Skocz do zawartości

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 83,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

osPuNvA.png

Dzięki Easye i Rik! 

Rik przelosuj zwycięzce Residenta.

Opublikowano

Karwa nie sprawiedliwe :/

Opublikowano

Dobre gierki, obczaj sobie remember me jak nie grałeś. Nie jest to jakiś sztos, ale ma pare fajnych patentów i fajną główną bohaterkę. Przypomniało mi się, że w tym roku jeszcze nie przechodziłem residenta 4, zasysam

Opublikowano

Wysłałem ticket o ponowne losowanie tego Residenta.

Opublikowano
  • Autor

Alez byl tydzien na steamgifts...GTA V, heroesy, final 5, fairy fencer wiadomo...ale to co sie stalo w ciagu 1 dnia...24 godzin przechodzi ludzkie pojecie :obama:

XB7r3hI.png

Opublikowano

Ostatnio dostałem niesłusznego bana na 4 dni za niewykorzystanie wygranego klucza Contagion mimo tego że gra została aktywowana od razu po wygranej i przypisana do mojego konta dawno temu  :frog:

Opublikowano

signature.png

Troche shit ale ma karty. I jak ktoś nie wie, to na GMG za 0.06 funta dają randomową grę, komuś nawet doom poleciał.