Opublikowano 29 maja 20168 l pokaż screena EDIT: faktycznie, można już sciągać dodatek Edytowane 29 maja 20168 l przez Andżej
Opublikowano 29 maja 20168 l pokaż screena EDIT: faktycznie, można już sciągać dodatek Mi sciągało z samego rana. Ciekawe z czego wynikają takie różnice względem dostępnosci DLC.
Opublikowano 29 maja 20168 l Autor Ja muszę zaczekać do środy jak mi z Ultimy przyjdzie. Może chociaż jutro zaczną wysyłać. Edytowane 29 maja 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 29 maja 20168 l Ja muszę zaczekać do środy jak mi z Ultimy przyjdzie. Może chociaż jutro zaczną wysyłać. Karwa tez u nich zamowilem. Ja licze na to ze juz jutro dostane paczuszke. Zawsze u nich preordery dostawalem dzien przed premierą
Opublikowano 30 maja 20168 l Empik własnie powiadomił mnie mailowo że Wiedzmin został przekazany kurierowi
Opublikowano 30 maja 20168 l Wczoraj tak około 10-tej zaczął się dodatek ściągać ale prędkość to na początku była zabójcza i wyskoczył czas ok. 40 godzin.Wieczorem jak popatrzyłem to już się zainstalował.
Opublikowano 30 maja 20168 l Jest gdzieś jakieś oficjalne info dlaczego jednym już ściąga, a innym nie? Może trzeba przed konsolą wypowiedzieć jakieś wiedźmińskie zaklęcie?
Opublikowano 30 maja 20168 l UWAGA Wiedźmin 3: Dziki Gon Pakiet Dodatków Ten pakiet zawiera: Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i Wino Wiedźmin 3: Dziki Gon – Serca z Kamienia Oczywiście Xbox. Więc pewnie już można sciągać na konsoli, szkoda, że ja mojego xboxa dorwe sie dopiero kolo polnocy i wtedy zacznę pobierać xD ale jutro będzie granie :exact: Edytowane 30 maja 20168 l przez Rayos
Opublikowano 30 maja 20168 l sry za offtop, ktoś już dostał paczuszkę z cdp.pl? Ja mam w kiosku Ruchu, niby już jedzie do niego, ale wątpię, że dzisiaj odbiorę. Nie było po co preorderować, skoro w Empikach będzie do kupienia dziś w nocy.
Opublikowano 30 maja 20168 l Tak, można pobierać na XO. Właśnie to robię. Dodatek pojawił się w sekcji DLC w Moich grach. 15Gb. Edytowane 30 maja 20168 l przez suteq
Opublikowano 30 maja 20168 l sry za offtop, ktoś już dostał paczuszkę z cdp.pl?Ja mam w kiosku Ruchu, niby już jedzie do niego, ale wątpię, że dzisiaj odbiorę. Nie było po co preorderować, skoro w Empikach będzie do kupienia dziś w nocy. Organizują nocne premiery? Jest gdzieś o tym więcej info?
Opublikowano 30 maja 20168 l A patch na XO też już wjechał? Nie, być może jest razem z dodatkiem. Sprawdzę jak ściągnę.
Opublikowano 30 maja 20168 l Preparing to download i chyba z 10 min powolutku idą %. Pacz na ps4, ma ktoś też tak? Nigdy żadnych problemów z siecią nie miałem.