Opublikowano 17 lipca17 lip Wlasnie gram na normalnym poziomie wiec nie chce schodzic nizej. Po prostu jest niesamowity chaos. Wszystkiego brakuje. Ale znalazlem baterie do zapalnika, oczywiscie w pokoju, w ktorym juz bylem…Robie tez zdjecia wszystkich kodow, powoli sie ogarnie ten burdelGra sama juz mi proponuje zejscie na poziom asystowany bo umieram zbyt czesto chyba, lmao
Opublikowano 17 lipca17 lip Pierwsze co to nie musisz wszystkiego zabijać, wystarczy wymijać. Tzn teraz to Ci już brakuje pewnie ammo. Zwiedzaj sobie notuj baw się dobrze.
Opublikowano 17 lipca17 lip 14 minut temu, messer33 napisał(a):Zwiedzaj sobie notuj baw się dobrze.Wiem ja mam chyba jakies adhd, przy dobrej gierce jestem nadpobudliwy za duzo kombinuje i zaraz bym opisywal. Ten licker co tam waruje przy pokoju z c4 mnie tak przeladowal pare razy az powiedzialem se jebe to biore wyrzutnie z pociskiem zapalajacym i tym sposobem zdobylem trzy koleczka emblematy i zjechalem winda w nieznaneNiby ogarniam troszke bo troszke uniwersum RE ale zawsze sie troche czlowiek podjara kolejna nieznana dotad czescia i tym napieciem Edytowane 17 lipca17 lip przez Ken Adams
Opublikowano 17 lipca17 lip 32 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Ale znalazlem baterie do zapalnika, oczywiscie w pokoju, w ktorym juz bylem…Mapka pokazuje czy dana lokacja została wyczyszczona ze wszystkich przedmiotów.
Opublikowano 17 lipca17 lip 7 minut temu, łom napisał(a):Mapka pokazuje czy dana lokacja została wyczyszczona ze wszystkich przedmiotów.Wiem, tylko ze mam kilka pomieszczen na mapie posterunku i tak czerwone bo pozostawialem za soba apteczki albo granaty blyskowe etc. nie mialem miejsca w plecaku na to wiec troche balagan na mapie
Opublikowano 17 lipca17 lip 2 godziny temu, łom napisał(a):Mapka pokazuje czy dana lokacja została wyczyszczona ze wszystkich przedmiotów.Z jednym wyjątkiem. Chodzi o lokację z wtyczkami szachowymi. Żeby była odznaczona trzeba po otwarciu drzwi zabrać je wszystkie i schować do skrzyni, albo na zawsze pozostanie czerwona.
Opublikowano 17 lipca17 lip Mapka w RE2r jest tak samo swietna jak ta blooberowa z SH2r. Wszystko pieknie oznaczone, gdzie co lezy po uprzednim odblokowaniu lokacji. Sama przyjemnosc rozkminiania, gdzie co i jak. Ostatni konczylem z unlimited ammo dla czystej sieczki
Opublikowano 18 lipca18 lip A ja bym tak po prawdzie wolał żeby tego nie było. Troche zbyt wygodna wiedza przy horrorze że zebraliśmy już wszystkie zapasy w danym pomieszczeniu. Ograniczyłbym to tylko dla kluczowych itemków albo zwyczajnie w świecie dał wybór
Opublikowano 18 lipca18 lip Zgadzam sie dodatkowo wczoraj staralem sie wracac na sile do pomieszczen z zaznaczonymi przedmiotami co troche wybijalo z rytmu grania na slepo, ale nie moglem zostawic magazynkow za soba.Ale. Kombinacja zwyklych przyglupow zombie + tych co slysza ale nie widza + coraz ciezszy odglos krokow niezniszczalnego jegomoscia w kapeluszu skutecznie odstraszyla mnie od zebrania wszystkiego, szczegolnie pozno po polnocyNawet w glownym holu ten cham spaceruje…Edycja………………………………Ok, ukonczylem scenariusz mlodej Redfieldki. Jestem zmeczony :) ta gra nieustannie narzuca presje. A ja sobie urzadzilem maraton 2x po 8h no ale nie moglem odlozyc pada.Dostalem ocene C wiec chyba tak srednio mi poszlo.Ochlone to polece ze strona Leona - w creditsach widzialem, ze bedzie Ada wiec juz sie ciesze, lubie AdeEdycja………………………………Doktorze Birkin… chlopie wyluzuj daj se luz :) ale skurw*el nieustepliwyGierka ukonczona. Bdb gierka.Grajac Claire ciagle bylem na caution / danger i bez magazynkow wiec historie Leonem tak rozegralem, ze tonalem w apteczkach, ziolach i magazynkach. Byl jeden moment, ze rwalem wlosy z glowy - jak musialem minac lickery i kilka zombiakow w ciszy i w przemocy po drodze po kolowrotek do regalow w bibliotece. Glosne dzwieki w mig przyciagaly uwage pana T. Tam mialem epizod zalamania ale tez tam zbudowalem charakter. Nauczylem sie, ze do strzelania w glowy jest magnum, pistoletem to laduje sie w kolana, a granaty likwiduja pelzaczy pojedyncza eksplozja i po to one sa. Po tej sekcji Leon zamienil sie w maszyne do zabijania a w chwili gdy odblokowalem miotacz ognia to juz byl spacerek po parku. Ale napiecie nadal towarzyszylo nawet odwiedzajac znane juz miejsca. Szacunek mam dla doktora Birkina za nieustepliwosc w dazeniu do celu. Milosc mam do Ady chociaz Ada to koncowka slowa zdrada. A no i muzyczka Tyranta jak wlaczyli w laboratorioum na sciezce Lwa to serce wskoczylo na chwile do gardla.Wczoraj zaczalem tylko trojke RE i juz na samym poczatku znow jakis niezniszczalny ludzie… Edytowane 23 lipca23 lip przez Ken Adams
Opublikowano 28 lipca28 lip Trochę to zajęło, ale oficjalnie RE2 Remake jest najlepiej sprzedającą się grą z serii 19,75mln i wyprzedza RE5 o jakieś 30 tys. Łączny wynik serii to 213 mln. Dla porównania 2 lata temu było to 160 mln, a w tym czasie wyszła tylko 1 gra.
Opublikowano 29 lipca29 lip I bardzo dobrze, zdecydowanie zbyt długo Piątka była numerem 1. Cieszy, że to właśnie survival horror, a nie akcyjniak sprzedał się z tej serii najlepiej.
Opublikowano 29 lipca29 lip Co trzeba zrobic, zeby Claire miala w garderobie czerwony skorzany rajdowy kombinezon? Widzialem na wideo i chetnie bym kolejne przejscie zrobil w takim stroju.