Skocz do zawartości

Gravity Rush 2

Featured Replies

Opublikowano

21381999406_3f2122c7d7_k_d.jpg

Oficjalne potwierdzenie tego o czym wszyscy wiedzieli: Gravity Rush 2 zmierza na PS4 w 2016 roku (w Japonii, zachodnia data jeszcze nieznana):

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Japońska reklama:     Mają rozmach

• raven_raven
    raven_raven

Bardzo mi miło, że Sony postanowiło z przytupem uhonorować moje wkroczenie do niebieskiego królestwa tym gościnnym występem w DLC do GR2.

• Jedynka splatynowana po raz drugi :-) Teraz tylko czekanie na dwójeczke, rozwinięcie i wyjaśnienie całej historii.

Opublikowano

Szkoda, ze Vita odpadła. Pamiętam dobrze latanie Kat na przenośnej konsoli w jesienne wieczory kilka lat temu :) to nie będzie to samo.

Opublikowano

Ależ to wygląda! Postęp względem i tak ślicznej "jedynki" jest ogromny. Miazga, pre-order z pocałowaniem w rękę.

Opublikowano

Coś pięknego po prostu. :banderas: :banderas: :banderas:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Keiichiro Toyama chyba zdecydowanie sobie odbija nastrój Silent Hill i Siren. Przygody Kat mają rewelacyjny  i bardzo plastyczny styl (co się dziwić skoro wymienia Moebiusa jako jedną z insiracji) budowania świata. Art design to czysty miód (już w jedynce).

Opublikowano

No i ta muzyka. :banderas: Filmy Ghibli się klaniaja. Klimat miażdży. Biorę obydwie tj 1 i 2 premierowo (przy czym 1 ograłem już na psv). Nie ma to tamto. :fsg:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

kazdy na to czekal i wreszcie sie doczekal, cudownie to sie prezentuje, day one zdecydowanie

Opublikowano

Mam nadzieje, że  w dwójce NPCe będą bardziej interaktywni. W jedynce ten element był słabiutki - niby byli,  a tak, jak by ich nie było.

Mam także nadzieje na jakiś sklepiki i bardziej spokojniejsze miejscówki, jak chaty, domy, paby, hotele itp, po których sobie spokojnie pochodzimy, odsapniemy. 

Cała reszta zaprezentowana w filmiku to miazgator -- czekam jak nigdy.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

i oby cos zrobili z systemem walki bo jedynke przechodzilo sie praktycznie jednym ciosem :P

Opublikowano

No ja większość starałem się z powietrza/ w powietrzu pizgać ale fakt Gravity ma coś w sobie. Dla mnie razem z Uncharted najlepsza gierka na Vitę.

Oryginalny design, muzyka, dobry patent na zabawę z grawitacją, do tego bardzo fajna heroinka. Nie powiem robiło mnie to i z chęcią wciągnę drugą cześć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie ogrywam jedyneczke i na mysl mi przyszla dwujeczka, ktora ogladajac zaspoilerowalem sobie jedyneczke. Eghh..

P.S

Zapraszam do tematu, gdzie zostawilem zapytanie?

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dłuższy gameplay i rozmowa z producentem gry, potwierdzają premierę w tym roku, mamy poznać ją niedługo:

Końcówka roku jest usłana produkcjami z JP :)
Opublikowano

Wygląda świetnie, ale nie obraziłbym się jednak gdy system walki "na ziemi" był ciut bardziej rozbudowany. Z gameplayu widzę jeden przycisk odpowiedzialny za wyprowadzanie uderzeń i chyba tego już nie zmienią.

Cóż, oby jak najwięcej było starć z użyciem tych grawitacyjnych mocy, bo to akurat prezentuje się <ok>.

Opublikowano

W jedynce mało kiedy walczyłem na ziemie. Prawie zawsze jakis atak z powietrza. Przy takim systemie walki to się raczej nie zmieni. Byle kamera nie była taka chaotyczna jak w jedynce i bedzie git.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A JEDNAK! ZROBILI TO! :banderas: Boski sequel wspaniałej gry jeszcze w tym roku. Jaram się jak stodoła Dziabasów w "Domu złym". Będzie ciorane, będzie platynowane jak jedynka.

Opublikowano

Jest wypas. Będzie śmigane w listopadzie, oj będzie. Ostatnio dorwałem się do remasterka Gravity Rush na PS4 i teraz jeszcze bardziej czekam na kontynuację. 

Sztosik jak nic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziwne że nic się tu nie dzieje. Podsyłam najnowszy trailer:

:banderas:

Jakie to będzie dobre. :obama:

Było jakieś info o dacie premiery? Bo jakoś tego nigdzie nie widzę. Oby nie przeszło na początek przyszłego roku, bo jest już wystarczająco napięty.

Opublikowano

30 listopad jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

Ups!

Edytowane przez MEVEK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuje się obsuwa na początek 2017. Takie informacje pojawiły się w Japonii.

To Sony na jesieni pozostaje z 1 exem, dość niepewnym do tego.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Plotka anonimowego usera na GaF-ie, w dodatku dotycząca tylko Japonii, gdzie gra miałby wyjść niby 19 stycznia. To w sumie bez znaczenia, bo choć gra będzie super, nie sprzeda się ani w listopadzie, ani w styczniu.

Sony idąc od września ma na wyłączność: The King of Fighters XIV, Dragon Quest: Builders, World of Final Fantasy, Rez Infinite, The Last Guardian, Here They Lie i - jeśli nic się nie zmieni - Gravity Rush 2. No i gry na PS VR.

Edytowane przez Kasias