grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Przy obecnych grach kciuki nie bolą, bo nawet długo się nie chce grać w te szroty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Tru. Ale bierz sie za granie ok? Niedziela coraz bliżej. Zabieram się za granie bicie rekordu. Trzymajta kciuki. JA (pipi)IE ZA PIERWSZYM RAZEM O MAMOOOOO JARAAAAAAAM SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. TERAZ SCHODZIMY PONIŻEJ 1:29 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraz do kibla pójde bo mam ciśnienie miljon. Edytowane 7 Września 2015 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Przepraszam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja pier.dole. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Iskry lecą. Moja dziewczyna zrezygnowała jak zobaczyła co się tutaj dzieje ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ale bym sie wkur.wił gdyby to było 07 a nie 05 Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kurde, nie chcę nic sugerować ale serio da się takie czasy bez boosta non stop wykręcić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 raczej zabezpieczam tyły niż gonię czołówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Przemo, da sie bez boosta ciągłego (znaczy bez tego skakania), dzisiaj nagram filmik z przejazdu.@Kabi, jak tak dalej pójdzie to w niedziele o WR będziemy sie bić Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 W sumie to praktycznie 95% przejazdu robie na booscie ze ślizgu inaczej nie ma szans. Da rade miec jeszcze lepsze czasy spokojnie. Wczoraj szczerze mówiąc miałbym lepszy czas o sekunde ale chyba plamek bawi sie w vodoo xD Miałem boski czas pierwszego przejazdu 29:19 drugiego 29:43 a w trzecim centralnie nie miałem czucia w palcach xDDD No kur.wa nic wcisnąc nie mogłemxDD I czas poszedł sie gonić. Plamek te rekordy swiata to jakiś wał jest oni tam jezdza na booscie skakaniem, ja próbowałem to tak sie nie da bez jakichs cheatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ah i mam prośbe, Square, Grzybiarz i inni wrzucajcie czasy i nie przejmujcie sie moim i czasa plamkiem. To tylko pierwsza runda. Grałem wczoraj w nastepne i w nastepnej np juz nie sądze aby był taki odskok , bo nie da sie w niej przyszaleć. Takze nie zniechecajcie sie. Plugawy spnaj dupe Przemasso ci odskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja miałem podobnie z tym czasem, zresztą to widać po rekordowym lapie xD poniżej 29 sekund reszte sie podjarałem i odpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ale ja sie nie podjarałem, centralnie po graniu juz widocznie zdretwiala mi łapa xD No ten twój lap ponizej 29 to kosmos. Jak to ci wyszło to nie wiem Ale przejazd musiał byc idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie. Żeby nie było ze jestesmy botami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Zapomniałem, że ekran od tv może tak migotać Tak, wiem, to tylko w przypadku kamerowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ja to na razie zjeżdżam poniżej 1.40 jeszcze nie wyczułem jak wskoczyć na ten skrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Najpierw skup sie nad kontrolowanym ciaglym driftem, i bez skrotu da rade jechac w okilicach 1 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) edit kur.wa wczorajsze zdjecie wrzucilem teraz jest ok Edytowane 8 Września 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Spójrz na czas w drugim lapie. Stać cie spokojnie na czas 2 sek lepszy stary dajesz Wystarczy pojechac dwa pozostale podobnie I wtedy wskakujesz na pudlo Edytowane 8 Września 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD Edytowane 8 Września 2015 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Apropo lapow. Wnosze o dodanie do tematu z kwalifikacja punktacje za najszybszy lap. +1 punkt dla najszybszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD To juz jest automatyzm, jak w transie Apropo lapow. Wnosze o dodanie do tematu z kwalifikacja punktacje za najszybszy lap. +1 punkt dla najszybszego. Ogólnie co do punktacji. Licze z do niedzieli jeszcze pare osob wpadnie. Jak punktujemy? Moze po prostu ku tradycji tak jak w adventure w ctr plus bonusowy punkt za najlepsze okrążenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Zgadzam sie. Dobra, jajka umyte, włosy nażelowane, ręce kremikiem posmarowane, odpalam. Ale czuje w jajkach ze to nie mój dzień. A jednak... zaraz filmik i screen. Czuję, że jestem w stanie zejść poniżej 1:28:50 ZA(pipi)IŚCIE. Jestem kretynem. Nie tego keya do nagrywania nacisnąłem :| Następny będzie z filmikiem. Edytowane 8 Września 2015 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Nieaktualne. Właśnie konwertuje filmik. handlujcie z tym. Teraz tylko czekam na to, aż Kabi napisze, że połamał sobie palce bijąc czas. Edytowane 8 Września 2015 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi