Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

Opublikowano

Przy obecnych grach kciuki nie bolą, bo nawet długo się nie chce grać w te szroty.

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Tru. Ale bierz sie za granie ok? Niedziela coraz bliżej. :D

Zabieram się za granie bicie rekordu. Trzymajta kciuki.

JA (pipi)IE ZA PIERWSZYM RAZEM O MAMOOOOO JARAAAAAAAM SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

:banderas:

5arlz8.jpg

TERAZ SCHODZIMY PONIŻEJ 1:29 :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraz do kibla pójde bo mam ciśnienie miljon.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Przepraszam :(

iDPT6zV.jpg

Opublikowano

Ale bym sie wkur.wił gdyby to było 07 a nie 05  :obama:

Opublikowano
  • Autor

Kurde, nie chcę nic sugerować ale serio da się takie czasy bez boosta non stop wykręcić ?? :)

Opublikowano

Przemo, da sie bez boosta ciągłego (znaczy bez tego skakania), dzisiaj nagram filmik z przejazdu.

@Kabi, jak tak dalej pójdzie to w niedziele o WR będziemy sie bić :P

Opublikowano

W sumie to praktycznie 95% przejazdu robie na booscie ze ślizgu inaczej nie ma szans. Da rade miec jeszcze lepsze czasy spokojnie. 

Wczoraj szczerze mówiąc miałbym lepszy czas o sekunde ale chyba plamek bawi sie w vodoo xD 

Miałem boski czas pierwszego przejazdu 29:19 drugiego 29:43 a w trzecim centralnie nie miałem czucia w palcach xDDD No kur.wa nic wcisnąc nie mogłemxDD I czas poszedł sie gonić. 

Plamek te rekordy swiata to jakiś wał jest oni tam jezdza na booscie skakaniem, ja próbowałem to tak sie nie da bez jakichs cheatów. 

Opublikowano

Ah i mam prośbe, Square, Grzybiarz i inni wrzucajcie czasy i nie przejmujcie sie moim i czasa plamkiem. To tylko pierwsza runda. Grałem wczoraj w nastepne i w nastepnej np juz nie sądze aby był taki odskok , bo nie da sie w niej przyszaleć. Takze nie zniechecajcie sie.

Plugawy spnaj dupe Przemasso ci odskakuje ;)

Opublikowano

Ja miałem podobnie z tym czasem, zresztą to widać po rekordowym lapie xD poniżej 29 sekund :P reszte sie podjarałem i odpadłem :(

Opublikowano

Ale ja sie nie podjarałem, centralnie po graniu juz widocznie zdretwiala mi łapa xD No ten twój lap ponizej 29 to kosmos. Jak to ci wyszło to nie wiem :D Ale przejazd musiał byc idealny.

Opublikowano

Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie. 

Żeby nie było ze jestesmy botami :D

Opublikowano

Zapomniałem, że ekran od tv może tak migotać :)

Tak, wiem, to tylko w przypadku kamerowania.

Opublikowano

ja to na razie zjeżdżam poniżej 1.40 :/ jeszcze nie wyczułem jak wskoczyć na ten skrót.

Opublikowano

Najpierw skup sie nad kontrolowanym ciaglym driftem, i bez skrotu da rade jechac w okilicach 1 33

Opublikowano

edit kur.wa wczorajsze zdjecie wrzucilem

teraz jest ok

9j3brm.jpg

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Spójrz na czas w drugim lapie. Stać cie spokojnie na czas 2 sek lepszy stary dajesz

Wystarczy pojechac dwa pozostale podobnie ;)

I wtedy wskakujesz na pudlo

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Apropo lapow. Wnosze o dodanie do tematu z kwalifikacja punktacje za najszybszy lap. +1 punkt dla najszybszego.

Opublikowano

Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD

To juz jest automatyzm, jak w transie :D 

Apropo lapow. Wnosze o dodanie do tematu z kwalifikacja punktacje za najszybszy lap. +1 punkt dla najszybszego.

Ogólnie co do punktacji. Licze z do niedzieli jeszcze pare osob wpadnie. Jak punktujemy? Moze po prostu ku tradycji tak jak w adventure w ctr plus bonusowy punkt za najlepsze okrążenie

Opublikowano

Zgadzam sie.

Dobra, jajka umyte, włosy nażelowane, ręce kremikiem posmarowane, odpalam. Ale czuje w jajkach ze to nie mój dzień.

A jednak... zaraz filmik i screen. Czuję, że jestem w stanie zejść poniżej 1:28:50

ZA(pipi)IŚCIE. Jestem kretynem. Nie tego keya do nagrywania nacisnąłem :| Następny będzie z filmikiem.

2pry639.jpg

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Nieaktualne. 

Właśnie konwertuje filmik.

2u458k7.jpg

:sir:  handlujcie z tym. Teraz tylko czekam na to, aż Kabi napisze, że połamał sobie palce bijąc czas. :dynia:

Edytowane przez Plamek