Skocz do zawartości

Boski Wojownik z Krwi i Kosci

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. turniej w?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

ra(pipi)

PSN/XBL sekmitarz

• Odpowiedzi 192
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chcialbym was zaprosic do turnieju z duza nagroda za pierwsze miejsce!!! W turnieju moga wziaść udział wszyscy zainteresowani ktorzy moga w tym miejscu pisac     W pierwszej kolejnosci prosze Admin

• po pierwsze  zawiodlem sie na was ;( tak mala frekfencja, CZTERY ZDJECIA po drugie musze przemyslec moje plany na DUZY giveaway po trzecie  co ze zwyciescami? OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC ZE CALA CZ

• No to zaczynamy          Witam ponownie z okazji WOŚP rozdam dwa kody 1 ps+ i 1 xbl na rok w sumie 2 kody Zadanie z jakim musicie sie zmierzyc jest proste   Wyjdzcie z domu badz nie i zbier

Opublikowano

Fanek

psn: fanek744

Opublikowano

Nieźle przy- :cebula: -uje i też sie wpisze:
XM.

PSN: XM16E1__PL

Opublikowano

kubson

kubson84 xbl / psn

Opublikowano

Super :D:cebula:

Kyo

PSN ID: Old_Kyo

Opublikowano

Kyo, Ty już powinieneś mieć zakaz uczestnictwa do 2018 :P

Ale się cebuli uzbierało jak się okazało, że będzie losowanie :D

Opublikowano

zapach cebuli o poranku  :cebula:  :banderas:

bartiz

PSN ID: Bartiz_X

Opublikowano

kurcze, najwierniejsi zostali poszkodowani przez typow ktorzy cebule poczuli na ostatnia chwile :beksa::lapka:

Opublikowano

szkoda, że teraz tyle cebuli się zgłasza, a jak miały być zawody to było tylko 13 luda :/ jak widać, prawie nikomu nie chce się faktycznie zagrać o coś i zasłużyć, tylko wolą za darmo :frog: no trudno, przynajmniej wiecej ludzi bedzie mial oszanse wygrac 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. :cebula: 

Opublikowano

Miejcie Wy godność :P

Opublikowano

Ins

GamerTag II Ins II

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To 13 osób powinno być wpisane kilka razy na listę z której będziesz losować :P

Opublikowano

Ja się nie zgłaszałem, bo żadna gra nie była podana w jaką odbędą się zawody, a nie lubię się deklarować w ciemno. A skoro dApo z tego zrezygnował to problem rozwiązany. :cebula:

Przecież miał być poker na PC.

Opublikowano

A nie makao na kurniku ?