Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

no tak wygląda płynne 60 fpsów w grach, rzadko spotykane na naszym poletku, o ile to nie chodzi z jeszcze lepszym frameratem

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 338,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Nie będzie, bo tam grają myszkami. Też mi ta szybkość przeszkadza, jak jakiś CoD.

Opublikowano

Właśnie ukończyłem "Błoto i krew" czyli to co można w ea access. Jest moc, świetny klimat, super, że można prawie wszystko rozwalić i rozbijać nawet domki wjeżdżając w nie.

Poczciwa Bess[*]

Jeszcze parę h na multi zostało na szczęście.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Ja jescze nie skonczylem tego aktu, bo musiałem iść do pracy. Ale na zegarze mam 2h i 11 procent ukończenia gry.

Opublikowano

Fajny polski smaczek - Maczuga "Bartek" z drewna z dębu Bartek. Najs.

Mysza gra w EA Access i mi stoi, no już tylko 8 dni, 8 dni, 8 dni :obama:

Opublikowano

Pograłem w multi i jest super. Chwilę mi zajęło zanim się przestawiłem po Battlefront. Przede wszystkim momentami ciężko dostrzec wroga ( dym+ kolorystyka+ mundury), w przeciwieństwie do białych jak mój tyłek Stormtrooperów, no i pada się szybciej. Zostało mi jeszcze 6h triala, które zostawiam na weekend. Ale będzie grane :ohboy:

14.10.2016_09-12-29.png

14.10.2016_09-01-22.png

14.10.2016_09-00-23.png

Opublikowano

Na PC jak kupisz przez polskiego origin i z polskiej dystrybucji, to jest tylko PL/RUS do wyboru.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Czy jak kupię wersję cyfrową na PS4, to będzie do wyboru wersja ang. z polskimi napisami, czy też super doznania w 100% polisz langłidź? Mam niemiłe doświadczenia z BF4 przez origin na PC ... 

Opublikowano

Czy jak kupię wersję cyfrową na PS4, to będzie do wyboru wersja ang. z polskimi napisami, czy też super doznania w 100% polisz langłidź? Mam niemiłe doświadczenia z BF4 przez origin na PC ...

Na One tak jest. Masz eng + pl napisy,lub pełna polska. Jest multum języków.
Opublikowano

Dobra panowie, dwa pytania.

Bierze ktoś na premierę albo trochę po na Xone? Ograłem betę, teraz 10h w ea i w sumie pograłbym ale zawsze lepiej z kimś, niż z randomami. Będzie ktoś chętny, najlepiej kilka osób nawet na multi?

A drugie pytanko, czy gdzieś dorwę taniej pudło niż za 219zł w ME?

Opublikowano

baardzo mi się podoba póki co kampania. Klimat klimat i jeszcze raz klimat. Grafika też naprawdę robi wrażenie na XONE.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dobra panowie, dwa pytania.

Bierze ktoś na premierę albo trochę po na Xone? Ograłem betę, teraz 10h w ea i w sumie pograłbym ale zawsze lepiej z kimś, niż z randomami. Będzie ktoś chętny, najlepiej kilka osób nawet na multi?

A drugie pytanko, czy gdzieś dorwę taniej pudło niż za 219zł w ME?

W Media Expert kosztuje 219 zł? po wejściu na stronę cena wynosi 229 zł.

Opublikowano

No zauwazylem, ze zdecydowanie wieksza. Mialem sobie zostawic ps4 specjalnie na ogrywanie bf1 ale w koncu uznalem, ze to glupie.