Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ale ja niestety dziś trzeźwy nie jestem. :frog:

Opublikowano

To cza ciągnąć fifke i giercować. Jakby jakiś mało ogarnięty grajek był chętny, to pisać do mnie...pokaleczymy razem :)

Opublikowano

On Xbox One, you will no longer be able to access your Games with Gold titles if you cancel your subscription.

Czyli co jak skończy Mi się live to nie będę mógł grać w gry pobrane z gwg?

Opublikowano

Nie, ale prorokuję Ryse.

Opublikowano

Albo Dead Rising 3

Opublikowano

Albo Dead Rising 3

Przygarnąłbym w sumie. 

Opublikowano

Widzę MS rozbudził apetyt na cebulę.

Opublikowano

Nie ma to jak czekać na gierki za 40 zł  :banderas:

Opublikowano

Tu nie chodzi o cenę Don tylko gra np. dla mnie jest obojętna, jak pojawi się w goldzie to zagram, ale nie ciągnie mnie jakoś do niej specjalnie bo inaczej bym dawno kupił i ograł. A jakby wylądowała w goldzie to jest zdecydowanie większa szansa na zagranie w coopie, bo obecnie to jest równe z cudem. 

Z Humem był sobie pograł, a wiem, że on gry specjalnie by nie kupował ale jakby była w cebuli to zagrałby, jeszcze jak.  :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ależ Ty to mnie znasz. :xboss:

Opublikowano

Dużo gorsza jest niż cześć pierwsza, ale grało sie miło, fajnie ze pierwsza cześć rownież wrzucili na xboxa

Jak nadrobię zaległości to moze sobie odświeże

Opublikowano

Żadnych przecieków jeszcze co do GWG? Po ostatnim sytym miesiącu zapewne będzie lipa ale cóż, może znów jakąś niespodzianka bedzie:)

Opublikowano

To się nagrałem. xD