Skocz do zawartości

Przekąski nie brudzące palców jak chipsy etc

Featured Replies

Opublikowano

Elo, zastanawiam się czy coś oprócz tak oczywistych rzeczy jak paluszki czy inne precelki wpieprzacie siedząc przed konsolą. Chipsy odpadają z wiadomej przyczyny, pad momentalnie jest tak strasznie u(pipi)ony że dalsze granie odpada. 

Ktoś czymś zaskoczy ?

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• klasyk: Kiedyś z kumplami znaleźliśmy "Twój Weekend", pod kamieniem, przy budowie drogi, jacyś robole musieli oglądać (połowa lat '90tych). Jedno zdanie jakie tam było, zapamiętam do końca życi

• Tylko czipsy i miednica z mydlem obok.

• Do tematu to herbatniki.   Ale sam nie podjadam podczas grania, co jest jedną z zalet tego zajęcia. Jak oglądam jakiś film czy co gorsza jak się mam uczyć, to często kończy się szukaniem czegoś słod

Opublikowano

Prażynki z tapioki (okresowo w Lidlu bywają, w sklepach ze zdrową żywnością), słonecznik łuskany niesolony, nerkowce niesolone, lizaki :)

Opublikowano

Naczosy czy jak się to zwie, mniej tłuste niż czipsy, no i ostatnie moje odkrycie: solone migdały na wagę z lidla, o takie:

comment_sFqdBsvWDhx4kPR0ceRqso22pfDqrgwz

Opublikowano

Albo jest gracz, albo jesteś sr.acz.

Edytowane przez krupek

Opublikowano
  • Autor

Hmmm migdały wydają się spoko tylko pytanie jak mój żołądek na nie zareaguje w większej ilości 

Opublikowano

polecam wafelki :lapka: góralki kakaowe :fsg: ale nie moge więc na szczęście są wafle ryżowe/pieczywko chrupkie i lada moment sezon na jabłka

Opublikowano
  • Autor

Nie no żeli i cukierki to inna kategoria, ma być coś chrupiącego raczej w klimacie czipsy/paluszki

Opublikowano

tak, i fajnie oklejone solą

Ja je.bie, czemu oni tak kuszą...

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę, tak samo jest z nerkowcami solonymi.

Opublikowano

Normalnie czipsy się je, a potem ręce wyciera w spodnie:)

--

A na serio, to ja czasem przed kompem/ps3, zajadam się antipastami z biedry. Te zielone papryczki nadziewane serem. Tylko to trza podjeść widelcem.

Lubię też takie czekoladowe kulki z Netto, zwłaszcza jak ktoś jest po wesołym papierosie. Kiedyś zajadałem się też rodzynkami w czekoladzie, ale odkąd trafił mi się kamyk w czekoladzie, to omijam je szerokim łukiem. Bake Rollsy też spoko, ale syfią.

A i na wszelkich domówkach omijam wszelkiego rodzaju orzeszki, czipsy podane luźno na talerzu dla wszystkich. Nie wszyscy myją łapy po sikaniu, a potem łapczywie się zajadają tymi bakteriami :/

Opublikowano

Kiełki.

Opublikowano

Tylko czipsy i miednica z mydlem obok.

Opublikowano
  • Autor

Dziś znalazłem jeszcze coś takiego jak paluszki ptysiowe, w sumie za(pipi)iste i nie brudzą rąk więc też się nadają, tyle tylko że są słodkie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

klasyk:

comment_oKmIFibpHSewFEikhmw9oBSJGjkJKNyA

Kiedyś z kumplami znaleźliśmy "Twój Weekend", pod kamieniem, przy budowie drogi, jacyś robole musieli oglądać (połowa lat '90tych).

Jedno zdanie jakie tam było, zapamiętam do końca życia:

"Słone paluszki w słonej ci.pce";). I fotka nie powiem czego, ale nie tego co w zdjęciu powyżej.

Edytowane przez grzybiarz