Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Przy takim napływie nowych gier nie specjalnie ma znaczenie ze coś po roku wypada. Pewnie i tak wróci. Tak jak co jakis czas wraca GTA5.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
2 godziny temu, SnoD napisał(a):

Ciekawe ile jest już gier w GPPC/GPU.

Na PC 446

Opublikowano

Ostatnio z ciekawości odpaliłem Sea of Stars, cholera jakie to dobre :D

Opublikowano

Dordogne skończone,

Spoiler

jezu jak mi szkoda tej babci

Teraz będę musiał ponapierdalać potwory w doomie, żeby odreagować

Opublikowano

Game Pass będzie nadal puchł jak głupi:

Opublikowano

Świetnie było po dłuższej przerwie odnowić sobie Gamepassa dzięki promce w Żabce. To ile wpadło tam ostatnio gier, które ogrywam i chcę ograć. Nowy Doom już skończony, South of Midnight jest w trakcie. Pomiędzy tym odpalam Mullet Mad Jack i Another Crab's Treasure, a w kolejce czeka Ninja Gaiden 2 Black i Clair Obscure a za rogiem już THPS 3+4 banderas Na liście jeszcze Atomfall, remaster Obliviona, Inscription i sporo innych tylko nie znajdę już na nie czasu.

Opublikowano

Grubasa już dupa boli :) Przewidywalny jak choroby weneryczne w szeregach Konfederacji ;)

Opublikowano

Bo nie jest we wstecznej, to co wpadło do GP to remaster.

Opublikowano

szykuje się podwyżka GP

Jednocześnie dzisiaj wychodzi Alters, nowa gra polskiego studia 11 bit studios, która zbiera całkiem pozytywne recenzje

Screenshot_20250613-060257.png

Opublikowano

Pan GP nie bierze jeńców:

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Czy te WWII też jest odpalane z tego chujowego launchera na PC?

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

O kurwancka, dzisiaj Reforged, jutro WoWik. banderas

Fajnie że Warcraft w końcu zawitał do gamepassa. Ale na WoWika, raczej nie ma co liczyć.

Po tym jak FTC się ostatecznie wycofało zaczęli bardziej te gry ABK wrzucać do gamepasa, po 22 Mają wpadł crash 4, warcraft -1-3, call od duty wwii, ciekawe bo z battle neta zostało im do wrzucenia Diablo 2 i Hearthstone.

Opublikowano

Zakładam ze stare Warcrafty będą wrzucone tak jak Starcrafty (czyli bez opcji kupna na MS Store, bez achivementów itd)?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Będą do ściągnięcia przez Battle.net

Własnie to bym chciał żeby było zaorane w pizdu. Jak już wrzucają na inne sklepy żeby można było pograc w GP to powinna być opcja kupna chociażby w MS Store.