Opublikowano 27 marca 20178 l Tak wszystkie Forzy maja. Nie wiem jak GT, bo tam za długo nie wytrzymałem. Ale FM czy H mają to samo. Gonisz, kasę, nabijasz, auta kupujesz, no w horizon dochodzą kudosy i kupowanie atrybutów- szybka podróż, więcej XP, kasy itd. Ale jak to już masz, to nuda i męka do calaka. Dobrze to sobie dawkować- event raz na tydzień. W 3 siedziałem do porzygu, a potem coś padło w konsoli, save się skasował i zostałem bez jednego acziwa do calaka, bo nie będę cisnął od nowa całej kariery i wszystko na złoto Przy okazji kudosów, to szkoda PGR [']
Opublikowano 28 marca 20178 l Chętnie bym sobie sprawił śnieg w 3, ale 99zł za to nie dam.... 49 bym wziął. Czekam na wyprz. Długo nie musiałeś czekać - teraz kosztuje 46 zł z goldem ;)
Opublikowano 28 marca 20178 l No i koniec, czekałem na to promo od dawna i teraz akurat jak nie mam czasu na granie to będzie leżał i czekał :(Albo zrezygnuję ze snu i będę go masterował tak jak podstawkę ;) Swoją drogą - opłaca się kupić VIPa jak ktoś ma już wbity jakiś kosmiczny lvl? Bo poza furami tak naprawdę dostajemy tylko podwójną kase z losowań, a te już nie wpadają tak często jak kiedyś :)
Opublikowano 28 marca 20178 l IMO nie warto jak już masz dużo gry za sobą. Chyba parę autek jeszcze się zgarnia.
Opublikowano 28 marca 20178 l Boli mnie to, że jestem takim durnym kolekcjonerem - mam pakiet wszystkich samochodów, do kolekcji brakuje mi już tylko VIPa... I chyba pora zagrać w FH2, którą totalnie odpuściłem, a mam tam też wszystkie pakiety, dodatki, VIPy i inne pierdoły :P
Opublikowano 28 marca 20178 l To chyba i ja skuszę sie na BM. Niewiadomo co to za drugie DLC (pewnie Porsche) i kiedy wyjdzie, więc chyba nie będę czekał na przecenę Expansion Passa. Może odzyskam wiarę w grę, skoro hype był. Edytowane 28 marca 20178 l przez marbel007
Opublikowano 28 marca 20178 l Marbel po co grasz na siłę skoro ewidentnie gra nie sprawia ci przyjemności?
Opublikowano 28 marca 20178 l 50h za mną. Uwielbiam serię bo jestem z nią od FM2. Wyścigi to jeden z moich ulubionych gatunków. Po prostu gra po 50h i finale straciła dla mnie fun mimo jeszcze miliona ikonek. Hype był na BM i liczę że taka odmiana u mnie zaskoczy.
Opublikowano 28 marca 20178 l Jeżeli nie jarają Cię dodatkowe auta, to lepiej weź samo expansion pass które da ci dostęp do znacznie większych DLC.
Opublikowano 28 marca 20178 l Chętnie bym sobie sprawił śnieg w 3, ale 99zł za to nie dam.... 49 bym wziął. Czekam na wyprz. Długo nie musiałeś czekać - teraz kosztuje 46 zł z goldem ;) O s(pipi)***n Zaraz ściągam :D
Opublikowano 29 marca 20178 l Blizzard Mountain Nie ukrywam, ze do FH3 wracałem tylko po to, żeby robić forzathony, ale teraz mnie mają :D Wczoraj udało się chwilę pograć i powiem szczerze, że jestem zachwycony - mam wrażenie jakby to była zupełnie inna forza i to odczucie jazdy po śniegu jest naprawdę ZA-RĄ-BI-STE :D
Opublikowano 29 marca 20178 l Potwierdzam. Zmiana klimatu bardzo na plus choć pograłem jakąś godzinkę dopiero. Dobry zakup. Mapka mogłaby być większa no ale ocenię po dłuższym ograniu.
Opublikowano 29 marca 20178 l Tak tanio jak wyszło w Ultimate z Euro RTV AGD na premierę, to długo jeszcze nie będzie można kupić tych dodatków :p
Opublikowano 31 marca 20178 l jak jeździłem z kumplem to robiąc infekcję trójkołowcem zalicza jako wyścig. można drag race odpalić ale infekcja szybciej idzie, 15 sekund i zaliczone.
Opublikowano 31 marca 20178 l Kutwa co to są za zawody na placu zabaw? To online tylko czy jak? Chce te lambo ale nie wiem gdzie jechać tą Fiestą :/
Opublikowano 31 marca 20178 l Przygoda online -> Custom -> Tylko gry. To są gry w zainfekowanych, króla, flagi itd.