Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam "ultra pro binder zipper" z Pikachu na 360 kart. Jest zamykany na suwak. Widziałem też warianty na 480 kart (wtedy strony są 4x3 zamiast 3x3)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 155,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

Widziałem, czekam na karty, ale jakoś średnio do mnie przemawia ten pomysł na te pokemony z przeszłości/przyszłości.

Druga sprawa to pewnie po 151 nie będę miał kasy :D

Opublikowano

Sama idea jest fajna, ale poczwary są okropne. Ostatnio pokazali przodka Raikou, czy jak to inaczej nazwać, no i... xD

Paradox Raikou: Raging Bolt Type and Info | Pokemon Scarlet and Violet  (SV)|Game8

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie gówno z 10 paczek, etb jeszcze nie otwierałem, chyba wystawie na olx i samego charmandera poszukam. Nie ma co kupowac paczek, tylko single.

20230904_231245.thumb.jpg.d16abadcf008bdd502511f807de62733.jpg

Opublikowano

Z ETB straszny syf mi leciał, ostatnio booster box nawet fajne dropy, ale co z tego jak single z OBF są mega tanie. Zobaczymy co będzie z 151 ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro premiera 151. Niektórzy znajomi już dorwali bundle i inne i mają całkiem ładne dropy. Liczę, że Dragoneye nie da ciała i przyśle coś tak, żeby doszło do wtorku :D

Opublikowano

Nie wiem kiedy paczka przyjdzie, ale jak nie trafie, to bede zainteresowany psyduckiem i bulbą

Opublikowano

Bieda z etb, chociaz Charmander wpadl ktorego chcialem, jeszcze czekam na pare zestawow z rebela, nadal nie wysłali.

Przechwytywanie.thumb.JPG.13a7f4ac7c33904daa0938cae4e6f11f.JPG

Opublikowano

Macie jakieś namiary na preorder booster boxa 151?

Tutaj jest tylko 16 boosterow :(

IMG_5125.png

Opublikowano

Tutaj jest tylko 16 boosterow [emoji20]
IMG_5125.thumb.png.a3267f640968f86254addafd3c10d907.png
151 to tzw. holiday set. W przypadku takich dodatków nie ma booster boxow. Najlepiej wychodziły booster bundle (6 boosterów za ok. 120 zł), ale już jest chyba problem z dostępnością i dobrą ceną.
Opublikowano

Są jeszcze Elite Trainer Boxy, 9 boosterków za 200 PLN-ów i jakieś gadżety.

BTW, temat poków, ale innego nie znalazłem - ktoś z was czai się na Lorcanę? Z dostępnością w Polsce jakiś dramat. :/ 

Opublikowano
2 godziny temu, zagul napisał:
3 godziny temu, tlas napisał:

Tutaj jest tylko 16 boosterow emoji20.png
IMG_5125.thumb.png.a3267f640968f86254addafd3c10d907.png

151 to tzw. holiday set. W przypadku takich dodatków nie ma booster boxow. Najlepiej wychodziły booster bundle (6 boosterów za ok. 120 zł), ale już jest chyba problem z dostępnością i dobrą ceną.

Jasne dzięki za info. Wziąłem w takim razie te ultra premium xD

Opublikowano

IMG_5196.JPG

IMG_5201.jpg

Dobrze że tego Mewtwo dali bo bieda jak chuj xD. 2 Caterpie matko bosko. Chociaż Switch i Venusaur fajowe.

Aha, ta karta metalowa Mew Ex bardzo fajnie wykonana, dosyć ciężka.

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Promkowe Mew i Mewtwo sztosy, szkoda, że zamiast złotego nie dali tego alt arta. No drop bardzo średni. Ja mam do otwarcia Bundle i po jednym z każdego boxa + dodatkowy jeden portfolio ale nie mogę się za to zabrać.

Za to dzisiaj w Maczku już nowe boostery. Można wziąć bez Happy Meala (ale chyba tylko przy kasie, bo w kiosku nie mogłem dodać samego). Sztuka za 4 ziko. Wziąłem HM + 4 dodatkowe image.thumb.png.9e0d806635eaeddd8842d3d00ad95497.png

Opublikowano

Przyjechały zestawy z rebela, 11 boosterow, nie jest zle.

Erika i Mew okolo 8 euro, Alakazam 30 ale zostawiam.

20231012_124449.thumb.jpg.e779c63d124d4be6e1204b8cbb7c6ad2.jpg

Opublikowano

Otworzyłem ETB... no i dramat. Blastoise EX (najzwyklejszy) i dwie holo energie, poza tym sam bulk. Ze złości otworzyłem też od razu Alakazam boxa - Venusaur EX (zwykły) i Blastoise alt art, więc chociaż tyle. Ale ja nie o tym. Do Pokemon center zawitały Pikachu w kapeluszu Van Gogha (wcześniej dostępne tylko w muzeum, ale już wycofane ze względu na bezpieczeństwo kupujących). Trzeba kupić coś z kategorii PTCG i wtedy wskakuje jako gratis (od 30 GBP). Niestety tylko UK więc warto odświeżyć znajomości xD

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio byłem w garażu, bo szukałem jednego pada na części zamienne, i znalazłem to:

IMG_20240321_100630.thumb.jpg.dc353c50d8a1dfd99dd46cf1ec4b1814.jpg

Całkiem zapomniałem że je mam. Pewnie dlatego że w moim powiatowym poza kilkoma łebkami nikt się tym nie interesuje.

Opublikowano

Nostalgia na pełnej. Takiego Switcha nawet do teraz w decku używam, muszę kiedyś sobie dokupić jeszcze trzy żeby mieć playset.