Opublikowano 22 listopada 20159 l Od jakieś 16-17 jestem cały czas w domu. Edytowane 22 listopada 20159 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 23 listopada 20159 l Zrobiłem solo legendary. W porównaniu z coopem przeciwnicy mają mniejszy dmg ale ogólnie jest ciężej i o wiele więcej kamperstwa i powolnego dystansowego czyszczenia przedpola, akcje z coopa w stylu ninja komando 5 jakoś się nie sprawdzają ;p 49 misji i 40h ogólnie w kampanii spędziłem, ten gunplay jest tak dobry
Opublikowano 25 listopada 20159 l kubson, ins, tak sie przypominam bo z weekendowego grania nic nie wyszło. Kiedy chcecie robic te achievementy?
Opublikowano 25 listopada 20159 l Czwartek wieczór / nocka, piatek wieczór / nocka, sobota wieczór / nocka Nie powinienem byc pozniej niz 22 Edytowane 25 listopada 20159 l przez kubson
Opublikowano 25 listopada 20159 l Ja mogę w czwartek i piątek. A jeżeli nie to dopiero koło 22 w niedziele.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Hej, jak zakupić Halo 5 by mieć wersje z napisami? Ewentualnie całą po angielsku?
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Wejść na internet. Kupić grę. Czekać na przesyłkę. Wchodze na internet. Przeglądam oferty. Wszystko z polskim dubbingiem. Nie chce czekać na taką przesyłke,. Macie może doświadczenie czy po zakupieniu zagranicznej wersji pojawią się polskie napisy (nie ściągnie się dubbing) tak jak to było w Halo 4?
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Jestem, jestem. Od jutra zaczynam trzy nocki, ale dzis jestem wolny. gramy coś jutro? kubson, ins?
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ja jestem chętny na coopa z nastawieniem na achievementy (raczej weekendy) . Ze skillem u mnie mocno średniawo ale może się na coś przydam. Macie problemy dzisiaj z dołączaniem do gry? Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Sebas
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Teraz są globalne problemy z Xbox Live, więc granie w multi w dowolnej grze może być utrudnione.