Opublikowano 28 grudnia 20159 l Autor Rayos pewnie obydwa sie myla. Starh wyslalem Ci przeciez invite
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Rayos pewnie obydwa sie myla. Starh wyslalem Ci przeciez invite pewnie tak, ale ufam temu co pokazuje mniej
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Dziękować za zaproszenie od grupy, ale nie kupuję nigdy bundli i nie będę miał żadnych kluczy na oddanie
Opublikowano 28 grudnia 20159 l ode mnie też poszło coś lekkiego, postaram się raz w miesiącu rzucić coś normalnego, nie z bundla, bo czemu nie
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Autor Ta grupa nie polega na tym ze macie cos dawac ( ale jak checie i dajecie to bardzo milo ) tylko macie tez byc rynkiem zbytu dla osob ktore tam wrzucaja gierki dla levela. Po co jakis JOE ma sie cieszyc gierka jak moze kolega z forumka?
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Testowo coś wrzuciłem, chyba działa, ale niech ktoś sprawdzi czy dobrze, bo pierwszy raz
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Mógłbym dołączyć. Tylko czy w ogóle zostanę przyjęty? [emoji14] Tylko wiecie, żeby dołączyć do Steamgifts trzeba mieć gry o wartości conajmniej 100$. O włos, ale się udało Found 847 games with the value of $10,623.30 USD Pierwsza gierka rzucona, popołudniu druga wjedzie. Wbijajcie .
Opublikowano 29 grudnia 20159 l U mnie 195$, także chyba się łapię... No i nie łapię się, steamgifts wycenia mnie na 94$, czyli wygląda na to, że bierze pod uwagę aktualne promocje, wydaje mi się, że po wyprzedaży będzie ok. Edytowane 29 grudnia 20159 l przez Andreal
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Dzięki za zaproszenie. Muszę poczytać jak działa to całe Steamgifts bo coś tam kojarzę ten serwis ale jakoś nigdy się w to nie zagłębiałem.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Autor Wchodzisz na nasz giveaway, klikasz "enter the giveaway" i czekasz az sie skonczy zeby zobaczyc czy wygrales gierke No to wyjasnilismy juz chyba sobie jak dziala
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Mógłbym dołączyć. Tylko czy w ogóle zostanę przyjęty? [emoji14] Tylko wiecie, żeby dołączyć do Steamgifts trzeba mieć gry o wartości conajmniej 100$. O włos, ale się udało Found 847 games with the value of $10,623.30 USD Pierwsza gierka rzucona, popołudniu druga wjedzie. Wbijajcie . Jak wejść w te twoje losowanie na steamgift? Nie wiem jak tam znaleźć naszą grupę i nasze losy . Dziś dodatkowe gry w HB więc trochę się sypnie gierek.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Autor Na steamgifts w giveaways masz po lewej w dole "All Group Wishlist New". Filtruje wszystkie gry, grupy do ktorych nalezysz, gry na wishlist albo nowe GA. Wchodzisz na group i bedziesz mial wszystkie grupowe giveawaye, te z mala iloscia wejsc beda zapewne nasze.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Jak robi się giveaway'a to ustawiać,żeby tylko nasza grupa mogła brać udział?
Opublikowano 29 grudnia 20159 l @up Tak Można też dodać bezpośredniego linka do zakładek: http://www.steamgifts.com/group/tv3QL/giftyforumek Dodałam kilka rzeczy od siebie, co prawda bundlówki, ale może ktoś przegapił.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l dobra dostalem już zapro od veliusa:* ale coś na stronie steamgifts mnie nie widać, dlugo się czeka? Edytowane 29 grudnia 20159 l przez _Be_
Opublikowano 29 grudnia 20159 l gurwa dodałem giveawaya do złej grupy mialo być do tej nowej a poszło na całe fpe xD da sie to edytować? chyba juz sie nei da ;/
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Autor Mysle ze nic sie nie stalo, gorzej gdybys srobil GA dla grupy Sony