Opublikowano 15 listopada 20159 l Pierwsze szczegóły EA Sports UFC 2: Dopracowana fizyka nokautów. Dynamiczny grappling (walka na chwyty) Nowy poziom submissions (wykończenia typu dźwignie, duszenie) Poprawiona defensywa Największa w historii lista zawodników Głęboki i autentyczny tryb kariery Tryb KO Tryb Ultimate Team Kreator tworzenia eventów Mistrzostwa Online Wydarzenia na żywo Lepsze tworzenie zawodnika (w tym kobiety!) Asysty w chwytaniu (Grapple Assist) Rozbudowany tryb ćwiczeń Wyzwania Edytowane 15 listopada 20159 l przez Frredy
Opublikowano 15 listopada 20159 l Jarałbym sie jakby byl tryb Pride ze stepowaniem po glowie i robieniem roberto carlosa na makowce. Gral ktos kto interesuje sie MMA w UFC na nowej generacji?Oceny srednie ale moze tak jest bo januszerii ciezko ogarnac parter i zapasy?
Opublikowano 15 listopada 20159 l Autor Nie jest skomplikowane. Wystarczy trochę pograć i ogarnia się parter. Po prostu rozwiązanie jest fantastyczne. W parterze byłem mega dobry bo skupiłem sie na jego trenowaniu. Niestety w multi dostawałem łomot w stójce. Jeśli w dwójce poprawią niedociągnięcia z jedynki takie że jednym ciosem możesz niektórymi postaciami wygrać cały pojedynek to będzie to naprawdę godny tytuł aby zdjąć z trony najlepszych gier sportowych NBA 2k
Opublikowano 16 listopada 20159 l Nie ma trudniejszej sportowej gierki do zrobienia niz MMA. Jest tak wiele mozliwosci/zaleznosci ze naprawde ciezko to oddac tak,zeby mialo sie rzeczywisty wplyw na to co chcesz zrobic bez przypadkowosci w stylu EA MMA. Najlepsze polaczenie z tego co gralem to parter/zapasy od THQ i stojka od EA,bo jednak silnik i plynnosc stojki to jedyne w czym byli lepsi przynajmniej na pastgenach.
Opublikowano 16 listopada 20159 l Autor Jeśli nic nie zniszczą a tylko na + ulepszą grę to będzie naprawdę dobry tytuł. Kolejne plusy to może takie że w końcu zawalczymy polakami
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Do niedawna totalnie olewałem takie gierki, ale po ograniu EA UFC zdrowo napalam się na część drugą. Jak zrobią czytelny parter to będzie gicior. Edit: wychodzi na to że była jakaś beta niedawno. Na necie sporo nowego gameplayu i... o rajuśku, elegancko się to prezentuje. Warto zerknąć chociażby na to:
Opublikowano 10 marca 20169 l Na pewno poprawili grafikę. Modele postaci zacne, tak samo wszelkie siniaki, krew i ogólnie cała otoczka. Niestety nie ogarniam gry w parterze. W ogóle tego nie rozumiem[emoji14] Jędrzejczyk w tej grze to maszyna do zabijania Niestety nie działają serwery ea, nie da się grać online, zrobić swojej twarzy ani uruchomić UT.
Opublikowano 19 marca 20169 l Jak dla mnie gra średnia a jestem fanboyem ufc na minus : poruszanie się do tyłu chodzimy tak szybko jak do przodu przez co nie da się " przycisąć " rywala Parter blokady przejść online cięzko blokować przejścia zwłaszcza gdy pojawi się miminalny lagg a na blokadę mamy mega krótka chwilę Parter znowu nie można trzymać przycisku blokady cały czas bot o nic nie da musimy reagować tylko wtedy gdy jest próba przejścia .. Groud pound nie istnieje w tej grze albo jest minimalny Trochę się zawiodłem zwłaszcza że w Ufc 1 miałem ponad 1000 walk online ..
Opublikowano 19 marca 20169 l Na plus - baza zawodników mnóstwo jest do wyboru rzadko się gra tym samym co rywal - online tryb rankingowy dywizje lepiej zrobione żeby awanoswać trzeba zdobyć pas mistrza i wtedy walka zamiast 3 rund 5 jest również eliminator w każdej dywizji do walki o pas Mam nadzieję że wypuszczą patch bo przejścia w parterze przy laggu są nie do obrony ..
Opublikowano 22 marca 20169 l Macie jakiś namiar na film/plik/kanał/temat dokładnie wyjaśniający cały system gry? Samouczek to kpina jakich mało (nie wyjaśnia praktycznie niczego). System jest dość rozbudowany, więc chciałem wesprzeć się gotowcami.
Opublikowano 27 marca 20169 l w sumie skill challange możesz se porobić na hard wszystkie wtedy w praktyce będziesz wiedział co kiedy roboić pózniej z 30 walk online i z automatu już będziesz wszytko robić
Opublikowano 28 marca 20169 l Te wyzwania to lipa jakiej dawno nie widziałem. Nie tłumaczą praktycznie niczego, po zaliczeniu wywala nas do menu i ogólnie przygotowano je na odwal się. A zagadnień, które powinny zostać w nich poruszone jest przecież cała masa. Paxx, Ty chyba dość dobrze ogarniasz, hmm? Jak wykonać reversal na kopnięcia, po ktorym z miejsca sprowadzamy rywala do parteru? Czy jest to zwyczajne parry (blok plus przycisk ataku) na mid kicki? Kolejna wątpliwość - blokowanie przejść w parterze. Jak dokladnie je wykonać? Trzymamy R2 i...? Napalam się na starcia online, ale póki co unikam walk z randomami. Jesli znajdą się jacyś chętni (także do testowania różnych aspektów rozgrywki w praktyce), to serdecznie zapraszam na mój PSNid. Do czasu premiery Dark Souls 3 szarpię praktycznie tylko w UFC (Rainbow Six Siege się nie liczy, bo to żona naparza po sieci).
Opublikowano 29 marca 20169 l Blokowanie przejść w parterze r2 + wychylasz prawą gałkę w momencie jak już widzisz ruch rywala trzeba to zrobić mega szybko . Co do blokowania kopnięć żeby od razu sprowadzić to chyba tak nie można lub może z max 3 zawodników to ma jako specjalny blok ale nie spotkałem się z tym .