Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

dla beki udostępniłem bo w sumie nic ciekawego. po prostu maksymalna moc, minimalna waga a do tego zawieszenie i opony na szuter. nawet nic nie ustawiałem.

Opublikowano

mówiłem że nic specjalnego :P też ledwo na nim zaliczyłem. czyjego użyłeś?

Opublikowano

Uff, nie było łatwo, ale weszło na centymetry :obama:

Najlepiej chyba się rozpędzić i próbować z cofaniem czasu tak długo, aż się znajdzie to odpowiednie ustawienie i poleci odpowiednio daleko. Kluczowe jest celować w odpowiednią część lotniska (tą taką zagłębioną), żeby nie spotkać się za szybko z ziemią.

Opublikowano

Kruku dzięki za tipa z cofaniem czasu. Nie używam w ogóle tej funkcji jednak po godzinie jazdy tam i z powrotem i nabiciu pewnie 2 mln punktów umiejętności włączyłem cofanie. Chyba ze 30 razy jeszcze tak popróbowałem i się w końcu udało. Liczyłem że mi to z kwadrans zajmie a cbyba półtora godziny skakałem.

Opublikowano

Ogólny przepis dla tych, którzy jeszcze próbują to rozpędzenie się z szutrowej drogi przed znakiem (z pamięci to chyba był punkt po dwóch zakrętach) i jazda nią aż do drzewa, którego nie da się ściąć, jazda po jego prawej stronie i najazd na rampę po możliwie jej najbardziej skrajnej lewej stronie celując za skrzydłem z którego zrobiona jest rampa - tam mamy najdalszy punkt do lądowania i tym samym jesteśmy w stanie wbić wymagany wynik ;)

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Jedyne co może sprawić lekkie trudności to 3 gwiazdki w strefie pomiarowej.

Mam nadzieję, że mistrzostwa można skończyć już naczęte, bo właśnie robię achieva za mistrzostwa >100km czy tam mil i pewnie dopiero jutro skończę.

Opublikowano

raven, jak masz HW to tam są banalne strefy. to samo z BM. nawet w podstawce jest wiele łatwych, które można zaliczyć bez problemu z odpowiednim tuningiem. 599xx jest fenomenalne, jak masz HW to Zonda R załatwia wszystko i wszystkich. 

Matrix, pół dnia to ja spałem :P

Opublikowano

Jest kilka łatwych stref do zrobienia - pamiętam jak na jednej z nich starałem się wbić trzy gwiazdki Hummerem i się udało :D

Pół dnia to ja spędziłem w pracy jak na razie :P

I ja Ci dam MatriXa! :yuno:

Opublikowano

No już już.

Teraz mam trochę wyrzuty sumienia że marcinowi33 plusy podkradłem :/ później mu z 10 dopiszę :)

Opublikowano

Spoko, wybaczam :D

Niedawno się zorientowałem że został jeszcze jeden HE do zdobycia: Mini John Cooper Works. Coś czuje, że będzie w czerwcowym Forzathon.

Opublikowano

:D

Miałem nadzieję że dadzą go w nagrodę za ukończenie HW tak jak dali Rama w BM. Podejrzewam że czerwiec to będzie ostatni miesiąc więc powinni dać.

Opublikowano

W końcu dorwałem Horizona 3. Xbox nie jest moją główną konsolą i trochę czuję sie Forever Alone patrząc na "wymarłą" listę przyjaciół i nie ma z kim rywalizować w rankingach znajomych... To w sumie odbiera frajdę gry. Może ktoś podrzuci zaproszonko do znajomych? :)

Po 5 godzinach mam fun. Mam wrażenie, że gra stała się bardziej czytelna i wiadomo gdzie się udać i co robić. Horizon 2 wydawał mi się chaotyczny i nie bardzo wiedziałem gdzie się udać i jakie eventy zacząć. Znaczników przybywa, jest co robić  ^_^

Opublikowano

Dzisisj wieczorem będę ale nie wiem o której. Jakby co to mogę dołączyć i was trochę sponiewierać :>