Skocz do zawartości

Polskie morze na odludziu.

Featured Replies

Opublikowano

Zna ktoś jakieś fajne miejsca nad polskim morzem, położone w bardziej ustronnych miejscach i może coś polecić? Szukam czegoś na majówkę.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Liczyłem na konkretne propozycje, jakiś spoko pensjonat, czy coś.

Ehh, zawiedliście mnie trochę ;)

Opublikowano

aaa no to mów od razu. Jasno tego nie sprecyzowałeś, że chodzi o konkret.

Opublikowano

Krupson jak chcesz coś intymnego nad polskim morzem to niedaleko od siebie w Sopocie masz mega intymny hotel. Mały (7 apartamentów), kameralny, ze świetnie wygłuszonymi ścianami:) czujesz się praktycznie jak byście tylko sami byli.

Co ważne nie można tam z dziećmi przyjechać ani nie wejdzie się za uja do części hotelowej z zewnątrz.

http://www.hotel-sopot.com/

Edytowane przez balon

Opublikowano
  • Autor

No opcja spoko, tylko jednak do Sopotu to mam od domu 10 minut z buta :D Wolałbym gdzieś się przejechać, najlepiej nad otwarte morza, żeby przepizgało trochę.

Opublikowano
  • Autor

Z odludzia zrezygnowałem, padło na Ustkę, nigdy tam nie byłem, w pobliżu spoko miejsca, gdzie można się wyizolować. Na Booking znalazłem spoko hote, 2 noce ze śniadaniem dla 2 osób za 300 zł, spoko opcja.

Opublikowano
  • Autor

Typy, toć piszę, że już znalazłem, ale dziękuję za propozycje.

Opublikowano

No jeśli chodzi o odludzie to Chałupy dają radę, miejsce wakacji seniorów, są dwa w porządku hotele, choć ceny raczej niezbyt kolorowe. Kuźnica podobnie, wszystko dalej na półwyspie to już tłumy ludzi.

Opublikowano

Rewa, małe zagłębie kajta.

slabe odludzie, masa ludu, nie ma gdzie fury wcisnac latem czy w weekend

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie szukacie ofert wczasów nad polskim morzem? Jakieś strony, info od znajomych, ogłoszenia, allegro, olx? 

Opublikowano
  • Autor

Ja na Booking znalazłem dobrą ofertę.