Gość Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Jako, że dobre SONY udostępniło nam cudowny ficzer w postaci Społeczności, tj. grup skupiających graczy wokół danego tytułu, serii lub pasji, myślę, że warto wydzielić osobny temat do dyskusji na temat powstających nowych grup lub funkcjonalności i działania tych już istniejących. Na dobry początek mocno krytykuję bardzo słabo widoczne tło Społeczności, które rzeczywiście jest dosłownie tylko tłem. Na minus także chyba brak możliwości zmiany sposbu dołączania nowych userów do Społeczności po pierwszej decyzji no i przede wszystkim brak wyszukiwarki społeczności. Cała reszta jednak (czyli sama idea w sumie na ten moment ) - duży plus. No i zapraszam do Polskiej Społeczności THE LAST OF US: Edytowane 2 Października 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 szkoda, ze nie mozna dzielic rozmow na tematy,cytowac czy odpowiadac, tylko mamy jeden wielki ciag wpisow jak na jakims gadu gadu Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Minus to BRAK WYSZUKIWARKI SPOŁECZNOŚCI !!! jedyny sposób to znalezc kogos psn id i przez profil znalezc społeczność, KTO TO TESTOWAŁ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 KTO TO TESTOWAŁ?! Ja. Problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kolejny minus to brak dodawnia jakiś lajków, +1 czy uj wie co przy dobrych wypowiedziach. Są jakieś plusy? czekamy na update 4.0? :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 chcesz sie bic, ustawka na Karbiu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Szczurek to było pytanie skierowane do Sony, myśle że nie tylko mi to przeszkadza, no brak wyszukiwarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 O wyszukiwarce społeczności, możliwości odpowiadania na wpisy itp. beta testerzy pisali w feedbacku, więc pewnie w kolejnych aktualizacjach będą to wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Aby wyszukać społeczności do danej gry trzeba mieć ją zainstalowaną i wejść w zakładkę omówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Fajny bajer ale wymaga jeszcze wielu usprawnień. Sam założyłem społeczność Witcher Polska. Zobaczymy jakie funkcje dla społeczności udostępni Sony w następnych aktualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja sposób dołączenia zmieniałem kilka razy dla testów. Natomiast po założeniu społeczności nie mogę dołączyć do żadnej innej . Zapraszam wszystkich fanów PES 2016 do grupy Pro Evolution Soccer PL Grupę znajdziecie po wyszukaniu mnie w PSN "Bogitox" następnie zjeżdżając na dół profilu. Jest nas juz prawie 70 gramy max 4,5 gwiazdkowymi drużynami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ech... mam 53 znajomych na PSN. Ostatnio chciałem trochę pokasować osób z PPE (bo ich nie znam) i powiem, że trudna sprawa - szkoda, że nie macie takch nicków jak na forum. PS. winiaaR = winner? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 To znowu ja - sorry, ale pokasowałem kilka osób, zostawiam te, które udzielają się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No może niefajne, ale ostatni czasy zaprosiło mnie sporo nieznanych osób. Na liście chciałbym mieć tylko znanych dla mnie forumowiczy. A po co mi 100 osób i połowa randomów na liście? Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Hej, mam pytanie, pewnie zadaje je w zlym dziale wiec z gory przepraszam. Anyway, dostalem pusta wiadomosc od jakiegos dziwnie wygladajacego nicka. Dodatkowo byla informacja ze ten uzytkownik utworzyl grupe i dodal mnie do niej. W grupie sa tylko 2 osoby (w tym ja), wyglada to bardzo podejrzanie. Da sie tego jakos pozbyc? nie potrafie sie wypisac z tej grupy. Jest gdzies ustawienie ktore blokuje tego typu proby dodania mnie gdziekolwiek przez kogokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jak ktoś korzysta z aplikacji PS Messages to jak wybiera się nick to tworzy się taka grupa, wtedy odbiorca dostaje takie powiadomienie. Masz jakiś komunikat jak chcesz opuścić grupę? Jak nie działa na konsoli to spróbuj przez apke na telefonie. Co do ustawień to jest ograniczenie kto może wysyłać do Ciebie wiadomości, wszyscy, znajomi i chyba nikt. Wchodzisz w ustawienia profilu i gdzieś tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi