Skocz do zawartości

Twilight Princess HD

Featured Replies

Opublikowano

Ja jeszcze czekam na te kody zniżkowe z lovegame. obecnie mi wychodzi z KiG 20 zl taniej niz w lg, ale może to się wyrówna jeszcze :lapka:

• Odpowiedzi 393
  • Wyświetleń 63 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze większa wersja: http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1HHIwo%2BHYL.jpg

• Nie da się policzyć ile Zelda ma świetnych kawałków. Jest tego po prostu za dużo.    To jest piękne i takie TPowe.       A słuchając tego od razu człowiek czuje się lepiej     Nic ty

Opublikowano

Też na lovegame jeszcze czekam bo u nich przynajmniej nie trzeba płacić od razu.

Opublikowano

W KiG możesz wziąć za pobraniem (5zł więcej) i nieoficjalnie masz miesiąc na opłacenie preordera przy płatności przelewem/kartą  ;) chyba, że zmienili regulamin i wcześniej anulują zamówienie

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Czekaj jak wziałem za pobraniem to i tak musze płacić wczesniej? 

Opublikowano

Czekaj jak wziałem za pobraniem to i tak musze płacić wczesniej? 

:facepalmz: nie

Opublikowano

No to pisz jak człowiek. 

Opublikowano

W KiG możesz wziąć za pobraniem (5zł więcej) i nieoficjalnie masz miesiąc na opłacenie preordera przy płatności przelewem/kartą ;) chyba, że zmienili regulamin i wcześniej anulują zamówienie

Wolę przelewem albo kartą bo przynajmniej jest pewne że za 2-3 miechy coś tam będzie. Tak dostaję wypłaty. Gotówka szybko ucieka [emoji14]
Opublikowano

Ja wybrałem przelew i napisałem wiadomość z zapytaniem czy mogę wysłać tak z tydzień przed premierą. Dam znać co odpiszą. Wcześniej brałem Project Zero za pobraniem, i też z tydzień wcześniej poprosiłem o zmianę na przelew i nie było problemu.

Opublikowano

Bierzcie odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze. Na tydzień przed premierą prosicie o zmianę formy wysyłki i płatność przelewem :)

Opublikowano

No i super, z kodem znizkowym na lovegame wychodzi mnie tyle co w kig z wysyłka :-D biorę w lovegame

Opublikowano

Jestem bardzo silnie heteroseksualny i się nie wstydzę plastikowych zabaweczek

Opublikowano

No to pre-order na limitkę poszedł, pewnie też zmienię pobranie na przelew na tydzień przed premierą.

Opublikowano

Odpisali mi z KiG, że bez problemu mogę przelać pieniądze na tydzień przed premierą, więc raczej nie ma się co bujać ze zmianami przesyłek.

Opublikowano

Odpisali mi z KiG, że bez problemu mogę przelać pieniądze na tydzień przed premierą, więc raczej nie ma się co bujać ze zmianami przesyłek.

No ale jak?

Opublikowano

No ale jak?

Co "jak"? Wrzuciłem grę do koszyka, wybrałem "Przelew", napisałem wiadomość, że zapłacę tydzień przed premierą, a oni odpisali, że OK :dunno:

Opublikowano

:obama: ale wydanie tej zeldy z amiibo, ogólnie mam wbite na zelde, ale chyba kupie wyjatkowo jak będzie dostepne w ludzkiej cenie, bo widze że KiG wyprzedały się z Ultimą

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Chyba jestem zlym czlowiekiem. Wyrwalem wersje z figurka z KiG a 

Wii U jeszcze nie mam - zakup planuje niedlugo wiec juz bede mial w co grac

Twilightu Purincessu mam juz ograne na Wii ale nie moglem sobie odpuscic nowej wersji. Jedna z lepszych Zeld w jakie gralem. Poczatkowo mroczniejszy klimat mi mniej odpowiadal, ale im dluzej gralem tym lepiej. 

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

TEN PRODUKT NIE WYSTĘPUJE JUŻ W MAGAZYNIE  :whyyy: no to się wysilili z ilością dostępnych limitek, ciekawe ile będę teraz czekał na kolejną partię.....(curse you Xenoblade X!!).

Opublikowano

A ciekawe czy limitka bedzie miala niemiecki znaczek ratingowy, a zwykla edycja nie? Tak jak z Xeno.

Opublikowano

Pewnie tak. Z Xeno tak było, a jeszcze wcześniej z Mario Makerem.

Obrzydliwe.

Opublikowano

Hmm, Mario Maker kupilem zwykla edycje (tzn z ksiazeczka, ale nie bylo innych zwyklejszych), a i tak mialo ten znaczek.

Opublikowano

Uff to miałem nosa żeby zaklepac wcześniej hehe