Opublikowano 12 maja 20168 l Witam serdecznie, słyszałem, że tu ostre "licytacje" jak u krzysia ibisza w teleturniejach, można dołączyć?
Opublikowano 12 maja 20168 l Dobre gierki, obczaj sobie remember me jak nie grałeś. Nie jest to jakiś sztos, ale ma pare fajnych patentów i fajną główną bohaterkę. Przypomniało mi się, że w tym roku jeszcze nie przechodziłem residenta 4, zasysam
Opublikowano 15 maja 20168 l Autor Alez byl tydzien na steamgifts...GTA V, heroesy, final 5, fairy fencer wiadomo...ale to co sie stalo w ciagu 1 dnia...24 godzin przechodzi ludzkie pojecie
Opublikowano 18 maja 20168 l Ostatnio dostałem niesłusznego bana na 4 dni za niewykorzystanie wygranego klucza Contagion mimo tego że gra została aktywowana od razu po wygranej i przypisana do mojego konta dawno temu
Opublikowano 19 maja 20168 l Troche shit ale ma karty. I jak ktoś nie wie, to na GMG za 0.06 funta dają randomową grę, komuś nawet doom poleciał.
Opublikowano 28 maja 20168 l Moldar wygrał Cs'a, ale coś sie już 2 dzień nie loguje na steam ;p Może tu zobaczy xD
Opublikowano 28 maja 20168 l Noo robię 13 dzień z rzędu po 13 godzin i ciezko na lapka wejść Wielkie dzięki, dzisiaj zaklepie