Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Tak wszystkie Forzy maja. Nie wiem jak GT, bo tam za długo nie wytrzymałem. 

Ale FM czy H mają to samo. Gonisz, kasę, nabijasz, auta kupujesz, no w horizon dochodzą kudosy i kupowanie atrybutów- szybka podróż, więcej XP, kasy itd. Ale jak to już masz, to nuda i męka do calaka. Dobrze to sobie dawkować- event raz na tydzień. W 3 siedziałem do porzygu, a potem coś padło w konsoli, save się skasował i zostałem bez jednego acziwa do calaka, bo nie będę cisnął od nowa całej kariery i wszystko na złoto  :dunno:

Przy okazji kudosów, to szkoda PGR [']

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Chętnie bym sobie sprawił śnieg w 3, ale 99zł za to nie dam.... 49 bym wziął. Czekam na wyprz.

Długo nie musiałeś czekać - teraz kosztuje 46 zł z goldem ;)

Opublikowano

No i koniec, czekałem na to promo od dawna i teraz akurat jak nie mam czasu na granie to będzie leżał i czekał :(
Albo zrezygnuję ze snu i będę go masterował tak jak podstawkę ;)

Swoją drogą - opłaca się kupić VIPa jak ktoś ma już wbity jakiś kosmiczny lvl? Bo poza furami tak naprawdę dostajemy tylko podwójną kase z losowań, a te już nie wpadają tak często jak kiedyś :)

Opublikowano

Boli mnie to, że jestem takim durnym kolekcjonerem - mam pakiet wszystkich samochodów, do kolekcji brakuje mi już tylko VIPa...

I chyba pora zagrać w FH2, którą totalnie odpuściłem, a mam tam też wszystkie pakiety, dodatki, VIPy i inne pierdoły :P

Opublikowano

To chyba i ja skuszę sie na BM. Niewiadomo co to za drugie DLC (pewnie Porsche) i kiedy wyjdzie, więc chyba nie będę czekał na przecenę Expansion Passa. Może odzyskam wiarę w grę, skoro hype był.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Marbel po co grasz na siłę skoro ewidentnie gra nie sprawia ci przyjemności?

Opublikowano

50h za mną. Uwielbiam serię bo jestem z nią od FM2. Wyścigi to jeden z moich ulubionych gatunków. Po prostu gra po 50h i finale straciła dla mnie fun mimo jeszcze miliona ikonek. Hype był na BM i liczę że taka odmiana u mnie zaskoczy.

Opublikowano

W jako dodatek najlepiej się zaopatrzyć, expansion pass czy car pass?

Opublikowano

Jeżeli nie jarają Cię dodatkowe auta, to lepiej weź samo expansion pass które da ci dostęp do znacznie większych DLC.

Opublikowano

Chętnie bym sobie sprawił śnieg w 3, ale 99zł za to nie dam.... 49 bym wziął. Czekam na wyprz.

Długo nie musiałeś czekać - teraz kosztuje 46 zł z goldem ;)

O s(pipi)***n

Zaraz ściągam :D 

Opublikowano

Blizzard Mountain :banderas:

Nie ukrywam, ze do FH3 wracałem tylko po to, żeby robić forzathony, ale teraz mnie mają :D Wczoraj udało się chwilę pograć i powiem szczerze, że jestem zachwycony - mam wrażenie jakby to była zupełnie inna forza i to odczucie jazdy po śniegu jest naprawdę ZA-RĄ-BI-STE :D

Opublikowano

Potwierdzam. Zmiana klimatu bardzo na plus choć pograłem jakąś godzinkę dopiero. Dobry zakup. Mapka mogłaby być większa no ale ocenię po dłuższym ograniu.

Opublikowano

Mapka ok, ale jakbym dał 99zł, to trochę lipa. ZA 46 tylko brać. 

Opublikowano

Tak tanio jak wyszło w Ultimate z Euro RTV AGD na premierę, to długo jeszcze nie będzie można kupić tych dodatków :p

Opublikowano

No tak XD 

Opublikowano

F-F-F Forzathon. Sesto Elemento do zgarnięcia :)

Opublikowano

jak jeździłem z kumplem to robiąc infekcję trójkołowcem zalicza jako wyścig. można drag race odpalić ale infekcja szybciej idzie, 15 sekund i zaliczone.