Opublikowano 29 lutego 20169 l Kyo, Ty już powinieneś mieć zakaz uczestnictwa do 2018 Ale się cebuli uzbierało jak się okazało, że będzie losowanie
Opublikowano 29 lutego 20169 l kurcze, najwierniejsi zostali poszkodowani przez typow ktorzy cebule poczuli na ostatnia chwile
Opublikowano 29 lutego 20169 l szkoda, że teraz tyle cebuli się zgłasza, a jak miały być zawody to było tylko 13 luda jak widać, prawie nikomu nie chce się faktycznie zagrać o coś i zasłużyć, tylko wolą za darmo no trudno, przynajmniej wiecej ludzi bedzie mial oszanse wygrac Edytowane 29 lutego 20169 l przez Rayos
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany.
Opublikowano 29 lutego 20169 l To 13 osób powinno być wpisane kilka razy na listę z której będziesz losować
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. Przecież miał być poker na PC.