Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano
  • Autor

Rayos pewnie obydwa sie myla.

Starh wyslalem Ci przeciez invite

Opublikowano

Rayos pewnie obydwa sie myla.

Starh wyslalem Ci przeciez invite

pewnie tak, ale ufam temu co pokazuje mniej :lapka:

Opublikowano

Na zapisanych do grupy czeka pierwszy ekskluzywny giveaway. ;)

Opublikowano

Dziękować za zaproszenie od grupy, ale nie kupuję nigdy bundli i nie będę miał żadnych kluczy na oddanie  :gayos:

Opublikowano

ode mnie też poszło coś lekkiego, postaram się raz w miesiącu rzucić coś normalnego, nie z bundla, bo czemu nie :) 

Opublikowano
  • Autor

Ta grupa nie polega na tym ze macie cos dawac ( ale jak checie i dajecie to bardzo milo ) tylko macie tez byc rynkiem zbytu dla osob ktore tam wrzucaja gierki dla levela.

Po co jakis JOE ma sie cieszyc gierka jak moze kolega z forumka?

Opublikowano

Mógłbym dołączyć. Tylko czy w ogóle zostanę przyjęty? [emoji14]

Tylko wiecie, żeby dołączyć do Steamgifts trzeba mieć gry o wartości conajmniej 100$.

O włos, ale się udało :kaz:

Found 847 games with the value of $10,623.30 USD

Pierwsza gierka rzucona, popołudniu druga wjedzie. Wbijajcie ;).

Opublikowano

U mnie 195$, także chyba się łapię...

No i nie łapię się, steamgifts wycenia mnie na 94$, czyli wygląda na to, że bierze pod uwagę aktualne promocje, wydaje mi się, że po wyprzedaży będzie ok.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie. Muszę poczytać jak działa to całe Steamgifts bo coś tam kojarzę ten serwis ale jakoś nigdy się w to nie zagłębiałem.

Opublikowano
  • Autor

Wchodzisz na nasz giveaway, klikasz "enter the giveaway" i czekasz az sie skonczy zeby zobaczyc czy wygrales gierke

No to wyjasnilismy juz chyba sobie jak dziala :sir:

Opublikowano

Mógłbym dołączyć. Tylko czy w ogóle zostanę przyjęty? [emoji14]

Tylko wiecie, żeby dołączyć do Steamgifts trzeba mieć gry o wartości conajmniej 100$.

O włos, ale się udało :kaz:

Found 847 games with the value of $10,623.30 USD

Pierwsza gierka rzucona, popołudniu druga wjedzie. Wbijajcie ;).

Jak wejść w te twoje losowanie na steamgift? Nie wiem jak tam znaleźć naszą grupę i nasze losy . Dziś dodatkowe gry w HB więc trochę się sypnie gierek.

Opublikowano
  • Autor

Na steamgifts w giveaways masz po lewej w dole "All Group Wishlist New". Filtruje wszystkie gry, grupy do ktorych nalezysz, gry na wishlist albo nowe GA. Wchodzisz na group i bedziesz mial wszystkie grupowe giveawaye, te z mala iloscia wejsc beda zapewne nasze.

Opublikowano

dobra dostalem już zapro od veliusa:* ale coś na stronie steamgifts mnie nie widać, dlugo się czeka?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

gurwa dodałem giveawaya do złej grupy mialo być do tej nowej a poszło na całe fpe xD da sie to edytować?

chyba juz sie nei da ;/

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze nic sie nie stalo, gorzej gdybys srobil GA dla grupy Sony :obama: