Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rocket League

Featured Replies

Opublikowano

Ja gram na piłce, ale to indywidualna sprawa. Problem jest gdy spada na ziemię i widzimy w powietrzu piłkę, a boiska wcale.

• Odpowiedzi 618
  • Wyświetleń 87,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

Opublikowano

Tylko kamera na piłce non stop, a ja mam problem z obliczeniem spadającej piłki - zawsze za szybko skaczę :( ale za to jak yebne z ziemi to miód

Opublikowano

Gracie z headsetami? Z chęcią bym z Wami pograł, ale nie mam sprawnego mikro obecnie.

Opublikowano

@Yeti

Niezłe wykończenie w tym finale, ale było by śmieszniej gdyby ta druga drużyna wygrała. Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba.

@Goldie

Z randomami lecę na mute, ale jak tylko gramy z forumkiem to wszyscy na imprezie i jest zabawnie.

@Kymel

Powinienem być, więc jakby co to pisz na PSN.

Opublikowano

Platyna wpadła. Trofik za 500 km przy około 50. Forumowe granie jest goty :)

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Ten trofik z dodatku też wpada szybciej, bo po ok 10 km.

Opublikowano

To jak to w końcu j jest z trofeum za 500km, ile trzeba przejechać? I czy sumuje się prZebieg z różnych opon?

Opublikowano

Średnio wpada po przejechania 60-70 km na jednym zestawie opon, więc nie zmieniaj aż nie zdobędziesz.

Opublikowano

Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba.

Nie mam czasu na kolejny tytuł multi, TLoU wystarczy, a w październiku MGO.

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz trafiłem na polaka-buraka, oczywiście rage quit odnotowany :D

Rocket%20League_20150822200913_zpsprgnvs

Opublikowano

Ale że typowi chce sie pisać obelgi na tej klawiaturze ekranowej...

Chyba, że pececiarz. Ja od pewnego czasu wyłaczyłem cross-play, dla komfortu psychicznego

Opublikowano

W tej grze jest cross-play z blaszkami ? Tego to ne wiedzialem..

Opublikowano

Wymagające gry wczoraj były. Jak będziecie mieli okazję grać przeciwko Kymelowi to uważajcie na niego, bo to najlepszy obrońca z jakim miałem do czynienia w RL. Kolega Lormic też prezentuje bardzo wysoki poziom. Ciężko ich przejść jeżeli obaj siedzą z tyłu.

Poniżej dwie akcje z meczu kiedy jeszcze mi wychodziło, albo po prostu nam dali :D Plus strzał z randomami, po którym skończyłbym chyba grać w Rocketa, bo byłby tak za(pipi)isty gol. Niestety nie wpadło :/

Opublikowano

Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać :cool:

Opublikowano

Kto? Ja? A skąd... ja tylko wjeżdżałem w dupe na pełnej kurwie  :cool:  :lapka:

Opublikowano

No wczoraj fajnie się grało, ale jeszcze nie ogarniam tej gry. Za dużo przypadkowości w moich poczynaniach. A konkurenci zacni :)

Opublikowano

Dzisiaj można ponapierdalać.

Ja to chujowy w to jestem raczej, ale tylko fun się liczy :cool:

Opublikowano

Masorz ty chyba nie wiesz ile goli wybroniłeś w tych wszystkich naszych meczach :banderas: Też nie wiem, ale coś tam było ;)

Opublikowano

Najlepszy byl ten co Masorz kompletnie pijany nie trzymal pada ale i tak obronil ;f

Opublikowano

Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać :cool:

Farmer to szybki boost w skillu zaliczyl, jednego dnia nie trafia w pilke, a drugiego wbija bramki, kradnie wrogom pilki i w dupala wjezdza :obama: