Skocz do zawartości

Zewnętrzny dysk twardy do One

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wytrzymał bez problemów, a moment ten nadszedł, bo nabyłem właśnie zewnętrzny SDD Samsung T5 1TB. Ponieważ celem zakupu było jak największe polepszenie czasów wczytywania gier, zdecydowałem się na prz

• Nie zauważyłem żeby menu działało zauważalnie szybciej, może lista gier nieco lepiej działa (ale to może być wrażenie). Tak samo nie wiem czy SSD ma jakiś wpływ na samo działanie gry poprzez szybsze w

• W koncu wzialem ten sam dysk co Wiesława tj WD 1,5 TB i który był od poczatku moim faworytem: http://www.ceneo.pl/26293519#tab=spec U mnie wyglada on tak: Kosztowal mnie 319 zeta wraz z ortaliono

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jaki dysk brać do Xboxa? Przy grach 100-120GB 1TB to kpina. Gdzie w ogóle kupię tanie dyski? Amazon ma fajne ceny, ale wołają 40-60$ za przesyłkę...

Opublikowano

Maxtor (Samsung) M3. 1 TB za 200 zł.

Pisałem o nim na pierwszej stronie. 2 lata później działa tak samo dobrze, pomógł mi też w przeprowadzce na Scorpio.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano
17 godzin temu, Banny napisał:

No dobrze, a jakieś w PL polecacie?

Ja mam taki jak w linku i działa super. Chcę wymienić go na dysk 2TB, jeśli chcesz to możemy się dogadać i Ci go sprzedam.

https://www.euro.com.pl/archiwizacja-danych1/adata-dashdrive-hv620-1tb-usb-3-0.bhtml

Edytowane przez Kris77

Opublikowano
3 godziny temu, Kris77 napisał:

Ja mam taki jak w linku i działa super. Chcę wymienić go na dysk 2TB, jeśli chcesz to możemy się dogadać i Ci go sprzedam.

https://www.euro.com.pl/archiwizacja-danych1/adata-dashdrive-hv620-1tb-usb-3-0.bhtml

A ile byś sobie zażyczył? :) bardziej rozglądam się  za nówką z gwarancją, ale być moze skuszę się na używkę.

Opublikowano
18 minut temu, Banny napisał:

A ile byś sobie zażyczył? :) bardziej rozglądam się  za nówką z gwarancją, ale być moze skuszę się na używkę.

Poszło PM. Dysk jest na pchlim targu.

Opublikowano

Od 24 do 26 w Tesco będzie WD 2TB za 269zł. Cena całkiem spoko.053cc498e985c74075cef67c9179f7f0.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To jest 2.5. 3.5 są w stojących obudowach i z zasilaczami (przeważnie).

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam dysk od ponad roku. Używany był do PS4 i X1. Zero problemów póki co.

Opublikowano

No te 2TB to było już dla mnie mało na zwykłym Onie, więc lepiej jednak celować w 4TB.

Nie liczyłem ile tego miałem zainstalowanego. Teraz podłączyłem go pod X1X i ściągam cyfrówki, ale patrząc jak szybko znika wolne miejsce dochodzę do wniosku, że trzeba dokupić 2TB albo 4TB ;)

Opublikowano
22 godziny temu, Kriss_Hietala napisał:

2.5 czy 3.5¿ Można jakoś online zamówić?  Do najbliższego Tesco mam kilkadziesiąt km. Od 

Jak chcesz to Ci go kupię i wyśle jeśli oczywiście będą dostępne. Jak będziesz zdecydowany to daj znać na PM.

Opublikowano

Ja sam przymierzam sie do kupna 4tb ale z drugiej strony, gry w ktore non stop gram to ok 400gb wiec nie wiem czy jest sens 

Opublikowano

Dzięki, na razie przeglądam promocje na black week i o dziwo w Polsce lepsze ceny niż w Amazon. Co. UK xd

Opublikowano

Jak macie szybki internet to nie widzę sensu pakowania się w zewnętrzny dysk 4TB. Ściągnięcie gierki to przecież kwestia 1-2h, ewentualnie zapuszczacie rano przed pracą żeby mieć wieczorem :P

Opublikowano

ja mam wolny net ale instaluje gry w które gram i obecnie zajęte 400 gb. Nie mam ciśnienia na kupno dysku. Rozumiem że niektórzy muszą mieć zainstalowane 100 gier :D

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie, ile dysków można podłączyć do Xboxa X? tylko 1? podłączyłem nowy, sformatował, ale już starego nie widzi, czyli nie mogę przenieść gier...