, a potem oblać barmankę
Opublikowano 21 marca 20187 l a teraz pare slajdów jak widac refowanie bukszprytu bywa bardzo przydatne przy manewrach w ciasnych zatokach tutaj parę widoczkow tu przy gosciu byla lista z nazwami death stranding, tlou 2, shenmue 3, deep down, final fantasy vii remaster - nie wiem co to mialo znaczyc Edytowane 21 marca 20187 l przez kermit