Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 87,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej nie zauważyłem bo już kliknąłem na wysłanie kodu. Może po prostu teraz Ty stwórz giveaway'a ? ;]

PS. Nabyłeś TR'a po tym jak zapisałeś się do GA czy może nie synchronizowałeś konta ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chyba jak już kupiłem, myślałem, że to ten nowy czy coś bo nigdy nie mogłem wejść w giveaway czegoś co już mam ;o Zrobiłem już nowy, za 2 dni koniec.

Opublikowano

w jaki sposob mozna dolaczyc do grupy ?

Z tego co widze spelniam juz wymagania (ale szybko te gierki na PC sie kupuje :obama:)

Opublikowano

musisz dostać zapro o szefa z tego co pamietam

Opublikowano

To poprosze, rozumiem, ze nie musze miec specjalnego levelu by zrobic losowanie.

Jak wrzuce 1 gre to jest ona losowana wylacznie wsrod osob, ktore sie zglosily ?

Opublikowano

Co do drugiego pytania to tak i wtedy jak zapisze się więcej niż 5 osób dostajesz XP aby wbić następne lvl.

Opublikowano

Jak spadnie gierce base price, to Tobie też spadają punkty za nią.

Ewentualnie coś się zbundlowało. Za to też leci w dół (zostaje Ci wtedy punktów za 15% wartości gierki).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jezeli ga byl przed dodaniem gry do bundle'a, to normalnie nalicza jej wartosc.

Opublikowano
  • Autor

No ale w sumie mam ją już?

Za oddawanie gry ktora juz wygrales jest mocny ban, to przewinienie nazywa sie regifting. Powinienes odmowic przyjecia gry a ten co zalozyl GA powinien dac reroll z wlasnie takim powodem albo podobnym.

Opublikowano

Zaktualizujcie pierwszy post, do jakiej grupy dołączyć itp? Bo w końcu udało mi się tam zalogować, a mam trochę gier na rozdanie.

Velius wczoraj miał urodziny to możliwe, że męczy go kac:/

---

Dobra, mam grupę na stimie psxextreme i tam wystawiam.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Velius musi wysłać zapro dla ciebie, napisz mu na steamie. 

Opublikowano

Najlepiej usuń i wrzuć jeszcze raz. Dawaj kilka dni 2-5 zazwyczaj są ustawiane.

Opublikowano
  • Autor

Ale ja ją mam na koncie, to jak sprawdzą... Zresztą ktoś tu już dostał bana tylko na 7 dni.

Po pierwsze maja skrypt do sprawdzania wygranych gier wzgledem posiadanych oraz daty aktywacji produktu, czyli zakupu gry. A dodatkowo jezeli juz np grales w Tomb Raider to na gole oko widac ze wlazles wygrac gre ktora juz masz, to akurat sprawdzaja fanatycy SG. Mam kilku takich w grupie co nie maja co z zyciem robic i sprawdzaja recznie wszystkie ostatnie wygrane, czy aktywowane, czy nie regift...a jako ze w tej samej grupie jest tez koles, który jest w teamie developerskim SG oraz koles co zaprojektowal sgtools to te informacje odrazu trafiaja tam gdzie trzeba. Dziennie lataja linki z profilami i teksty typu "Another regifter" itp.

No tak tylko ostrzegam ze oni tam wszedzie maja oczy i po co sobie psuc profil jak mozesz anulowac GA, tamten da reroll i po sprawie :)

Zaktualizujcie pierwszy post, do jakiej grupy dołączyć itp? Bo w końcu udało mi się tam zalogować, a mam trochę gier na rozdanie.

Velius wczoraj miał urodziny to możliwe, że męczy go kac:/

---

Dobra, mam grupę na stimie psxextreme i tam wystawiam.

Wysle Ci zaproszenie do gifty psx extreme i tam wrzucaj, w grupie steamowej PE jest duzo osob, ktore nawet tu sie nie udzielaja i zgarniaja gry wiec to nie najlepszy pomysl.

A urodziny byly gówniane xd

Opublikowano

Dobra, to kasuje tamte crapy, moze dodam outlasta:)

--

Kurde, gdzie tu jest opcja kasacji?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No ale w sumie mam ją już?

Za oddawanie gry ktora juz wygrales jest mocny ban, to przewinienie nazywa sie regifting. Powinienes odmowic przyjecia gry a ten co zalozyl GA powinien dac reroll z wlasnie takim powodem albo podobnym.

No dobra, to teraz krok po kroku. Klikam najpierw Request New Winner a potem jako powód Previously Won the Game or Already on Account czy jakoś inaczej ?