Skocz do zawartości

Elite: Dangerous

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzisiaj dopiero tam dolecialem więc jak coś wieczorem możemy postrzelac w wingu :lapka:

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 97,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezuuuuuuu, udalo sie.     I jestem pierwszy. :D   https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander

• To uczucie kiedy chlopaki robia eskapade w nieznany system...     ... i okazuje sie ze nie maja jak wrocic bo nie ma nigdzie zadnej gwiazdy neutronowej ktora dalaby im odpowiedniego kopa na skok

• Tzn gra jest za(pipi)ista, ale prog wejscia jest potezny i dopoki sie go nie przeskoczy gra moze przytlaczac a nawet frustrowac mnogoscia opcji. Do tej gry trzeba podejsc ze swiadomoscia ze bedzie od

Opublikowano

Ktoś jeszcze chętny? Jeśli nie na strzelanie to ustawka pod trofke. System Hehe. Hehe.

Opublikowano

Ja realnie dzisiaj około 21. Jeśli wrócę szybciej to dam znać na forum i PSN.

Opublikowano

Ktoś chętny na trofkę za Winga? Jest nas trzech - jak coś pisać do Figusia na PSN.

Opublikowano

I latamy :D

Edit: Thx za grę Panowie :lapka:

Opublikowano

Pytanko mam, czy jak dołączę do grania to pomożecie mi ziomkowie w przyszłości w trofkach grupowych?? Bo grę już mam ale obecnie czasu brak. Wolne mam od wtorku do piątku i w trzy dni powinienem jako tako ogarnąć sterowanie oraz główne założenia gry.

Opublikowano

Polecam uzbroić się w cierpliwość, jak ktoś chciałby dolecieć do centrum galaktyki (średnio przygotowanym, jak ja) :ragus: od poniedziałku już lecę i nie jestem nawet w połowie, taka trochę wycieczka koleją transsyberyjską do Władywostoku.

Chciałbym pozdrowić również naszego Admina Kyo który MIAŁ NIEMIŁOSIERNĄ BEKĘ WCZORAJ ZE MNIE :rayos:

Nie no ku.rwa, dzięki bo oszczędziłeś mi pewnie z 400 skoków w FSD. :lapka:

Opublikowano

Nie widziałem tego wpisu, ależ nie ma za co :D Ciesze się że mam to już za sobą xD  Daleko jeszcze?

P.S. Ale ta gra wygląda na OLEDzie 

tumblr_lonz8r1V9R1qih813.gif

Opublikowano

ASPE a skok z tego co mi mówił miał 25-28??? Spokojnie można 32 wyciągnąć bez inżynierów.

Opublikowano

We wtorek może dolecę :dynia: zostało mi niecałe 400 skoków, dzisiaj prawie 300 pykło :obama:

Komar, z takim sokiem może mnie mnie dogonisz jak będę wracał :yao: ja ma 28LY

Opublikowano

Ja już "za chwilkę" wbiję wszystko w singlu z podstawki i zostanie mi tylko to CQC. Ktoś chce pomóc?  :ninja:

Opublikowano

jo :lapka: od przyszłego tygodnia mam urlop, ale dopiero od środy byśmy mogli napier.dalać do porzygu :ragus: chociaż nie wiem czy dam radę wrócić z centrum :P

Edytowane przez Figuś