Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem

Featured Replies

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 31,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobilem event bo chcialem dostac czasem cos innego niz pare skarpet i Bondy z carrefoura. Sa tez pewnie osoby, ktore albo nie dostaja prezentow albo malo albo co rok to samo i czowiek ma dosc takich

• No coz, to juz niestety koniec. Cos co bylo niewinnym pomyslem zeby sobie kupic po gierce za 2-3 euro w forumkowym gronie przerodzilo sie w NIEZLA ROZPIERDUCHE Wyszlo na jaw jakie mam wspaniale commu

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

Richard Whitman to ktoś od nas czy jakiś ruski chce mi arkany z doty podpier dolić?

Django(Admin)

Opublikowano

Ja przez te zmiany nicków też już czasem się gubię kogo to mam w znajomych xD

Klikasz na strzaleczke przy ich nicku na liscie znajomych --->Add nickname ---> wpisujesz nick z forum i moge sobie zmieniac nicki co 5min a i tak bedzie wiedzial kto jest kto.

Opublikowano

To wiem, chodziło mi na pierwszy rzut oka jak czasem przeglądam liste z ludźmi.

Ooo,wishlista się załadowała i znów Steam padł...

Opublikowano

no mojemu misiaczkowi też powinna niedługo dojść pierwsza partia :ohboy:

mam nadzieję, że nie pomyliłem osób :O

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano
  • Autor

Zapomnialem wprowadzic zasade ze zalozycielowi pomyslu kazdy kupuje prezent , damn :Coolface:

Opublikowano

coś jest nie tak bo wysłałem prezent ale i tak trafił do mojego ekwipunku i tam czeka jako prezent :) Tak powinno być czy steam coś psuje na razie ?

Ja mogę organizatorowi coś po świętach wysłać jak już na pewno nie trafie w to co zakupi ci twój święty mikołaj :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

też tak mam :/ steam chyba coś psuje :frog:

jak "recznie" wysle gifty, to nadal siedzą u mnie ...

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano
  • Autor

Steam ma problemy bo 100000000 milionow osob naraz probuje zobaczyc co tam ciekawego jest. Dodakowo 80% gier nadal bez promocji a niektore maja stare promo z weekday sale.

Jezeli steam dziala jak kupa i wishlista nie dziala to nic nie kupujecie bo steam sale dopiero powoli startuje i niektore ceny napewno ulegna zmiane, wiec nie wyrzucajcie kasy w bloto :frog:

Opublikowano

Mi już WL działa. Kilka gierek już wysłałem.

sprawdz czy nie masz ich u siebie w ekwipunku, moje dalej tam leza :( 

Opublikowano

Ja juz gry wyslalem i doszly bez problemu.

Opublikowano
  • Autor
Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Labyrinthine Dreams została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

raven Ty wariacie :obama::banderas::fsg:

I Rayosek kochany tez mi cos podarowal, chodzenie po labiryntach, dziekuje  :drag:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

PC Master Race tacy dobrzy :)

jFhukcz.png

Ode mnie wysłannik też już powędrował, ale to już odbiorca niech da znać, gdy dotrze.

DkWiW0c.png

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
  • Autor

Wiadomość od Stony:

"Chciałbym bardzo podziękować Gwiazdorowi w osobie Papaja! Ryse, Ori oraz Transistors! Teraz mam co robić w święta :) "
Opublikowano

u was też po wysłaniu gifty dalej siedziały w waszym inventory? 

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Dzięki kolego! 3 gry z wish listy na raz i dodatkowo dwie o których nie miałem pojęcia a z opisu bardzo mnie zaintrygowały.  Oficjalnie najlepsze prezenty jakie dostane w te święta już za mną.

12391412_1077183302321543_8270087826490310261984_1077183242321549_40622543597808

Opublikowano

tak, dopiero po jakims czasie zniknely

Opublikowano

Tak.