Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mały bukmacher...;p

Featured Replies

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 100,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hehe, pewniak w piłce nożnej   Pewniak                                           pewniak, hehe w piłce noznej

• Mecz Tottenhamu był wyrównany. Trafił się pod koniec karny. Jednak mecz mógł pójść w obie strony. Nadal warto było postawić. Nie ma co się plaskać w głowę, że postawiłem zakład przy kursie 25 i coś ni

• Może nie ten mecz obstawiali, bo nie ma takiego klubu jak Stuttgard, jest tylko Stuttgart.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obstawłem mecze siatkówki (liga światowa) zobaczymy czy coś ugram :P

Opublikowano

nie stety nie udalo się nic ugrać :o

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chelsea - Hull C -1

Blackburn R. - Manchester C -2

Stuttgart - Freiburg -1

Lyon - Valenciennes -1

Co myślicie ?

Opublikowano

No i? Większość porządnych serwisów daje bonus na początek.

Dzisiaj wygrałem kasę dzięki rekordowi świata Husajna (jakieś 2,40) i Villarealowi (jakieś 1,80). Gdyby nie ten głupi Milan, to bym nic w tym tygodniu nie przegrał. Kasę postawiłem na Śląsk, na którym pewnie wszystko stracę.

P.S. Większość pozostałej kasy postawiłem na zwycięstwo Grecji w Eurobaskecie. Kurs wynosi 7 - będę bogaty.

Opublikowano

No i jajzo...

Podaj ktore buki daja kase na start, bez wlasnego wkladu...

Edytowane przez Silver

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, kupink wszedł za 90 złotych, bałem się że Genoa pokpi sprawe bo straciła pierwsza bramke i ich zawodnik d ostał zerwoną już prawie na początku, na szczęście był pogrom 4:1 :))

Opublikowano

ufff po kilkumiesięcznej niemocy w obstawianiu odbijam się od dna, tydzień temu siadł kuponik na 130zł, a w ten weekend coś takiego:

Siena-AS Roma - mecz 2 2,1 1:2 (Riise ratuje mi tyłek w 89')

Valladolid-Valencia - mecz 2 2,05 2:4 (zajebisty kurs, Valencia jest mocna w tym sezonie)

Sporting L.-Ferreira - mecz 1 1,3 1:0

Stoke-Chelsea - mecz 2 1,35 1:2 (Chelsea strzela na 1:2 w 94minucie lol!)

Liverpool-Burnley - mecz 1 1,2 4:0

Polska-Bulgaria PF - mecz 1 1,8 3:0

PSV Eindhoven-Kerkrade - mecz 1 1,22 3:0

Lyon-Lorient - mecz 1 1,3 1:0

Całkowity kurs 25,88

Wkład 13,50 Zł

Do zapłaty 15,00 Zł

EWK 349,40 Zł

jestem w siódmym niebie, ide przejebać pieniążki ;)

Opublikowano

Jutro mam zamiar obstawiać lige mistrzów, jakie są wasze typy, polecacie jakiegoś pewniaka?

Opublikowano

Liverpool chyba powinien dać radę.

Opublikowano

Jeżeli gra u siebie to tak, natomiast na wyjeździe chyba sobie nie poradzi, Fiorentina jest niezwykle mocna.

Opublikowano

Grają z Debreczenem przecież? Na dodatek na Anfield.

Real gra z Zurychem, też wygrają - bo jeśli nie to klęska nad klęskami, ciśnienie jest i zagrają pewnie pełnią możliwości. 

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Nie no swietne porady, koles sie po nich wzbogaci o caly grosz. Pewnie buki nawet nie daja opcji postawienia na zwykle 1 dla Lpoolu;]

Opublikowano

mój kuponik na najbliższe 3 dni:

FC Zurich-Real M.:1.pol. 2 1,68 (myślę, że Real da radę w 1 połowie już prowadzić - muszą coś udowodnić w tym sezonie, a mecz w Szwajcarii na inauguracje sezonu w LM będzie idealny)

Liverpool-Debrecen 1 1,1 (pewniak!)

Besiktas-Manch.Utd. 2 1,5 (o ten mecz boje się najbardziej, chociaż ostatnia forma ManU, a Besiktasu to niebo, a ziemia)

Mac.Haifa-Bayern M. 2 1,45 (pewniak! Bayern przecież wygyrwa LM w tym sezonie, c'nie? :) )

Lille-Valencia 02 1,33 (z podpórką powinno być OK)

Genoa-Slavia 1 1,4 (Genoa - w 6 ostatnich meczach mieli 5 wygranych m.in z Romą i jeden remis, grają u siebie, Slavia raczej słabiutka)

Całkowity kurs 7,48

Wkład 36,00 Zł

Do zapłaty 40,00 Zł

EWK 269,30 Zł

dziś w sumie najważniejsze mecze, a śr/czw powinno być z górki.

Edytowane przez Marcin$

Opublikowano

@Obso

Chciał pewniaki to ma.

edit: ja obstawiłem real z kursem 1.25 - do kombinacyjnego kuponu nawet spoczko.

Juve i Atletico zakończą z remisem - dwa mecze mi na kuponie nie wejdą... Eh..

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Juve i Atletico zakończą z remisem - dwa mecze mi na kuponie nie wejdą... Eh..

Atletico dało dupy, już w zeszłym sezonie przejechałem się na meczach z udziałem APOEL-u.. Bordeaux ma dosyć mocną ekipę (oglądałem pare meczy w Ligue 1, to A. Diarra nieźle tam czyścił).

Póki co, u mnie wszystko siadło : ) nawet ManU dał radę na wyjeździe.

Opublikowano

Ja na dziś postawiłem na Barcę, Lyon, VFB, Sevillę, Arsenal, remis Olympiakosu z AZ Alkmaar. Oby siadło.

Opublikowano

To już wiemy, że Barca Ci nie siadła. Ja specjalnie ten mecz skreśliłem z listy bo strasznie nie pewny on był - tak też się stało... REMIS. Chociaż bet-at-home to przewidziało i pewnie inne internetowe buki bo dość mały kurs na remis był.

Opublikowano

nie tylko Barca, VFB i ten remis też nie. ciężko jest lm obstawiać, szczególnie na początku.

Opublikowano

WOOHOO! 3 kupon w tym miechu się sprawdził :) 270zł do kieszeni, jutro chyba za bańke postawie ligi. Jedyny mecz z podpórką jaki miałem, czyli Lille-Valencia akurat się zakończył remisem.